Ben geldim kızlar....:79::80:
nasılsınız kızlarrr ben de geldım
kizlar hepinize cok ama cok tesekkurler ediyorum kusura bakmayin hepnize teketeker yazmak isterdim ama cok yogun bu hafta ve cok yorgunum affedin beni mazur gorun lutfen....
rabbim tum isteyenelre verir insallah kismetse pazartesi dr.gidecem...
bebisim aslinda en erken belirtim gohuslerimin yanlari cok agriyordu ve kahverengi cizgim cerceveden disarlara sicramisti cil gibi olmustu,ishal vardi,adet agrilarim arada sirada da beldi oda kuyruk sokumu ama cok nadir oldu okadar daha baska kayde deger bir belriti yoktu bana kalsa aslinda gunumu bekeyecektim ama kayinvalidem elinde test ile gelince israr da edince kiramadim cunki severim kayinvalidemi yaoptim cikti demmeki vesile o olacakmis bana...
kizlar rabbim isteyen herkese versin ben cok mucadeler ettim hatda pisikoljim bozuldu hatanelerde bile yattim sinirlerim cok yipranmisti ama ne oldu olan bana olmustu sanki oyle oldum diye mi oldu simdi rabbim yazdi oldu...ben hep boyle dua ettim allaha allahimmmm benim gonlumden gecen saglikli hayirli evladi bana nasip eyle dedim hep allahim sukurler olsun kabul etti dualarimi ama er yada gec kabum oluyor dular...
kizlar beni mazur gorun bu aksam giremeyebilirim topige cunki isde yetistiremedim dosyalari evde yapacam insallah bu yogunluk bu hafta son az kaldi affedin beni sizlerle konusmak isterdim ama cok yorgunum simdiden anlayislariniz duyar gibiyim cok sagolun en kisa zaman da gelecem...
Hosgeldin ehh iste iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin??
ııyıyım cnm bnde saolsın :) bebıslerınn nabıolar baakalım..
Hosgeldin canim ama kimse yokk benden baska
Hoşbulduk canım.....:79::80::79:
Kız olsun biz ayağımızı sürümüşüzdür....
Dizilerde bitti ya gelirler şimdi.....
Sen nasılsın bakalım,bebişler de iyi maaşallah....
Hoşbulduk canım.....:79::80::79:
Kız olsun biz ayağımızı sürümüşüzdür....
Dizilerde bitti ya gelirler şimdi.....
Sen nasılsın bakalım,bebişler de iyi maaşallah....
nasılsınız kızlarrr ben de geldım
Iyiler sanirim bi yaramazlik yok arada pit pit duyuyorum okadar daha kücükler teyzesi
pek giremedim bu ara yatmadan bi bakiyim dedim
ayri kalamiyorum topikten
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Hoşgeldin canım :79::80:,nasılsın?
merhaba arkadaşlar bende geldim... inş bendehamiş olanlardan olurum.. son adetimin ilk günü 19 mart
ayyy canım benm yaa ne gusel onlarda buyucekk ınsallah :)) valla bı arkadas demıstıya ıcıme kzlar nabıyo demek gelıo dıe..aynen bende kızlarr nabıyo yazcaktım bebısler dıe degstrdm..Hayırlısı
İyi geceler canım,hoşgeldin.....:79::80:
Ne var ne yok bakalım?
Simdilik bi sorun yok canim sagol
ne olsun arada hani hormonlar calisir ya o sekilde pit pit oluyo sanirim karnim genisliyo benim
Ayyy kız kendilerine yer açıyordur şimdi onlar....
Napsınlar iki kişi sığışacaklar artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?