Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kız böyle umutsuz olma.....

Allah nasip ettikten sonra olmayacak bişey yok....

Böyle söyleme canim bee gün dogmadan neler doguyor bakmissin oluvermis
nerden bilecen Allah"in taktiri
kimse bilemez düsünme böyle hayirlisi olsun

inşaallah canım ama çok zor diye ümidimi kaybettim yani birgün olacak ona inanıyorum ama yakın zamanda olmayacak gibi

evet ya bende aydı dertten muzdaribim sürekli başka eczanelere gidiyorum "şu kadında bir hamile kalamadı" derler diye vallahi utanıyorum artık

Ayyy aynen canım yaaa......

Ya da diyeceklerki "Bu bilmiyor heralde ilişkiden sonra mı yapıyor acaba?"diye düşüncekler.....

nasılsın daha doğrusu nasıl oldun

canım biraz daha toparladım kendimi doktor çok normal bir durum sigara ve beslenmeye dikkat et kendiliğinden düzelir dedi eşime birde eşimin çok iradeli ve istekli oluşu beni ümitlendiriyor oyüzden biraz daha iyiyim sen nasılsın canım

‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn

yaa zaten sigarnn etkisi çok oluyor..bide ne güzel eşin istekli.. yan bende stres içindeyim dr rahim filmi istedi ne yapcam bilmiyorum

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğlum var 16 aylık aslında hem istiyorum şu ara 2, bi çocuğu hemde bilemiyorum .....sizinde fikrinizi alıyım

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğlum var 16 aylık aslında hem istiyorum şu ara 2, bi çocuğu hemde bilemiyorum .....sizinde fikrinizi alıyım

Ne güzel Allah oglusuna uzun ömür versin bence zamani derim
beraber büyürler güzel olur arasi acik olunca zor olucagini düsünüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…