Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Ayy canim ya kiyamam ögretmenime yoruluyon tabi millet bi taneyken ugrasamiyo
sen hem calis hem evde calis iste tam örnek alinacak türk hatunu aysun ögretmennn:81::81::81::81::81::81::81:

Amin canım İnşaallah.....

Canım çok erken daha ya varsa bile çıkmaz.Dayanamam diyorsan kan testi yaptır canım....

ilk ay kan testi 0.1 di geçen ay adetime 4 gün kala 3.04 çıktı ümitlendim ama adetim geldi sabredebilmek ne zormuş Allah hepimizin yüzünü güldürsün.22. gündeyim hala yumurtluyor olabilirmiyim sizce.

Kimyasal gebelik yaşamızsın o zaman sen canım....

Adetlerin düzenliyse daha umurtlayacağını sanmıyorum,ama belli de olmaz....

Bazı kadınlar ayda iki kez yumurtluyormuş çünkü....

kizlar tamda zamansiz cikiyorum ama beni bu hafta mazur gorun cunku cok yogun bir hafta bu benim icin hep hesaplama yapmam gerekn bir hafta...ve cok ama cok yorgunum artik gozlerimi kapatinca rakamlar goruyorum resmen ...artik kapaniyor gozlerim beynimi cok yordum bugun kaldirmiyor artik dusunce falan kusura bakmayin ama acisini cikaracaaaaammmmm bunlarinn nnnnn..kendinize iyi bakin allaha emanet olun opuyorum hepinizi..iyi sohbetler

37 yaşındayım 3 ay önce dr kontrole gittik herşey yolunda dedi 1 yıl deneyeceksin olmazsa ilaç vereceğim dedi, 11 yaşında bir oğlum var kesin vazgeçmiştik aslında ama şimdide olmuyacakmı acaba. 28 günde bir saat gibi adetim var ama 3 aydır olmuyor işte oğluma 1 ayda kalmıştım yaşlanmak sorun demekki.çok üzgünüm 1 hafta sonra gene psikolojim alt üst olacak hayırlısı canlar.

Ne demek canim ya dinlen tabi kafami dayanir
görüsürüz canim dikkat et kendine olurmu iyi geceler:79::79:

doldu burası tey tey

Ayy canim ya kiyamam ögretmenime yoruluyon tabi millet bi taneyken ugrasamiyo
sen hem calis hem evde calis iste tam örnek alinacak türk hatunu aysu ögretmennn:81::81::81::81::81::81::81:

Canım mesajını düzelttim.....

Kız iki saat uyudun geldin adımı yanlış hatırlıyon.....Tekrar yazıyorum canım....

AYSU.....

Ayy ne güzel bak bi tane oglusun varmis abi olmus artik sen hala dertleniyosun
olur neden olmasin daha 3 ay olmus ama gecte kalmisin erken yapaydin daha iyi olurdu tabi
korkma benim annem bilmeden 40 yasinda dogurdu

Canım istatistikler bile en çok hamile kalınabilmenin çalışmalra başladıktan 6 ay sonra olduğunu söylüyor.....

Ayy ne güzel bak bi tane oglusun varmis abi olmus artik sen hala dertleniyosun
olur neden olmasin daha 3 ay olmus ama gecte kalmisin erken yapaydin daha iyi olurdu tabi
korkma benim annem bilmeden 40 yasinda dogurdu

siz siz olun 35 den önce doğurun canlarım Allah kimseye aratmasın testlere para vermekten utanıyor insan.Tek benmiyim acaba sabırsız diyordum öyle moral verdinizki teşekkür ederim

siz siz olun 35 den önce doğurun canlarım Allah kimseye aratmasın testlere para vermekten utanıyor insan.Tek benmiyim acaba sabırsız diyordum öyle moral verdinizki teşekkür ederim

Kız ben farklı farklı eczanelerden alcam diye etraftaki tüm eczanelerin yerini öğrendim.

Şimdi sıra diğer mahallelerde.....

ALLAH IZIN VERIRSE ekimde olacak insallah dogum
ikizler geliyor teyzesi bende baya tedavi gördüm sikma canini
herkesin problemi var AMA ALLAH CARESINI VERIYOR TATLIM SABIRLA BEKLEMEK GEREK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…