Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Olur o kadar ne kaldiki bu hafta yapican zaten testi
insallah hayirli haberlerini aliriz

insallah tatlim cok sagol ama adet olacakmisim gibiyim surekli adet agrilarim var ama adet olana kadar umut etmeye devam hergun yeni bir umut inanki buzamana kadar adet olmadim diye resmen hamile kalmiis kadar eviniyorum ve rabbime dualar sukurler ediyorum insallah tamaminida gosterir bana

Zaten agrilarinin olmasi normal canim insallah gelmez kirmizilar 9 ay boyunca hicc
Ugrasin bosa gitmesin tatlim iyi düsün hep

Zaten agrilarinin olmasi normal canim insallah gelmez kirmizilar 9 ay boyunca hicc
Ugrasin bosa gitmesin tatlim iyi düsün hep

insallah canim hep allahima yalvariyim isllah duyar bu sefer bu kulunu..insalah rabbim gonlumdeki hayirli evladi veir bana artik...hep diyorum var diyipde var olsun diye ama bakalim sonuc gostrecek artik...aaa birde bir sey soracam yarin benim 11.gunum olacak acaba idrar testi yapsam cikarmi ki hemen...cunku normal testim 26sinda ama ben 25inde yapmayi dusunuyordum..ama yarin yapsam cikarmiki

merhaba kızlar hamile çıkma umudu taşıyanların arasındamıyım acaba bende denemelerdeyim ama 3 aydır artık umudum kalmadı

canim daha cok yolun basindasin ilk once kendini herseye hazirmaman lazim...cok sabirli olman lazim tabiki bizlerindede yikildigimiz zamanalr oldu ama toplarlanmasini bilmek lazim...dr.gidiyormusun uc aydan beri neler yapiyon

Simdi ben saa yap desem cikmaz yapma desem cikar canim
benimki 22 günü bulmustu cikmasi belki gec kalmista olabilirsin kendimden biliyorum
ilkdefa yapmistim 15gün gecince negatifti benim sonra yine yaptim ikinci silik cizgi cikti en sonda hastanede hemsire yapti tam pozitif cikti
yani üzülürsün diye söylüyorum bekle azicik daha istersen karar senin tabi

ilk ay kan testi 0.1 di geçen ay adetime 4 gün kala 3.04 çıktı ümitlendim ama adetim geldi sabredebilmek ne zormuş Allah hepimizin yüzünü güldürsün.22. gündeyim hala yumurtluyor olabilirmiyim sizce.

evet evet dogruyu soyluyorsun canim benim gelsin bir gunum olmazsam ozamana kadar yaparim baktim negatif cikti ozaman kan veririm zaten bu hafta boyle yogun sonra normal hala doner isler..ozamanda zaten kan vermeye giderim ama bu hafta imkansiz gibi birsey ama en guzeli beklemek zaten sana yazdikdan sonrada pisman oldum gunumu beklemek en iyisi diye vallahi zengin ettim eczacilari

herkese hayirli geceler nasilsiniz

İyilik canım,hoşgeldin....:79::80:

Herkese iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrrrrrr. çok uykum geldiiiii özürrrr

Kız iki kelime konuşmadan gidiyon....

İyi geceler canım....:79::80:

hayırmı şermi bilemem cnm ama tek bildiğim karnımın giderek büyüdüğü alt tarafım iniyo karnım şişiyooo :)

İnşallah.....

negüzel mesleğin var bence bi kadın için en güzel meslek

Baya yorucu işte canım,eve gelince iş devam ediyor.Soru hazırla ,test hazırla,cevap anahtarı hazırla....İşte böyle.....

Zaten bu haftadan sonra az gelebilirim artık....Yazılılar başlıyor....Devamı da gelecek....

Akşamları genelde boğazım ve bacaklarım ağrıyor....Hele bazen gürültüyü bile kafam kaldırmıyor....
Tahammül sınırlarım okulda doluyor sanırım....

Ama seviyorum mesleğimi... Sevmezsen çekilmez zaten,herşey için bu böyledir ya....

merhaba kızlar hamile çıkma umudu taşıyanların arasındamıyım acaba bende denemelerdeyim ama 3 aydır artık umudum kalmadı

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

ilk ay kan testi 0.1 di geçen ay adetime 4 gün kala 3.04 çıktı ümitlendim ama adetim geldi sabredebilmek ne zormuş Allah hepimizin yüzünü güldürsün.22. gündeyim hala yumurtluyor olabilirmiyim sizce.

cnaaim ben bu yumurtlama hesaplamalarindna hic ama hic anlamaiyorum ama anlayanalr mutlaka vardir burda pco hastasi oldugulm icin hic takip etmedim cunku hep adetlerim duzensizdi...

ama su bekmemek isi cok zor evet insan geriliyor ama ne yapalim rabbimde bir gun bunun mukafatini veir insallah bizlere ama se daha yolun basindayken kaybetmeye yoneliyorsun guclu ol bnce hemen yikilma beterin beteri oldugunu sakinda unutma bunada sukur de gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…