Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

anladım tatlım bende bu ay olmazsa aşılama isteyecem aşılama yapmadan önce rahim filmi istiyormu doktor acaba

kimi dr.lar ilk once yapmadan once yapiliyor kimiside ikinci ucuncuden sonra yapiyorlar...benim ilk olmadan once hsg filimim cekilmisti temiz cikti dr.demisti yapacaksak bunlar kapaliysa bir ise yaramaz bakalimda ona gore tamiri yaptikdan sonra oteki tedavine gecelim dedimsti...bncede dr.dediginide katiliyorum sonuna kadar cunku belki sorun o olacakti bosu bosuna zaman kaybi hem maddi hem manevi bnce dr.istemezse bile sole sen bakalim diye

birden kilo aldığım içinmiş normalde regl oluyordum düzenli ama 2.adet dönemim geldi ama olmadı korkuyorum

selam kızlar benim morale ihtiyacım var ya okadar ameliyatlar filimler ilaçlar yoruldum.en son çatlatma iğnesi oldu oda tutmadı ve regl oldum yarın tekrar doktora ben çok yoruldum

bencede canım ben bu ay ikinci defa kolmen kullanıyorum ama doktor istemedi belki daha önce hamile kaldım diye istemedi ama benim aklıma takılıyor aşılamadan önce söylemek lazım

ayyy ayyy hic bitmiyor zaten o temizlik isleri bnde yarin ise gec gitmeyi dusunuyorum bnde yapacam yarin...cammis perdeymis yaoacam artik pislendiler baya cunku...

hee oldu olacak gel benim evide temizle seni varya gebertirim
ben sana dinlen dikkatli ol diyorum sen en riskli seyleri seciyosun ne diyim ben sana yap sen yap:81::81::81::81:
alkisliyorum seni

selam kızlar ne zamandır ben geliyorum kimse yok nasılsınız

Hoşgeldin canım....:79::80:

Biz hep buralardayız kız....
Ben hep söylüyorum,geldiğinizde geldim diye yazın ve biraz bekleyin....

Bak biz Kayyum la öyle yapıyoz ayağımızı da sürüyoruz,doluyo taşıyo burası......:81:

maydonoz süt buharı yapacak olan arkadaşım o zararlı olabiliyormuş burda bi yerde okumuştum

hee oldu olacak gel benim evide temizle seni varya gebertirim
ben sana dinlen dikkatli ol diyorum sen en riskli seyleri seciyosun ne diyim ben sana yap sen yap:81::81::81::81:
alkisliyorum seni

ayy yaa icim rahat etmiyor isde birde evi biraktik iki gn bos nekadar cok tozlanmis ama kayinvalidemde geldi sigarada icti fosur fosur oldu hep oturma odam sigara dumanlari sardi her tarafi pis pis nikotin kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…