ben geldim kizlar....
gercekden de bu topik cok ugurlu...
allah razi olsun bitanem insallah darisi basiniza insallah gercekden de cok ama cok ugurlu bu topik
3 nisan adet olmam gerek ama inşallah olmam :2:
sukurler olsun iyidir sanirim sadece hergecen gun sanki belirtiler de artiyor gibime geliyor pazrtesi artik dr.amcamiz diyecek herseyi..ama sana da bir sey diyimmi ben kayinvalidem testi getirmeden once o gece ruya gordum sag tarafimda iki taneydiler sevdim onlari sonra kayinvalidem ruya gormus gul dikmis ruya kitabina bakti oglundan sevinecek bir habermis soonra bnm annem bnm gleinlikler icinde gormus bnde o aksamki ruyami isde...iannki hala test yanimda dolasiyorum evde ben nereye o oraya
yeni hamilelere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar.Kendinize ve bebişlere iyi bakın, herkese iyi geceler diliyorum çok uykum var görüşmek üzere
yeni hamilelere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar.Kendinize ve bebişlere iyi bakın, herkese iyi geceler diliyorum çok uykum var görüşmek üzere
Kizlar ben bugün 10 da kalktim ne yaptigimi anlatayim size sonra biseyler atistirdim
bulantim vardi disari ciktim alisveris felan yaptim hafif tabi
herneyse eve geldim saat 2 esim yatiyor tabiki canim yogurt corbasi cekti dövme derler bugdaydan oluyor pisirmeden kokusuz dedim en azindan yapayim dedim neyse aksamdan isladiydim aslinda
sonra ocaga koydum esimin yanina uzandim
tabi baka baka uyuyakalmisim esimin yaninda
bide rüya gördümmü o arada bebegim olmus ama bitabnesi olmus digeri karnimda
halen ama sanirim kizdi rüyamdaki
anamm gözümü actim saat aksam 6 bi koku evin icinde mutfaga kostumkii
ne görimm bugdaylarin rengi siyah olmus
esimde kalkmis adam canin sagolsun bisi olmaz diyor
neyse zaten restoranta gittik sonrada ilk defa ocakta yemek ve tencere yakmis oldumm
Kizlar ben bugün 10 da kalktim ne yaptigimi anlatayim size sonra biseyler atistirdim
herneyse eve geldim saat 2 esim yatiyor tabiki canim yogurt corbasi cekti dövme derler bugdaydan oluyor pisirmeden kokusuz dedim en azindan yapayim dedim neyse aksamdan isladiydim aslinda
neyse zaten restoranta gittik sonrada ilk defa ocakta yemek ve tencere yakmis oldumm
Kız olsun varsın,uyumuş kalmışın işte.....
Elinde değilki bebişler uyutuyor işte....
Zaten buğday kabarır ve çok su çeker,çekivermiştir hemen....
ayy canim bnim allahdan yangin falan cikmamis ayy allah korumus sizleri canim yaaa...ama hamilelikde dalginlik olur diye bir yerde okumustum...aman canim dikkat et cok uykun gelirse kapat aygazini yat sonra ama mutlaka kapat...
olurmu olur ikiz neden olmasin ki zaten uc tane gelismis yumurtam vardi...
yaa birde bir sey soracam benim en son adet tarihim 22 subat ilk asilama oldukdan sonra adet olmustum ben gebelik haftalarina baktim dogum tarihim olarak 29 kasim diyor acaba yanilma paylari varmidir..pzartesi gunu dr.der ama merak ettim isde
bebisim canim herzaman ediyorum emin ol ilk test yaptim pozitifden sonra topik aklima geldi inannki allahim dedim onlarada ver...
canim benim 3tene gelismisti
kendimi oyle gorunce tuhaf oldum heee....darisi tum isteyenelre yarabbimmmm
Kız üçüz de olma ihtimali var yani.....
Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar da.....
Tüm hamilelerimiz İnşaallah bir nefeste doğururlar.....
Kız üçüz de olma ihtimali var yani.....
Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar da.....
Tüm hamilelerimiz İnşaallah bir nefeste doğururlar.....
Herkese ıyı aksamlar kızlarrr gorusmek dılegıyle...:80::80::80:
Herkese ıyı aksamlar kızlarrr gorusmek dılegıyle...:80::80::80:
zaten esimle hep sevgiliyken diyorduki bana ucuz olacak ucuz yapacam diyordu hepde ilkindede boyle olmustu uc tane gelisti ikincisindede ama birde dr.hep suna bakti yumurtaliklarim buyudukce rahimimde gebelige hazirlandigini soyeldi bana ben iannmadim icimden dedim heee bileceksin sen dedim nedense inanmadim gercekden de oyleymis adam yumoslari birakti artik rahimi inceliyordu hep...insallah canim amin
Sagol canim ALLAH razi olsun
Darisi basiniza artik insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?