Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bebişim saol dileklerin için :):)
hamilmeiyim değilmiyim neyim bi anlasam ona göre ayarlıcam kendimi spora gidicem dişlerimi yaptırıcam saçımı boyıycam birsürü işim va r ağrılarımda canımı sıkıyo artık

bebisim anlatmıştım hatırlarsın boş gebelik ve düşük sonrası yaptırmak zorunda kalmıştım

Tamam canım hatırladım....Geçmiş olsun tekrardan Allah bi daha yaşatmasın canım....

Canım o zaman yarın direk gidip kan tahlili yaptırıyorsun canım....

kızlar ben kaçar ii geceler herkeseeeee :92::92::92::92::92:

İyi geceler canım....:79::80:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Kızlar adet oldum.......

Bıktım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Acaba ben ne zaman görmicem artık şu kırmızıları............:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Adetim de düzensiz oldu artık yaaaa.......
Zaten uzun sürmüştü bi de erken geldi....
Uzunluğuna göre ben bi de atar daha demiştim......

Bakalım bu sefer kaç gün ağlıycam.....

Allah'ım nolur artık.............................................

hadı ya adet mı oldun cnm senın sorunun ne cnm neden kalamıyosun doktora gıttın mı hıc ama takma kafana bu ay deıl de bı daha kı ay olursun işh cnm.bunu sende bılıyosun kı kafana takmadıgın anlarda oluyo.allah sana de bebıs versın işh dua edın kızlar

Son düzenleme:

Canim üzülme ne olur ama bak bende kötü oldum
lütfen umudunu tüketme hayatim olur canim buay degil öbür ay
RABBIM DERDI VERIRSE DERMANINIDA VERIR
böyle yaparak yipratma kendini ki sen hep bize umut asiladin sende iyi düsün canim insallah seninde
olacak bebisin herseyin caresi var tatlim inan bana lütfen üzülme
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM DUALARIM HEP SENINLE INSALLAH SENIN BEBISINDE GELECEK EN YAKIN ZAMANDA TATLIM
HAYIRLI GECELER

Tatlım yapma nolur deme öyle hep demiyormuyuz sabır diye...biliyorum çok zor ama sınandığımızı unutma canım...inan kendim kadar sizlerede dua ediyorum..lütfen sende bol bol dua et rabbim...Her göz yaşı isyanı taşır yapma nolur inanıyorum ki rabbim meleklerimize kavuşturacak...Üzülme aksine metin ol...Takma kafana düşünmemeye çalış tamam mı...akmasın o gözyaşları da!....

Öpüyorum seni çok...

Canım çok geçmiş olsun bak ben sana bir şey anlatayım.Ben tam 3yıl bekek yolu bekledim.Her adet oluşumda ağlıyordum
Pisikolojim okadar bozukdu ki bunu anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor.Bu arada eşim ara ara işe girip çıkıyordu kayınvalidemle beraber oturuyorduk.En yakınlarım bile çocuğumuzun olmadığını bilmiyordu.Hala bilmezler.Annem bile bilmiyordu okadar söyleyim.Bende etrafıma soranlar biz isdemiyoruz evimizi ayıralım doğru düzgün bi işe girsin ondan sonra diyordum.Bu arda kendi annem dahil herkes bebek de bebek diye soruyordu.Biliyormusun olmadığı halde biz isdemiyoruz demek o kadar zor ki....
Tam iki yıl bu böyle gitti sonra eşimi zorla ikna ettim ve doktora gittik.Birsürü tahlil filim neler neler....
Aynı evin için randevu almak bahane bularak dr gitmek.Hastahanede birisi bizi görmesin diye köşe bucak saklanmak vs vs....
Bunlar o kadar zor ki anlatamam ....
Eşimde birşey çıkmadı.Bende yumurta tembelliği var dedi ilaç verdi kullandım hiç bişe olmadı.
Bu arda biz evimizi ayırdık eşim işe girdi.Bi gün görümcemle dertleşirken ona biz artık çocuk isdiyoruz, bu ay başlayacağız çalışmalara dedim.Artık sormasınlar diye....

Artık ilaç falanda kullanmıyordum
Çok umutsuzdum.Tam bütün umutlarımı yitirmişdim ki günüm geçti.Hemde tam 10 gün tabi benim hiç umudum olmadığı için test bile yapmadım.Arkadaşım çok merak etti hamen giiti test aldı.Vee sonuç pozitifff

Şu anda oğlum 4 yaşında ellerinizden öper.
Şu an bende 2. isdiyorum bakalım ne zaman gelir.Rabbimden hayırlısını dile hiç bir zaman da umudunu yitirme.bende birbuçuk aydır adet olmuyordum aynen çok olurdedim ama benim de adetim şu an az bi mikdarda.Acaba farlutal (adet sökücü )
kullandığım içinmi oldu bilemiyorum
Neyse canım benim diyeceğim bu kadar.Sakın ola canını sıkma o gelmek isdeği zamanı,Rabbim de göndermek isdediği zamanı bilir.

Bak düşün biz evi ayırdık,Ben işe girdim,Eşim işe girdi,eşşalarımızı aldık eksimizi tamamladık herşey tamam oldu ve biz oğlumuza kavuştuk.Bu arada oğlumun adı özgür...

Hiç bir şeyi takma kafana canım

Kizlar ben de geldim beni de yazin listeye..reglim 25 martta bekleniyor...
Kasik agrilarim ve uykum var bolca..ama bunlar regl belirtilerime de benzio tabiiki hayirlisi diyelim sadece..bisi sorcam ama size, kendini bole kirgin , vucut agrilari icinde sanki grip olcakmis gibi ama olamiomus gibi hisseden oldu mu? iki gundur eve kamyon carpmis gibi geliorum is donusu...heryerim agrio sanki...bu da bir belirtimi acaba?:44:

Canım benim eşimin sperm hareketliliği az ilaç kullanıyor işte....

Sağol canım duaların için....

Çok sağol canım yaa....Allah'ım dualarınızı kabul etsin İnşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…