Kız böyle umutsuz olma.....
Allah nasip ettikten sonra olmayacak bişey yok....
Böyle söyleme canim bee gün dogmadan neler doguyor bakmissin oluvermis
nerden bilecen Allah"in taktiri
kimse bilemez düsünme böyle hayirlisi olsun
herkese iyi geceler nasılsnz arkadaşlar..
evet ya bende aydı dertten muzdaribim sürekli başka eczanelere gidiyorum "şu kadında bir hamile kalamadı" derler diye vallahi utanıyorum artık
iyi geceler canım :79:
herkese iyi geceler nasılsnz arkadaşlar..
Ayyy aynen canım yaaa......
Ya da diyeceklerki "Bu bilmiyor heralde ilişkiden sonra mı yapıyor acaba?"diye düşüncekler.....
Hoşgeldin canım....:79::80:
Kızlar bulaşık makinesiyle ilgilenip geliyorum hemen.....
nasılsın daha doğrusu nasıl oldun
canım biraz daha toparladım kendimi doktor çok normal bir durum sigara ve beslenmeye dikkat et kendiliğinden düzelir dedi eşime birde eşimin çok iradeli ve istekli oluşu beni ümitlendiriyor oyüzden biraz daha iyiyim sen nasılsın canım
‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn
‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn
yaa zaten sigarnn etkisi çok oluyor..bide ne güzel eşin istekli.. yan bende stres içindeyim dr rahim filmi istedi ne yapcam bilmiyorum
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğlum var 16 aylık aslında hem istiyorum şu ara 2, bi çocuğu hemde bilemiyorum .....sizinde fikrinizi alıyım
korkma canım iyi bir yerde yaptırırsan hiç acı çekmiyormuşsun
hoş geldin canımmerhabalar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğlum var 16 aylık aslında hem istiyorum şu ara 2, bi çocuğu hemde bilemiyorum .....sizinde fikrinizi alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?