Sagol tatlim pek zorlugu yok simdilik hayatim
sadece hafif bulantilarim var okadar
oda olsun yani
ins.canimmmmmmmmm..
bana doktor tablette verdi..
vitaverlan multivitamin tabletii kullan dedi..
ya ben yanlismi hatirliyorum yoksaaagul degilmydi maydanozlu sut icmeye baslayannnnn
evet canım 3. gün çağırıyorlar genelde ilaç kullanman gerekirse 4-5. günü balamalısın çünkü
kızlar çk heyecanlıyım bugün adet oldum 2.gün mü 3.günmü doktora gitmeliyim tahliller için ne dersiniz?:96::96::96:
canım ben süt maydanozun buğusuna oturuyorum içmiyorum yani problem yok soğan kürü ile hamile kalan tanıdığın varmı
kızlar ben geldimm nasılsınız bebeişler nasıl ???
Anliyorum canim yakinda gecer ben suan iyi hissediyrum hafif
bulantim var benim o kadar:26:
iyiyim canım sen nasılsın?hamile kalabilmek için gün saymaya başladım adetin birinci günündeyimde
h.b canım osmanı bekliyorum heycanla :)
ben halen hasta olmdaım kızlar 8 gün geçti bugün hele ağrılarım çok artdı bacaklarım ve yanlarım çok ağrıyo göğüslerime iğne batırsam inicek gibiler :)
nezaman test yapıyım bihada ya yada olcaksam olıyım sinir oldum ya
Hosgeldin canim
iyiler valla teyzesi az zorlaniyorum o kadar
sen nasilsin?
Allah seni kissicmiyor kadin azicik bugusunda kaliyor onun
aksam aksam güldürdün beni
saol canım bende hasta olmadı halen 8 gün geçti yaa bugün ağrılarım olcakmış gibi artdı yanlarım bacaklarım ağrıyo göğüslerim çok şişti iğne batsa inicekler :)
akıntım kahve oldu ve arttı bugün nolcak benm halim1:
h.b canım osmanı bekliyorum heycanla :)
ben halen hasta olmdaım kızlar 8 gün geçti bugün hele ağrılarım çok artdı bacaklarım ve yanlarım çok ağrıyo göğüslerime iğne batırsam inicek gibiler :)
nezaman test yapıyım bihada ya yada olcaksam olıyım sinir oldum ya
canım ilaç veriyor 4-5. gün başlıyorsun sonra yumoşların olgunlaşmış mı diye bakıyorlar sonra çatlatma iğnesi oluyorsun ssonra yumoşlar çatlamış mı diye bakılıyor sonra adeti bekliyorsunsadece kan tahlilimi yapılıyor sonra yumurta çatlamış mı diye gidersem anlar doktorum de mi çünkü nisanda hamiş olmalıyım izinlerim süper olur o zaman canımcım
saol canım bende hasta olmadı halen 8 gün geçti yaa bugün ağrılarım olcakmış gibi artdı yanlarım bacaklarım ağrıyo göğüslerim çok şişti iğne batsa inicekler :)
akıntım kahve oldu ve arttı bugün nolcak benm halim1:
ay ben nerden bilim kizzzzzzzz ben sandim iciyorrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar yaaaa acele bacı duası diye bişii duyan yada yapan varmı lütfen yardımmm
Haklsin canim nerden bilecen ama az güldük fenami
gülcüm alinma sen sakin yanlis anlasilmaya güldük sadece
esim dün isten gelmis elinde corba diger elinde bi buket cicek ayy genelde disari cikinca alir
elime verirdi adam cok degisti ya görsen ariyo sürekli nasilsiniz falan
cocuklar yaradi adama
üzügünüm ama duymadim ben canim:26:
canım ilaç veriyor 4-5. gün başlıyorsun sonra yumoşların olgunlaşmış mı diye bakıyorlar sonra çatlatma iğnesi oluyorsun ssonra yumoşlar çatlamış mı diye bakılıyor sonra adeti bekliyorsun
kızlar yaaaa acele bacı duası diye bişii duyan yada yapan varmı lütfen yardımmm
evet yaaa gulcugum sakin yanlis anlama...
bana guluyoruzzzzzzzzzzz
ben yanlis anlamisimdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eeeee simdi daha bir titriyorlarrrrrrr ,karnimizda bebislerini tasiyozzzzzzzzzzzzz
benimki aman cocuguma ve kendine iyi bak,gozum arkada kalmasin diyorrrrrrrrrr
insanin hep hamile kalasi geliyor,karnimdami kalsa neeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?