Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

merhaba iyi akşamlar topik nedir? hamile olduğunu öğrenen mi oldu , hayırlı olsun darısı herkesin başına :2:

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Topik ; bu yazıştığımız konu başlıklarına topik diyoruz canım.....

Evet bugün bi hamile daha eklendi canım.....

Listemize bakabilirsin......

Sen de hamile kalmak isteyenlerden misin canım?

oooo süper Allah hepsinin yardımcısı olsun çok güzel aydınlattın canım teşekkürler hatta beni de beklemedekilere alabilirsin :89:

allah razi olsun bitanem insallah darisi basiniza insallah gercekden de cok ama cok ugurlu bu topik

O kadar olurmuki korktum birden
Aman ne yapayim canim ALLAH BI KOAYLIGINIDA VERIR ELBET
ben alisigim bebislere zatii

Kız o kadar da olmaz korkma....

Bnim bi arkadaşım ikizlerinin doğumu ekime denk geliyordu,haziran sonundan itibaren hiç ayakkabıları olmuyordu hep terlik giydi.....

Yani diğer hamileliklere göre biraz daha fazla şişlik oluyor sanırım....

Hosgeldiin taze anne nasilsin bakalim minik nasil ???

sukurler olsun iyidir sanirim sadece hergecen gun sanki belirtiler de artiyor gibime geliyor pazrtesi artik dr.amcamiz diyecek herseyi..ama sana da bir sey diyimmi ben kayinvalidem testi getirmeden once o gece ruya gordum sag tarafimda iki taneydiler sevdim onlari sonra kayinvalidem ruya gormus gul dikmis ruya kitabina bakti oglundan sevinecek bir habermis soonra bnm annem bnm gleinlikler icinde gormus bnde o aksamki ruyami isde...iannki hala test yanimda dolasiyorum evde ben nereye o oraya

Kizlar ben bugün 10 da kalktim ne yaptigimi anlatayim size sonra biseyler atistirdim
bulantim vardi disari ciktim alisveris felan yaptim hafif tabi
herneyse eve geldim saat 2 esim yatiyor tabiki canim yogurt corbasi cekti dövme derler bugdaydan oluyor pisirmeden kokusuz dedim en azindan yapayim dedim neyse aksamdan isladiydim aslinda
sonra ocaga koydum esimin yanina uzandim
tabi baka baka uyuyakalmisim esimin yaninda
bide rüya gördümmü o arada bebegim olmus ama bitabnesi olmus digeri karnimda
halen ama sanirim kizdi rüyamdaki
anamm gözümü actim saat aksam 6 bi koku evin icinde mutfaga kostumkii
ne görimm bugdaylarin rengi siyah olmus
esimde kalkmis adam canin sagolsun bisi olmaz diyor
neyse zaten restoranta gittik sonrada ilk defa ocakta yemek ve tencere yakmis oldumm

Canim ya valla bende cok mutlu oldum senin adina seninkilerde ikiz olmasinmi olumu olur vallaa

Ne bileyim bizde yok öyle tanidik yada ailede ikiz doguran alisacagiz duruma göre artik
sorun olmaz sanirim benim icin

yeni hamilelere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar.Kendinize ve bebişlere iyi bakın, herkese iyi geceler diliyorum çok uykum var görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…