Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kız sen üstüne görmüş olma....:81::81::81:

Hemen bi kan testi yaptır sen canım....

Hosgeldin canim iyiyiz cok sükür hayirdir ne oldu yardimci olabilirsem ne mutlu

h.b allad daha iyi etsin...yaa ben 3 aydır klomen kullandm 2 ay çok güzel yanıt aldık yumurtalar büyüdü çatlatma ignesi wurdum çatladı..bu ay tekar klomen kullandm normalde yumurtam büyümesi lazımdı ama büyümedi 10 mlm olmuştu..bide klomeni kullanmaya başladgm gün antibiyotikte kullandm acaba onun etkisi olmuşmudur....

Bunu doktorunmu söyledi canim yani büyümedigini belki antibiyotigin etkisi olabilir diye düsünüyorum ben yumurta gelistirici igne kullandim doktorum yani sira bisey kullanma dedi hic agri kesici bile almadim ne diyim tatlim ALLAH YARDIMCIN OLSUN
AMA BOZMA MORALINI SAKIN

doktora sordum kullanmadn önce bana bi sakıncası yok.. ya zaten doktorumdanda memnun deilm degiştirmeyi düşünüyorm..bide direk aşılamayı düşünüyorum..ama oda zor die düşünüyorm

doktora sordum kullanmadn önce bana bi sakıncası yok.. ya zaten doktorumdanda memnun deilm degiştirmeyi düşünüyorm..bide direk aşılamayı düşünüyorum..ama oda zor die düşünüyorm

Canım sen ne zamandır istiyordun?

Ben de artık aşılama düşünmeye başlamadım değil yani....

Zaten cogu kisi bu doktorlardan sikayetci bosa zaman kaybi
bilemiyorum neyin hatasi oldu yumurtalarin büyümedi canim ama haklisin iyice arastir doktorunu
ona göre basla tedavine
asilama yapan arkadaslar var topikte istersen danis onlara
ama her tedavi zordur baslangicta
sabredip beklemek gerek canim

Canım sen ne zamandır istiyordun?

Ben de artık aşılama düşünmeye başlamadım değil yani....

yaa ben baştan istedim aşılamayı ama eşim istemedi 3 aydır tedawi görüyorum..benm sorunm yumurtalarım büyümüyo büyüse geç çatlıyo ondan tedaviye başladım..iyi bi dr denk gelmedk aslında ondan böyle ugraştık..ama iyi bi dr bulsam direk aşılama yapacam........

kızlar herkese ıyı gecelerrr ben artık cıkayımmm kendınıze ıyı bakın :79::79::79::79::79:

İşte o önemli zaten insan güvenemiyor.....Napıcanı şaşıyor.....

Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Kızlar havuç-incir kürü varmış ya İbrahim Saraçoğlu'nun hiç yaptınız mı?Ya da yapanlardan faydası olan duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…