en iyisi doktor takibi.. ben biiğleşeyim tedavilerim itsin doktoruma takip ettircem ovulasyon testim var onuda kullanırım test ederim bakalım... sende içini ferak tut ol dedimi olur... kun fe ye kun
Amin canım,İnşaallah....
ben geldim ama geç geldim galiba herkese iyi geceler nasılsnz arkadaşlar :) :)
bu topik bu saatlerde genelde bş oluyor bende gece nöbeti tutuyorum :9 iyiyiz sennasılsın bakalım? seninle tanışamamıştık sanırım..
bende anca fırsat buldum misafrm wardı yemege yeni kalktılar bende yeni oturdum pc başına...idare ediyorum bende saol sen nasılsn...ewt tanışmadık..ben kendimi tanıtyım..adım ferda 23 yaşındayım ev hanımıyım 1.5 yıllık ewliyim istanbulda oturuyorum :))
memnun oldum ferda bende ebrar 25 yaşındayım 2 senedir evliyim 3 aydır işsizim bu arada bebek yapmaya karar verip doktora gitmeye ve bu siteye gitmeye başladım :) dip not 2 senedir hiç korunmadık ama olmadı işte.. neyse sende var mı bebk?
bende memnun oldum canm..bende çocuk yok bende tedavi görüyorum ama doktorumdan memnun deilim
senin neyin var peki?neden olmuyor?ben ankaradayım ank olsan doktorum ii benim önerirdim sana..
benim adet gecikmelerim var.
ben geldim..........
Aysu canım,ben ovulasyon testi yapmadım.Ama formlardan okuduğuma göre baya faydası oluyormuş.Bence dene bir.Bişey kaybetmezsin sonuçda.Doktora da sonuç alamazsan gidersin.Sonuçda doktora gitmek de baya zahmetli sıra al zaman ayır falan uzun iş yani.Kızlar ovulasyon ( yumurtlama )testi yapanınız var mı hiç?
İdrarla yapılan da varmış,tükürükle de....
Kullanan var mı aranızda?
gunaydin gunaydin gunaydin kizlar cumamiz mubarek olsun....hayirli cumalar
cok sagol bebisim allah razi olsu insallah sende en kisa zamanda kalirsin cunki bu ay cok hamile haberleri aliyorum insallah sende olursun...
kizlar ben cikiyorum sohbete doyum olmuyor ama yarin is ve yorgunum kendinze iyi bakin allahim hepinizin gonlune gore versin insallah gonlunuzden gecen hayirli saglikli evlatleari verir sizlere...allaha emnaet olsun gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?