Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kizceler bende kaciyorum müsadenizle
malum yine uykum geliyor benim
herkesee hayirli geceler arkadaslar:79::79:

allah hepimizn gönlüne göre wersn..benm bi arkadaşım yaptı ama bi faydasını görmedi..sogan kürünü yapacaktı

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart....................... Bebiş sıkı tutun annene....

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart....................... Bebiş sıkı tutun annene....

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

herkeze günaydın
ben uzun zamandır üyeyim sürekli takip ediyorum sizleri. bende 5 yıllık evliyim ve 2-3 senedir korunmuyoruz.ayrıca benim adetlerim düzensizdir. 14-15 günde bir olurum ama buay şubat 18 ilk günümdü dün akşam idrarıyla test yaptım negatif. erken mi yaptım yada bir sorun m var acaba. hamilelik belirtileri ise pek yok sadece kasklarımda ağrı ve acayip gaz var yemek yesemde geçiyor aynı şekilde bağırsaklarım ötüyor resmen. yardımlarınız için teşekkür derim şimdiden.
allah herkezin gönlüne göre versin.

çok teşekür ederim canım.çok yeni daha hamileliğim.4 haftalık.adet günümden 4 gün önce test yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı.adet günüme kadar hergün yaptım acaba yanlışmı diye.adet günüde kan testinde çıktı.belirtilere gelince adetten 2 gün önce sadece göğüslerim ağrımaya başlamıştı.günde 5-10 dakika falan öyle çok uzun sürmüyordu fakat çok hissedilir bir ağrıydı.şu anda başka belirti yok henüz sadece biraz iştahım açıldı gibi.hepinize dua ediyorum .inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.

Ne komiksin kiss sen benide güldürdün yani aksam aksam
off ne yapayim herkesin yapisi baska iste

ben bu ara cok sikiliyorum esimden bile

Sıkılmakda haklısın birçok kadın sıkılır bu dönemde birede songünlerde sıkılırsın nasıl olacak kime benzeyecek ohhoooo birsürü soru

Ama inan sürekli söylüyorum ama 3 ay bitince herşey daha farklı olacak inan.Onlarla yaşamaya alışacaksın herşey normale dönecek inan.

Bide nazlanma konusuna gelince bende her kadın gibi nazlanmak isdedim tabiki buda bir kadının en doğal hakkıdır her halde Malum bizde onların çocuklarını tek başımıza taşıyoruz öyle değilmi.
Onlar hazıra konuyor

Neyse sen boşver herşeyi kafana birşey takma salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…