Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Sağol canım....Şu an yapamıyorum işte kafaya takmamayı....

Bikaç gün sonra geçer yine.....

Çok sağol canım yaaa......

Bi yandan yazdıklarını okuyorum,bi yandan ağlıyorum canım yaaaa.....

İlk zamanlar çok kimse sormuyordu,şimdi ise yakın uzak herkes soruyor....Bi de kilo aldığım için hamile sanıyor herkes.....Bu da beni daha çok üzüyor.....Hani bi laf var ya "Yaran dan mı sorandan mı" diye.....

Herkes yapın bi tane artık ,düşünün artık falan diyor.....Aynen senin gibi daha bakalım falan diyorum ama......İşte gel de içime sor.....Bi de kilolarımı bahane ediyorum napiyim....

"Sakın ola canını sıkma o gelmek istediği zamanı,Rabbim de göndermek istediği zamanı bilir." Böyle demişin ya,bunu gerçekten de hep düşünürüm ve içim rahatlar.Başka türlü de ağlamam durmuyor zaten....

Allah bağışlasın canım oğlunu....İnşaallah ona da en kısa zamada kardeş gelir.....

Çok sağolun kızlar hepiniz.....

İyiki varsınız ve iyiki de açmışım bu topiği......

Bu topikte daha kolay atlatıyorum adet şokunu.....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Ekledim canım seni de.....

SLM HERKESE BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM:) BENİM HİKAYEMİDE ŞÖYLE ÖZETLİYİM ARKADAŞLAR..
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta hsg rahim filmi çekildi ve tüplerim açıkmış. kisler varmış yumurtalarım tembelleşmiş (PCOS)sun demişti. glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi.(tabi 2. günü pazara denk gelmişti 3. gün gitmiş bulundum) gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesiz duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap olası bir gebelik oluşumu varsa tutumasını sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi.eğer pozitif çıkarsa tekrardan progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 15 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcaz olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum.. bu arada ;(ve ben dayanamadım 13 martta kendim evde test yaptım tek çizgi çıktı hoş beklenen adet günüm 19 mart daha var ama dayanamadım baktım.) genel olarak bu testlerin kesin sonuç verebilmesi için baya geçmesi gerekiyormuş bi 10 gün süre gibi. en doğrusu kanda çıkarmış. bende 21 mart ı bekliyorum randevu aldım doktora o gün kanda vericem..

bnm tekkkkkkkkkk çizgiiiiiiiiiiiiimoral sıfırrrrrrrrrrr

yapmayin kizlarrr,sikmayin caninizi umidinizi kesmek yokkk...
hepimiz bu yollardan gecmdeikmi,aglayarak cocuk gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr
kendinize gelin kizlar kendinizi yipratmanin bir alemi yokkk,yazik caniniza yazikkk..

herseyi oluruna birakin,her zaman dua edin...
elbet bir gun olacakkk,yaaaa actirmagin agzimi

1 seneden fazla oldu cocuk istiyoruz,cevremden duymadigim laf kalmadiii,
agladim kendimi yiprattim yeri geldi isyan ettim.
ne oldu hicbirsey...artik tamam dedim amannn oldu oldu olmadi ne yapalim allahin taktiri..
ama umidimi hic kaybetmedim,olacakkkkkkk ya olacak ,ya olacak dedim...

hic ummadigim anda geldiii

boylesi emin olunki daha hayirlidir..
rabbim ne zaman isterse siz ne yaparsanizda gelecegi varsa o zaten veririi..
siz boyle yaptikca biz de uzuluyoruz...

tamammi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

stressssss yok,aglamak yokkkkkkkk,:80::80:

her zaman dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bizde ediyoruzzzzzzzzzz

eyyy yuce rabbim sen tum isteyen arkadaslarimiza hayirlisini nasip eyleeee,

onlarin gonlune gore verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

canim hosgedlin aramiza..
canim rabbim hicbirinizin emeklerini bosa cikarmasin.
en kisa zamanda hayirlisini nasip eylesin..

Aramıza hoşgeldin canım....:79::80:

Burda biçoğumuz senin gibiyiz zaten....Emin ol burda bi çok şey bulacaksın.....

Paylaşımların için teşekkürler....

Çok sağol canım yaaa....Burda sizlerden bunlar duydukça inan içim rahatlıyor....

İyiki varsınız ve iyiki bu topiği açmışım....

Uzun zamandır beklemek ve hatta en çok da uzun zaman bu sorulara maruz kalmak sanırım bizleri en çok yıpratan kısmı...........

Allah'ım e kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder de gelir İnşaallah bebişim artık.....

Duaların için çok sağol canım.....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım seni de ekledim listemize.....

Topiğimiz ve listemiz hepimize hayırlı uğurlu gelir İnşaallah......

insssssssssssssss...

canim sen de oyleeeee...

ne ekersen onu bicersin unutmaaa....

bu arada hosgeldin,nasilsin canimmm:80:

Çok sağol canım yaa....Allah'ım dualarınızı kabul etsin İnşaallah....

Sende cok sagol tatlim ama önce sen kendini iyi hisset tamammi bak bende sana olan
biseyler anlatacagim bizim köylümüz bi abla vardi 15 senelik falan evli bitanem bu kadin
kocasinda problem yok sorun kadinda
yapmadiklari tedavi gitmedikleri hastane kalmadi igneler haplar
ne bilim kac defa tüp bebek denediler olmadi yani hem maddi hem manevi cok yiprandilar
en son yinee tüp bebek yaptilar 3 aylikken bebegini düsürdü kadin
ondan sonraa üzüldü tabi ama birakmadi kendini
herneyse kadin suan dogurmus sanirim bi tane bebegi var
bak düsün okadar tedavi bosa gidiyor
ama kisa sürede bisey kullanmadan hamile kaliyor
senin bu problemin yokki tatlim esindeki problemde o kadar mühim degil canim benim yeterki sabretmeyi bilelim sen iyi olki bizlerde iyi olalim
destek olalim sana:80::80::80:

Evet işte esas sonuç bu kafaya takmamak gerekiyor.....

Bunu hepimiz biliyoruz esasında da uygulayamıyoruz işte....

Ama bu ay geçen aydan daha iyiyim en azından....

Geçen ay acayip derecede ağlamıştım yani....

Öğlen Ozgur80'nle de konuştuğumuz gibi "Bebek gelmek istediği zamanı,Rabbim de göndermek istediği zamanı bilir." hep bunu düşünerek rahatlatıyorum kendimi......

Canım ben sitede yeniyim birşey soracağım kilo tablosunu nasıl yaptın uğraştım ama bulamadım bana anlatırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…