İyilik canım,hoşgeldin....:79::80:
Kız iki kelime konuşmadan gidiyon....
İyi geceler canım....:79::80:
İnşallah.....
Baya yorucu işte canım,eve gelince iş devam ediyor.Soru hazırla ,test hazırla,cevap anahtarı hazırla....İşte böyle.....
Zaten bu haftadan sonra az gelebilirim artık....Yazılılar başlıyor....Devamı da gelecek....
Akşamları genelde boğazım ve bacaklarım ağrıyor....Hele bazen gürültüyü bile kafam kaldırmıyor....
Tahammül sınırlarım okulda doluyor sanırım....
Ama seviyorum mesleğimi... Sevmezsen çekilmez zaten,herşey için bu böyledir ya....
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
insallah canim hep allahima yalvariyim isllah duyar bu sefer bu kulunu..insalah rabbim gonlumdeki hayirli evladi veir bana artik...hep diyorum var diyipde var olsun diye ama bakalim sonuc gostrecek artik...aaa birde bir sey soracam yarin benim 11.gunum olacak acaba idrar testi yapsam cikarmi ki hemen...cunku normal testim 26sinda ama ben 25inde yapmayi dusunuyordum..ama yarin yapsam cikarmiki
ilk ay kan testi 0.1 di geçen ay adetime 4 gün kala 3.04 çıktı ümitlendim ama adetim geldi sabredebilmek ne zormuş Allah hepimizin yüzünü güldürsün.22. gündeyim hala yumurtluyor olabilirmiyim sizce.
kizlar tamda zamansiz cikiyorum ama beni bu hafta mazur gorun cunku cok yogun bir hafta bu benim icin hep hesaplama yapmam gerekn bir hafta...ve cok ama cok yorgunum artik gozlerimi kapatinca rakamlar goruyorum resmen...artik kapaniyor gozlerim beynimi cok yordum bugun kaldirmiyor artik dusunce falan kusura bakmayin ama acisini cikaracaaaaammmmm bunlarinn nnnnn ..kendinize iyi bakin allaha emanet olun opuyorum hepinizi..iyi sohbetler
doldu burası tey tey
Ayy canim ya kiyamam ögretmenime yoruluyon tabi millet bi taneyken ugrasamiyo
sen hem calis hem evde calis iste tam örnek alinacak türk hatunu aysu ögretmennn:81::81::81::81::81::81::81:
37 yaşındayım 3 ay önce dr kontrole gittik herşey yolunda dedi 1 yıl deneyeceksin olmazsa ilaç vereceğim dedi, 11 yaşında bir oğlum var kesin vazgeçmiştik aslında ama şimdide olmuyacakmı acaba. 28 günde bir saat gibi adetim var ama 3 aydır olmuyor işte oğluma 1 ayda kalmıştım yaşlanmak sorun demekki.çok üzgünüm 1 hafta sonra gene psikolojim alt üst olacak hayırlısı canlar.
Canım mesajını düzelttim.....
Kız iki saat uyudun geldin adımı yanlış hatırlıyon.....Tekrar yazıyorum canım....
AYSU.....
37 yaşındayım 3 ay önce dr kontrole gittik herşey yolunda dedi 1 yıl deneyeceksin olmazsa ilaç vereceğim dedi, 11 yaşında bir oğlum var kesin vazgeçmiştik aslında ama şimdide olmuyacakmı acaba. 28 günde bir saat gibi adetim var ama 3 aydır olmuyor işte oğluma 1 ayda kalmıştım yaşlanmak sorun demekki.çok üzgünüm 1 hafta sonra gene psikolojim alt üst olacak hayırlısı canlar.
Ayy ne güzel bak bi tane oglusun varmis abi olmus artik sen hala dertleniyosun
olur neden olmasin daha 3 ay olmus ama gecte kalmisin erken yapaydin daha iyi olurdu tabi
korkma benim annem bilmeden 40 yasinda dogurdu
Süt buğusumu yapcan canım,kolay gelsin....
siz siz olun 35 den önce doğurun canlarım Allah kimseye aratmasın testlere para vermekten utanıyor insan.Tek benmiyim acaba sabırsız diyordum öyle moral verdinizki teşekkür ederim
siz siz olun 35 den önce doğurun canlarım Allah kimseye aratmasın testlere para vermekten utanıyor insan.Tek benmiyim acaba sabırsız diyordum öyle moral verdinizki teşekkür ederim
Kız ben farklı farklı eczanelerden alcam diye etraftaki tüm eczanelerin yerini öğrendim.
Şimdi sıra diğer mahallelerde.....
yok canım ben siüt buğusundan ümidimi kesdim 3-4 ay bebiş hayalini bile kuramam ben
yok canım ben siüt buğusundan ümidimi kesdim 3-4 ay bebiş hayalini bile kuramam ben
Kız ben farklı farklı eczanelerden alcam diye etraftaki tüm eczanelerin yerini öğrendim.
Şimdi sıra diğer mahallelerde.....
Allah seni kiss Insallah aldigin son testin olur insallahhh
gerek kalmaz baska eczanelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?