Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bu topik bu saatlerde genelde bş oluyor bende gece nöbeti tutuyorum :9 iyiyiz sennasılsın bakalım? seninle tanışamamıştık sanırım..

bende anca fırsat buldum misafrm wardı yemege yeni kalktılar bende yeni oturdum pc başına...idare ediyorum bende saol sen nasılsn...ewt tanışmadık..ben kendimi tanıtyım..adım ferda 23 yaşındayım ev hanımıyım 1.5 yıllık ewliyim istanbulda oturuyorum :))

memnun oldum ferda bende ebrar 25 yaşındayım 2 senedir evliyim 3 aydır işsizim bu arada bebek yapmaya karar verip doktora gitmeye ve bu siteye gitmeye başladım :) dip not 2 senedir hiç korunmadık ama olmadı işte.. neyse sende var mı bebk?

bende memnun oldum canm..bende çocuk yok bende tedavi görüyorum ama doktorumdan memnun deilim

Bu gün yine cuma aşk perde perde,
Yar ile hasbihal bahane cuma
Eyüp Sultan gelmiş sanki ilerde,
Günlerin sultanı şahane cuma

Islat gözyaşınla gönlün solmasın,
Düşüne vuslatsız aşklar dolmasın,
Gel secde edelim iblis gülmesin,
Mevla’yla hasbihal bahane cuma

Günahı temizler sevdalı aşklar,
Yakarış cumada bambaşka başlar,
Secdeler ihlâsla dökülür yaşlar,
Veremem yaşımı cihana cuma

Cumada tebessüm ek barış bitsin,
Vefasız dünyanın dertleri gitsin,
Sen gayret etmezsen cuma ne yapsın,
Götürür belki de yarene cuma

Micingirt mücrimim aciz biçare,
Cumasız dimağa, bulunmaz çare,
Duaya bürünüp yalvarsak yâre,
Ne mutlu günahsız varana cuma.

Günaydın millet:80::80::80::80:
Cumanız mubarek olsun
Akşamları pc ye eşim oturduğu için fazla giremiyorum.Burda da muhabbet akşam oluyo.Ben kaçırıyorum ama ne yapalım kısmet.
Kızlar ovulasyon ( yumurtlama )testi yapanınız var mı hiç?

İdrarla yapılan da varmış,tükürükle de....

Kullanan var mı aranızda?
Aysu canım,ben ovulasyon testi yapmadım.Ama formlardan okuduğuma göre baya faydası oluyormuş.Bence dene bir.Bişey kaybetmezsin sonuçda.Doktora da sonuç alamazsan gidersin.Sonuçda doktora gitmek de baya zahmetli sıra al zaman ayır falan uzun iş yani.
Allah muaffak etsin canım.

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 7 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
slm herkese bu gün doktora gittik veeee şükürler olsun bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda dinledik o kadar duygulandımki anlatamam kızlar Allah herkese nasip etsin 7+3 haftalıkmışım listedede düzelttim hemen
doktorumlada uzun uzun konuştum oda hamile demiştimya o temmuz sonu doğum yapacakmış bir ay izin kullancam dedi o süredede yine aynı hastanede başka bi doktor var sadece o ayki kontrolünü o yapar dedi çok rahatladım çünkü doktorumu çok sevmiştim değiştirmek istemiyodum hiç migren içinde minoset alabilirin dedi hiç geçmezse hastaneye gel iğne yaparız dedi anlıyacağınız çok güzel bi gündü hep iyi haberler aldım kızlar Allah kucağımıza almayı nasip etsin artık bekleyen herkesede bunu nasip etsin inşallah

canımmm tebrik ederim hamilesin galiba :) birkaç gündür giremiyorum kaçırdım galiba
ben en iyisi geçmişi okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…