kızlar herkese ıyı gecelerrr ben artık cıkayımmm kendınıze ıyı bakın :79::79::79::79::79:
İşte o önemli zaten insan güvenemiyor.....Napıcanı şaşıyor.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
Kızlar havuç-incir kürü varmış ya İbrahim Saraçoğlu'nun hiç yaptınız mı?Ya da yapanlardan faydası olan duydunuz mu?
Kizceler bende kaciyorum müsadenizle
malum yine uykum geliyor benim
herkesee hayirli geceler arkadaslar:79::79:
allah hepimizn gönlüne göre wersn..benm bi arkadaşım yaptı ama bi faydasını görmedi..sogan kürünü yapacaktı
Kizceler bende kaciyorum müsadenizle
malum yine uykum geliyor benim
herkesee hayirli geceler arkadaslar:79::79:
İyi geceler canım....
Kendine ve bebişlere iyi bak....
saol canm sende kib:79:
Soğan küründen sonra bu yapılıyormuş ama.....
Bu arada kaç haftalık
Ayy hadi İnşaallah canım müjdeli haber veririsin bizlere....
Canım sen en son bizim topiğe 20 Şubatta girmişsin yani 1 ay olmuş....Hatta o zaman liste yapalım demişsin,sonra da bi daha girmemişsin canım....Biz de sonradan yaptık zaten....Ekliyeyim seni de listemize.....
O zamanlarda adet olmuştun sen de hatırlıyorum hemen hemen yakın zamanlardaydık çünkü....Hamile olduğuna çok sevindim canım....Sanırım daha 4-5 haftalık olması lazım....Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Ben malesef yine adet oldum....Hamilelerin duaları kabul olur derler bzlere de dua et canım....
Bu arada en erken hamilelik belirtilerini yazarsan seviniriz.....
Kendine ve bebişine çok iyi bak.....Ara sıra gelişmelerden haberdar et bizleri canım....
Ne komiksin kiss sen benide güldürdün yani aksam aksam
off ne yapayim herkesin yapisi baska iste
ben bu ara cok sikiliyorum esimden bile
gunaydin kizlar gunaydin insallah mutlu huzurlu sevgi dolu bir gun gecirmeniz dilegimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?