bebisim nasilsin canim yaaa bugun hic paslasamadik seninle bitanem nasil durumlar iyimi
anladım tatlım bende bu ay olmazsa aşılama isteyecem aşılama yapmadan önce rahim filmi istiyormu doktor acaba
Canım ben böyle bişey duymadım hiç....
Benim 2 arkadaşım vardı pkolu...İkisinin de şu anda bebekleri var....İlaç tedavisinden sonra hamile kaldılar canım....Birinin hatta ikizleri oldu....
Aşırı kilonun hamile kalmayı zorlaştırdığını duydum ama senin dediğini duymadım canım....
kızlar size bişey söyleyecem ben bugün süt maydanoz buğusuna başlıyorum
İyilik canım,nolsun....
Temizlik yaptım bugün baya da ,yorgunum işte....
Hosgeldin nasilsin?sende yoktun canim
selam canim hosgeldin nasilsin bnde denk gelemedi sana ne zamandan beri
kimi dr.lar ilk once yapmadan once yapiliyor kimiside ikinci ucuncuden sonra yapiyorlar...benim ilk olmadan once hsg filimim cekilmisti temiz cikti dr.demisti yapacaksak bunlar kapaliysa bir ise yaramaz bakalimda ona gore tamiri yaptikdan sonra oteki tedavine gecelim dedimsti...bncede dr.dediginide katiliyorum sonuna kadar cunku belki sorun o olacakti bosu bosuna zaman kaybi hem maddi hem manevi bnce dr.istemezse bile sole sen bakalim diye
ayyy ayyy hic bitmiyor zaten o temizlik isleri bnde yarin ise gec gitmeyi dusunuyorum bnde yapacam yarin...cammis perdeymis yaoacam artik pislendiler baya cunku...
ben giriyorum ama girdiğim zaman kimse olmuyo vallair bende adet oldum mart başında şimdi yine çalışmalara devam mart sonunda bi udum daha var inşallah olur
selam kızlar ne zamandır ben geliyorum kimse yok nasılsınız
kızlar size bişey söyleyecem ben bugün süt maydanoz buğusuna başlıyorum
bencede canım ben bu ay ikinci defa kolmen kullanıyorum ama doktor istemedi belki daha önce hamile kaldım diye istemedi ama benim aklıma takılıyor aşılamadan önce söylemek lazım
Hayirlisi olsun canim bi ara duymustum insallah isine yarar sende yazarsin bize aman
dikkatli ol ama
ben giriyorum ama girdiğim zaman kimse olmuyo vallair bende adet oldum mart başında şimdi yine çalışmalara devam mart sonunda bi udum daha var inşallah olur
canım o çok işe yarıyor nasıl yapıldığını biliyormusun
tamam canım dikkat ederim bazıları kendini yakıyormuş
hee oldu olacak gel benim evide temizle seni varya gebertirim
ben sana dinlen dikkatli ol diyorum sen en riskli seyleri seciyosun ne diyim ben sana yap sen yap:81::81::81::81:
alkisliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?