gunaydin gunaydin gunaydin herkese.......
kizlar kayinvalidemin israri uzerine test yaptim ve HAMILEYIMMMMMMMM....testi almis geldi bana yap dedi olecem merakdan dedi eczaneyle konustum dedim bugun 12.gununde oldugunu asilama oldugunu cikarmi cikamazmi diye soyledim dedim eczacida demis 7.gunden sonra mutlaka cikar demis...yaptim test birde dijitaldi ozitif cikti ve kac haftalik hamile oldugumuda yaziyordu 1ile 2 haftalik dedi pozitifin altinda...darisi tum istiyenlerin basina...hemen dr.aradim pazartesiye randevu aldim kismetse pazartesi gidecem asil is orasi tabikide...darisi tum istiyenlerin basina...oyle birde cikiyorki idrar testlerinde cunki beta oyle bir ikiye katlaniyrki ikiye hergun mutlaka cikiyor...
gunaydin gunaydin gunaydin herkese.......
kizlar kayinvalidemin israri uzerine test yaptim ve HAMILEYIMMMMMMMM....testi almis geldi bana yap dedi olecem merakdan dedi eczaneyle konustum dedim bugun 12.gununde oldugunu asilama oldugunu cikarmi cikamazmi diye soyledim dedim eczacida demis 7.gunden sonra mutlaka cikar demis...yaptim test birde dijitaldi ozitif cikti ve kac haftalik hamile oldugumuda yaziyordu 1ile 2 haftalik dedi pozitifin altinda...darisi tum istiyenlerin basina...hemen dr.aradim pazartesiye randevu aldim kismetse pazartesi gidecem asil is orasi tabikide...darisi tum istiyenlerin basina...oyle birde cikiyorki idrar testlerinde cunki beta oyle bir ikiye katlaniyrki ikiye hergun mutlaka cikiyor...
cnm çok sevindim bebeklerinin ve senin iyi olmana dediğin gibi hiç giremiyorum cnm benim 10 gün sonra sınavlarım var ona hazırlanıyorum ayın25inde yani cuma günü doktor randevum var gidip geliyim yazıcam inşallah gelişmeleri cnm benimde tek sıkıntım şu migrenim hem midem bulanıyor hem baş ağrısı offf zor dayanıyorum doktoruma sorucam bakalım hangi ilacı kullanabilirim migren için.bide benim doktorum 4.5 aylık hamile sanırım doktorumuda değiştirmek zorunda kalıcam izne çıkıcak çünkü cuma günü baya gelişme olacak hepsini anlatırım gidip gelince inşallah bebeğim iyidir o iyi olsunda ben razıyım bütün ağrılara hayırlısı bakalım görüşüürüz inşallah cnm :79::79::79:
bende artık bebek istiyorum :) karnım buyusun ıstıyorum ne yazıkkı 3 dusugum oldu aranıza yenı katıldım ınsallah benımde olur
Kizlar bu ara bulantilarim fazla ondan giremiyorum cok yada uykuda oluyorum canlarim mazur
görün beni görüsmek üzere
Kızlar aranızda ovulasyon testi kullananınız var mı?
aldım ama hiç kullanmadım öyle çekmece bekliyor...
İdrarla yapılanlardan mı canım senin ki?
nedennnn kimmmseeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
evanur bu arada çok ama çok tebrik ederimmmmmm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.:81::81::81:
merhaba arkadaşlar bende geldim... inş bendehamiş olanlardan olurum.. son adetimin ilk günü 19 mart
Tamam canım,ama arada sırada gel özletme kendini......
Kendine ve bebişlere iyi bak.....:79::80::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?