açıktımmm yaaa neyenirki bu saatde canımda tost istiyo
yok yok canim sadece isler bu aralar yogun...bekliyorum bnde isde bir yandan is diger yandan bekleme stresi baya gerildim anlaaycagin..
Hayirdir insallah bende corba icmistim gelmeden
Kız sen kesin bi baktır bak hamile çıkcan bence......
Hadi İnşaallah.....
hayırmı şermi bilemem cnm ama tek bildiğim karnımın giderek büyüdüğü alt tarafım iniyo karnım şişiyooo :)
sanirim bi hamisimiz daha oluyorr
ne diyim hayirlisi tatlimm
Olur o kadar ne kaldiki bu hafta yapican zaten testi
insallah hayirli haberlerini aliriz
valla bilmiyorum canım ya bende öle hissediyorum sanki hamileyim gibi belirti yok şuanda ama bakalım yarın öğreniriz hayırlısı
insallah tatlim cok sagol ama adet olacakmisim gibiyim surekli adet agrilarim var ama adet olana kadar umut etmeye devam hergun yeni bir umut inanki buzamana kadar adet olmadim diye resmen hamile kalmiis kadar eviniyorum ve rabbime dualar sukurler ediyorum insallah tamaminida gosterir bana
Zaten agrilarinin olmasi normal canim insallah gelmez kirmizilar 9 ay boyunca hicc
Ugrasin bosa gitmesin tatlim iyi düsün hep
merhaba kızlar hamile çıkma umudu taşıyanların arasındamıyım acababende denemelerdeyim ama 3 aydır artık umudum kalmadı
Insallah canim sonucu bizede yaz mutlaka
cok merak ederiz sonra
merhaba kızlar hamile çıkma umudu taşıyanların arasındamıyım acababende denemelerdeyim ama 3 aydır artık umudum kalmadı
insallah canim hep allahima yalvariyim isllah duyar bu sefer bu kulunu..insalah rabbim gonlumdeki hayirli evladi veir bana artik...hep diyorum var diyipde var olsun diye ama bakalim sonuc gostrecek artik...aaa birde bir sey soracam yarin benim 11.gunum olacak acaba idrar testi yapsam cikarmi ki hemen...cunku normal testim 26sinda ama ben 25inde yapmayi dusunuyordum..ama yarin yapsam cikarmiki
Simdi ben saa yap desem cikmaz yapma desem cikar canim
benimki 22 günü bulmustu cikmasi belki gec kalmista olabilirsin kendimden biliyorum
ilkdefa yapmistim 15gün gecince negatifti benim sonra yine yaptim ikinci silik cizgi cikti en sonda hastanede hemsire yapti tam pozitif cikti
yani üzülürsün diye söylüyorum bekle azicik daha istersen karar senin tabi
herkese hayirli geceler nasilsiniz
Herkese iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrrrrrr. çok uykum geldiiiii özürrrr
hayırmı şermi bilemem cnm ama tek bildiğim karnımın giderek büyüdüğü alt tarafım iniyo karnım şişiyooo :)
negüzel mesleğin var bence bi kadın için en güzel meslek
ilk ay kan testi 0.1 di geçen ay adetime 4 gün kala 3.04 çıktı ümitlendim ama adetim geldi sabredebilmek ne zormuş Allah hepimizin yüzünü güldürsün.22. gündeyim hala yumurtluyor olabilirmiyim sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?