Tatlım yapma nolur deme öylehep demiyormuyuz sabır diye...biliyorum çok zor ama sınandığımızı unutma canım...inan kendim kadar sizlerede dua ediyorum..lütfen sende bol bol dua et rabbim...Her göz yaşı isyanı taşır yapma nolur inanıyorum ki rabbim meleklerimize kavuşturacak...Üzülme aksine metin ol...Takma kafana düşünmemeye çalış tamam mı...akmasın o gözyaşları da!....
Öpüyorum seni çok...
Canım çok geçmiş olsun bak ben sana bir şey anlatayım.Ben tam 3yıl bekek yolu bekledim.Her adet oluşumda ağlıyordum
Pisikolojim okadar bozukdu ki bunu anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor.Bu arada eşim ara ara işe girip çıkıyordu kayınvalidemle beraber oturuyorduk.En yakınlarım bile çocuğumuzun olmadığını bilmiyordu.Hala bilmezler.Annem bile bilmiyordu okadar söyleyim.Bende etrafıma soranlar biz isdemiyoruz evimizi ayıralım doğru düzgün bi işe girsin ondan sonra diyordum.Bu arda kendi annem dahil herkes bebek de bebek diye soruyordu.Biliyormusun olmadığı halde biz isdemiyoruz demek o kadar zor ki....
Tam iki yıl bu böyle gitti sonra eşimi zorla ikna ettim ve doktora gittik.Birsürü tahlil filim neler neler....
Aynı evin için randevu almak bahane bularak dr gitmek.Hastahanede birisi bizi görmesin diye köşe bucak saklanmak vs vs....
Bunlar o kadar zor ki anlatamam ....
Eşimde birşey çıkmadı.Bende yumurta tembelliği var dedi ilaç verdi kullandım hiç bişe olmadı.
Bu arda biz evimizi ayırdık eşim işe girdi.Bi gün görümcemle dertleşirken ona biz artık çocuk isdiyoruz, bu ay başlayacağız çalışmalara dedim.Artık sormasınlar diye....
Artık ilaç falanda kullanmıyordum
Çok umutsuzdum.Tam bütün umutlarımı yitirmişdim ki günüm geçti.Hemde tam 10 gün tabi benim hiç umudum olmadığı için test bile yapmadım.Arkadaşım çok merak etti hamen giiti test aldı.Vee sonuç pozitifff
Şu anda oğlum 4 yaşında ellerinizden öper.
Şu an bende 2. isdiyorum bakalım ne zaman gelir.Rabbimden hayırlısını dile hiç bir zaman da umudunu yitirme.bende birbuçuk aydır adet olmuyordum aynen çok olurdedim ama benim de adetim şu an az bi mikdarda.Acaba farlutal (adet sökücü )
kullandığım içinmi oldu bilemiyorum
Neyse canım benim diyeceğim bu kadar.Sakın ola canını sıkma o gelmek isdeği zamanı,Rabbim de göndermek isdediği zamanı bilir.
Bak düşün biz evi ayırdık,Ben işe girdim,Eşim işe girdi,eşşalarımızı aldık eksimizi tamamladık herşey tamam oldu ve biz oğlumuza kavuştuk.Bu arada oğlumun adı özgür...
Hiç bir şeyi takma kafanacanım
Kizlar ben de geldim beni de yazin listeye..reglim 25 martta bekleniyor...
Kasik agrilarim ve uykum var bolca..ama bunlar regl belirtilerime de benzio tabiiki hayirlisi diyelim sadece..bisi sorcam ama size, kendini bole kirgin , vucut agrilari icinde sanki grip olcakmis gibi ama olamiomus gibi hisseden oldu mu? iki gundur eve kamyon carpmis gibi geliorum is donusu...heryerim agrio sanki...bu da bir belirtimi acaba?:44:
Kızlar adet oldum.......
Bıktım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Acaba ben ne zaman görmicem artık şu kırmızıları............:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Adetim de düzensiz oldu artık yaaaa.......
Zaten uzun sürmüştü bi de erken geldi....
Uzunluğuna göre ben bi de atar daha demiştim......
Bakalım bu sefer kaç gün ağlıycam.....
Allah'ım nolur artık.............................................
bnm tekkkkkkkkkk çizgiiiiiiiiiiiiimoral sıfırrrrrrrrrrr
SLM HERKESE BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM:) BENİM HİKAYEMİDE ŞÖYLE ÖZETLİYİM ARKADAŞLAR..
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta hsg rahim filmi çekildi ve tüplerim açıkmış. kisler varmış yumurtalarım tembelleşmiş (PCOS)sun demişti. glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi.(tabi 2. günü pazara denk gelmişti 3. gün gitmiş bulundum) gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesiz duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap olası bir gebelik oluşumu varsa tutumasını sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi.eğer pozitif çıkarsa tekrardan progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 15 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcaz olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum.. bu arada ;(ve ben dayanamadım 13 martta kendim evde test yaptım tek çizgi çıktı hoş beklenen adet günüm 19 mart daha var ama dayanamadım baktım.) genel olarak bu testlerin kesin sonuç verebilmesi için baya geçmesi gerekiyormuş bi 10 gün süre gibi. en doğrusu kanda çıkarmış. bende 21 mart ı bekliyorum randevu aldım doktora o gün kanda vericem..
SLM HERKESE BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM:) BENİM HİKAYEMİDE ŞÖYLE ÖZETLİYİM ARKADAŞLAR..
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta hsg rahim filmi çekildi ve tüplerim açıkmış. kisler varmış yumurtalarım tembelleşmiş (PCOS)sun demişti. glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi.(tabi 2. günü pazara denk gelmişti 3. gün gitmiş bulundum) gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesiz duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap olası bir gebelik oluşumu varsa tutumasını sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi.eğer pozitif çıkarsa tekrardan progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 15 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcaz olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum.. bu arada ;(ve ben dayanamadım 13 martta kendim evde test yaptım tek çizgi çıktı hoş beklenen adet günüm 19 mart daha var ama dayanamadım baktım.) genel olarak bu testlerin kesin sonuç verebilmesi için baya geçmesi gerekiyormuş bi 10 gün süre gibi. en doğrusu kanda çıkarmış. bende 21 mart ı bekliyorum randevu aldım doktora o gün kanda vericem..
yapmayin kizlarrr,sikmayin caninizi umidinizi kesmek yokkk...
hepimiz bu yollardan gecmdeikmi,aglayarak cocuk gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr
kendinize gelin kizlar kendinizi yipratmanin bir alemi yokkk,yazik caniniza yazikkk..
herseyi oluruna birakin,her zaman dua edin...
elbet bir gun olacakkk,yaaaa actirmagin agzimi
1 seneden fazla oldu cocuk istiyoruz,cevremden duymadigim laf kalmadiii,
agladim kendimi yiprattim yeri geldi isyan ettim.
ne oldu hicbirsey...artik tamam dedim amannn oldu oldu olmadi ne yapalim allahin taktiri..
ama umidimi hic kaybetmedim,olacakkkkkkk ya olacak ,ya olacak dedim...
hic ummadigim anda geldiii
boylesi emin olunki daha hayirlidir..
rabbim ne zaman isterse siz ne yaparsanizda gelecegi varsa o zaten veririi..
siz boyle yaptikca biz de uzuluyoruz...
tamammi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
stressssss yok,aglamak yokkkkkkkk,:80::80:
her zaman dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizde ediyoruzzzzzzzzzz
eyyy yuce rabbim sen tum isteyen arkadaslarimiza hayirlisini nasip eyleeee,
onlarin gonlune gore verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok sağol canım yaaa....Burda sizlerden bunlar duydukça inan içim rahatlıyor....
İyiki varsınız ve iyiki bu topiği açmışım....
Uzun zamandır beklemek ve hatta en çok da uzun zaman bu sorulara maruz kalmak sanırım bizleri en çok yıpratan kısmı...........
Allah'ım e kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder de gelir İnşaallah bebişim artık.....
Duaların için çok sağol canım.....
Çok sağol canım yaa....Allah'ım dualarınızı kabul etsin İnşaallah....
Sende cok sagol tatlim ama önce sen kendini iyi hisset tamammi bak bende sana olan
biseyler anlatacagim bizim köylümüz bi abla vardi 15 senelik falan evli bitanem bu kadin
kocasinda problem yok sorun kadinda
yapmadiklari tedavi gitmedikleri hastane kalmadi igneler haplar
ne bilim kac defa tüp bebek denediler olmadi yani hem maddi hem manevi cok yiprandilar
en son yinee tüp bebek yaptilar 3 aylikken bebegini düsürdü kadin
ondan sonraa üzüldü tabi ama birakmadi kendini
herneyse kadin suan dogurmus sanirim bi tane bebegi var
bak düsün okadar tedavi bosa gidiyor
ama kisa sürede bisey kullanmadan hamile kaliyor
senin bu problemin yokki tatlim esindeki problemde o kadar mühim degil canim benim yeterki sabretmeyi bilelim sen iyi olki bizlerde iyi olalim
destek olalim sana:80::80::80:
Canım seni de ekledim listemize.....
Topiğimiz ve listemiz hepimize hayırlı uğurlu gelir İnşaallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?