Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ayyyy çok sevindimmmmmm Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin....

ben geldimmm hoşgeldimmm... günaydınnn hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? gününüz çokkk güzel olsun inşallah...

Cookk sevindim senin adina canim ALLAH KUCAGIMIZA ALMAYIDA NASIP ETSIN BIZLERE DARISI OLMAYANLARA
Cadi o kadar dedim sana canini sikma olur diye bak RABBIM ol deyince oluyor iste TEBRIK EDERIMMM

Kizlar bu ara bulantilarim fazla ondan giremiyorum cok yada uykuda oluyorum canlarim mazur
görün beni görüsmek üzere

Cok sükür iyiyiz canim hersey yolunda testlerde temiz artik 4 hafta sonra gidecegiz insallahh
Saglik olsun canim sinavlarin daha mühim tabiki
bendede bulantilar devam ediyor gecicek yakinda biraz daha sabir insallah kontrolünde hersey yolunda gider görürsün bebisini
hayirli haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda neyse tatlim iyi bak kendine ve bebisine
görüsmek üzere :79::79::79:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kizlar hepinize cok ama cok tesekkurler ediyorum kusura bakmayin hepnize teketeker yazmak isterdim ama cok yogun bu hafta ve cok yorgunum affedin beni mazur gorun lutfen....
rabbim tum isteyenelre verir insallah kismetse pazartesi dr.gidecem...

bebisim aslinda en erken belirtim gohuslerimin yanlari cok agriyordu ve kahverengi cizgim cerceveden disarlara sicramisti cil gibi olmustu,ishal vardi,adet agrilarim arada sirada da beldi oda kuyruk sokumu ama cok nadir oldu okadar daha baska kayde deger bir belriti yoktu bana kalsa aslinda gunumu bekeyecektim ama kayinvalidem elinde test ile gelince israr da edince kiramadim cunki severim kayinvalidemi yaoptim cikti demmeki vesile o olacakmis bana...

kizlar rabbim isteyen herkese versin ben cok mucadeler ettim hatda pisikoljim bozuldu hatanelerde bile yattim sinirlerim cok yipranmisti ama ne oldu olan bana olmustu sanki oyle oldum diye mi oldu simdi rabbim yazdi oldu...ben hep boyle dua ettim allaha allahimmmm benim gonlumden gecen saglikli hayirli evladi bana nasip eyle dedim hep allahim sukurler olsun kabul etti dualarimi ama er yada gec kabum oluyor dular...

kizlar beni mazur gorun bu aksam giremeyebilirim topige cunki isde yetistiremedim dosyalari evde yapacam insallah bu yogunluk bu hafta son az kaldi affedin beni sizlerle konusmak isterdim ama cok yorgunum simdiden anlayislariniz duyar gibiyim cok sagolun en kisa zaman da gelecem...

nedennnn kimmmseeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
evanur bu arada çok ama çok tebrik ederimmmmmm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.:81::81::81:

nedennnn kimmmseeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
evanur bu arada çok ama çok tebrik ederimmmmmm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.:81::81::81:

ben burdayim ben burdayimmmm....

allah razi olsun canim benim insallah darisi tum isteyenelrin basina...

dayanamadim geldim uyudum biraz yorgunlugum az kaldi az sonra acilirim...

nasilsin iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…