Canım ben sitede yeniyim birşey soracağım kilo tablosunu nasıl yaptın uğraştım ama bulamadım bana anlatırsan sevinirim
Çok sağol canım yaaa......
Bi yandan yazdıklarını okuyorum,bi yandan ağlıyorum canım yaaaa.....
İlk zamanlar çok kimse sormuyordu,şimdi ise yakın uzak herkes soruyor....Bi de kilo aldığım için hamile sanıyor herkes.....Bu da beni daha çok üzüyor.....Hani bi laf var ya "Yaran dan mı sorandan mı" diye.....
Herkes yapın bi tane artık ,düşünün artık falan diyor.....Aynen senin gibi daha bakalım falan diyorum ama......İşte gel de içime sor.....Bi de kilolarımı bahane ediyorum napiyim....
"Sakın ola canını sıkma o gelmek istediği zamanı,Rabbim de göndermek istediği zamanı bilir." Böyle demişin ya,bunu gerçekten de hep düşünürüm ve içim rahatlar.Başka türlü de ağlamam durmuyor zaten....
Allah bağışlasın canım oğlunu....İnşaallah ona da en kısa zamada kardeş gelir.....
SLM HERKESE BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM:) BENİM HİKAYEMİDE ŞÖYLE ÖZETLİYİM ARKADAŞLAR..
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta hsg rahim filmi çekildi ve tüplerim açıkmış. kisler varmış yumurtalarım tembelleşmiş (PCOS)sun demişti. glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi.(tabi 2. günü pazara denk gelmişti 3. gün gitmiş bulundum) gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesiz duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap olası bir gebelik oluşumu varsa tutumasını sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi.eğer pozitif çıkarsa tekrardan progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 15 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcaz olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum.. bu arada ;(ve ben dayanamadım 13 martta kendim evde test yaptım tek çizgi çıktı hoş beklenen adet günüm 19 mart daha var ama dayanamadım baktım.) genel olarak bu testlerin kesin sonuç verebilmesi için baya geçmesi gerekiyormuş bi 10 gün süre gibi. en doğrusu kanda çıkarmış. bende 21 mart ı bekliyorum randevu aldım doktora o gün kanda vericem..
yapmayin kizlarrr,sikmayin caninizi umidinizi kesmek yokkk...
hepimiz bu yollardan gecmdeikmi,aglayarak cocuk gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr
kendinize gelin kizlar kendinizi yipratmanin bir alemi yokkk,yazik caniniza yazikkk..
herseyi oluruna birakin,her zaman dua edin...
elbet bir gun olacakkk,yaaaa actirmagin agzimi
1 seneden fazla oldu cocuk istiyoruz,cevremden duymadigim laf kalmadiii,
agladim kendimi yiprattim yeri geldi isyan ettim.
ne oldu hicbirsey...artik tamam dedim amannn oldu oldu olmadi ne yapalim allahin taktiri..
ama umidimi hic kaybetmedim,olacakkkkkkk ya olacak ,ya olacak dedim...
hic ummadigim anda geldiii
boylesi emin olunki daha hayirlidir..
rabbim ne zaman isterse siz ne yaparsanizda gelecegi varsa o zaten veririi..
siz boyle yaptikca biz de uzuluyoruz...
tamammi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
stressssss yok,aglamak yokkkkkkkk,:80::80:
her zaman dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizde ediyoruzzzzzzzzzz
eyyy yuce rabbim sen tum isteyen arkadaslarimiza hayirlisini nasip eyleeee,
onlarin gonlune gore verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canim hosgedlin aramiza..
canim rabbim hicbirinizin emeklerini bosa cikarmasin.
en kisa zamanda hayirlisini nasip eylesin..
Sende cok sagol tatlim ama önce sen kendini iyi hisset tamammi bak bende sana olan
biseyler anlatacagim bizim köylümüz bi abla vardi 15 senelik falan evli bitanem bu kadin
kocasinda problem yok sorun kadinda
yapmadiklari tedavi gitmedikleri hastane kalmadi igneler haplar
ne bilim kac defa tüp bebek denediler olmadi yani hem maddi hem manevi cok yiprandilar
en son yinee tüp bebek yaptilar 3 aylikken bebegini düsürdü kadin
ondan sonraa üzüldü tabi ama birakmadi kendini
herneyse kadin suan dogurmus sanirim bi tane bebegi var
bak düsün okadar tedavi bosa gidiyor
ama kisa sürede bisey kullanmadan hamile kaliyor
senin bu problemin yokki tatlim esindeki problemde o kadar mühim degil canim benim yeterki sabretmeyi bilelim sen iyi olki bizlerde iyi olalim
destek olalim sana:80::80::80:
Öncelikle hoşgeldin aramıza.Tedavin hayırlı olsun.İnşallah da uğurlu olur.
Kan testine gelince beklenen adet gününde gidersen sonuç alırsın.
Canım tickerfactory.com adresine git orda tablo çeşitleri var.....
Ordan seçip yapıyorsun....Sonra da burda kontrol panelinde çizelgen kısmına kopyalayıp yapıştırıyorsun canım....
Biraz ingilizcen varsa çok rahat yaparsın canım....
bebisim1
canım isersen yeni form aç ordan devam edelim.
Burası çok ağırlaştı yazılar zor gidiyor.Çok karışıyor.
Bide listedeki bat son adet tarihi sanırım.O ben bilerek sat olacak.Yanlışmı biliyorum acaba:26::26:
(özelden yazacaktım ama yazamadım malesef)
Aynen katılıyorum.Bende zaten yazımda aynı şeyleri söyledim.Tedaviyi bırakmışdım umudu kesmişdim.Artık kafaya da takmıyordum.Nedense umudumu yitimişdim.Ama hiç ummadığım anda geldi yavrucuğum.Ben burdan şunu anlıyorum ki kesinllikle kafaya takmamak ve bu olayı hayatının merkezi haline getirmemek.Her türlü hayat devam ediyor.Çok şükür sağlıklısın hayattasın.Biliyorum çok zor ama biraz sabır.Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Asicim rabbim senin de meleklerini sağa salim kucağına almak nasip etsin
selam kızlar nasılsınız:79::80:
Hosgeldin canim iyiyiz sen nasilsin?
iyiyi canım sağol bebiş için çalışıyorum soğan kürünede başladım birde ada çayı içmeye çalışıyorum
Sevindim canim ugrasin bosa gitmez insallah
bende cayy ictim bugün 2 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?