Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

anladim canim ayyy bnde heeee zaten esim diyordu hep uc tane yapacam diyordu banaayyy neguzel olur heee omrumce birdaha dusunmem herhalde allahim yeterki saglikli hayirli evlatlar versinde gerisi onemli degil iki uc bir...bncede sakin canim allah korusun biirdaha oyle yapma sakin...senin dogum tarihin ne ozaman...ben pek anlamadim da o yazdigini

Kizceler müsadenizle ben kacar yavas yavas
dus alip yatacagim feci uykum geliyor bide okadar uyudum gündüz
Hepinizi minciriyorum yanaklarinizdan
kendinize iyi bakin görüsürüz
Hayirli gecelerr:79::79:

oyledir cok arastirdim cok ugrastim ve hastasi olmak icin cok mucadele ettim dr.la ama buldum...

hep oyle dedi bana insallah dogumuda yine gittgim dr.yaptiracam...ben iannmamistim ama gercekden de oyleymis

tamam canim bak keyfine dikkat et kendine allah emnaet ol

Sagol canim düsündügün icin meraklanma kendini
ve bebegini düsün artik
benim dogum tarihi 01.11.2011 kasimda oluyor insallah ama ikizler
erken gelmeye karar vermezlerse eger :26::26:
neyse ben cikiyorum simdi uykum geliyor
yine görüsürüz sende dikkatli ol öyle yormak yok kendini
hamissin artik unuttttmaaaaaaaa ok:79::79:

Tamam canım,İyi geceler.....

Kendine ve bebişlere iyi bak....:79::80::79:

oyledir cok arastirdim cok ugrastim ve hastasi olmak icin cok mucadele ettim dr.la ama buldum...

hep oyle dedi bana insallah dogumuda yine gittgim dr.yaptiracam...ben iannmamistim ama gercekden de oyleymis

Araştırıp uğraştığına değmiş canım....

İnşaallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....

Kızlar ovulasyon ( yumurtlama )testi yapanınız var mı hiç?

İdrarla yapılan da varmış,tükürükle de....

Kullanan var mı aranızda?

ne yapayim be cok korkuyorum boyle seylerden allahim birdaha yasatmasin insallah...olabilirde ama cun,i benim gorumceminde ikisleri oldu onlarda oyleydi hastahanede yatmak zorunda kaldi bir muddet falan ama sukurler olsun sagsaglim oldular...bnmde o hesaplayicilara gore adet tarihimin ilk basindan sayarak 22subatdi 29.11.2011diyee gosterdi ama bakalim dr.amcamiz ne diyecek..bak yetistim sana...sende kendine iyi bak allaha emnaet ol

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

cok sagol bebisim allah razi olsu insallah sende en kisa zamanda kalirsin cunki bu ay cok hamile haberleri aliyorum insallah sende olursun...

kizlar ben cikiyorum sohbete doyum olmuyor ama yarin is ve yorgunum kendinze iyi bakin allahim hepinizin gonlune gore versin insallah gonlunuzden gecen hayirli saglikli evlatleari verir sizlere...allaha emnaet olsun gorusmek uzere

Amin canım,İnşaallah.....

Kendine ve bebişe ya da bebişlere iyi bak canım....

Bu arada geçen gün söylemiştim ama tekrar söyliyeyim.....

Bebişlerle adım karışmasın artık adım AYSU.....Adımla hitap edebilirsiniz.....

İyi geceler....:79::80:

bebişim1 nasılsın canım bulamadınmı ovulasyon testini yapan? başka topiklerde var kullanan.. bildiğim kadarı ile tükürükleolanı dijital o çok pahalı idrarla yapılanıda eh işte ucuz sayılmaz neyse sabah ilk idrarındal değil diğer gelen idrarınla yapıyorsun ve akşam saat 5 civarlarında adetinin bitiminden işte 14. gün sikrus un ne kadar sürüyorsa ona göre hesaplıyorsun tükürükle olandada tükürüyorsun bi yeri var gülen bebek çıkarsa yumurtluyorsun suratsız bebek çıkarsa yumurtlamıyorsun..idrarda gebelik gibi çift çizgi + tek çizg - sen kullanmayamı karar verdin?

Evet canım ya düşünüyorum da tam bilemediğim için karar veremedim....

Kulanan da pek yok heralde.....

Diğer belirtilerle bilemiyorum artık....

Bi de adetlerim düzensizleşti ne bileyim yaaa....

Geç bitiyor erkenden geliyor....

O yüzden düşünüyorum,ama biraz araştırdım idrarla yapanlarda bazen adete yakın da çizgi çıkmış ondan pek güvenilir değil mi ki diye de düşünmedim değil yani....

Offf yaaa ne zor şey bunlar.....

Evleninceye kadar ne zaman evlenceksin derler....

Evlenirsin eee bebek ne zaman derler.....

Eminim o olsa bu sefer de eee ikinci ne zaman yap artık bi tane daha diyecekler.....

Bu sorular hep devam edecek yani.....

Bazı insanlar da bu sorulara maruz kalmadan tıkır tıkır bunları yaşıyorlar ya imeniyorum yani....

Bizim topiğimizin ortak noktası ise bu işte bu sorularla karşılaşanlar......

ımmm anladım seni tatlım ateş falan ölçüyorlar düzenli günde 2 kere falan bidee eğer akındın 2 parmağının arasında sünüyorsa o zamanda yumurtluyormussun bende bu kk da öğrendim valla bunları..yumurtladıgımızı bile kk ya girene kadar bilmiyordum.. çünkü etrafımdaki hiç kimseböyle şeylerle uğraşmadılar.. herifleri çeketi attı ilk gece hamile kaldı bütün arkadaşlarımın en az 2 çocugu var.. olsun nasip artık.. benim herif değil ceket gardolabı attı tık yok bende bencede cok zor millet pıtır pıtır doğuruyor hatta çok gelince soğaya yurtlara falan atıyorlar hiç anlamıyorum yanii.Allah ıslah etsin onları.. doktorla yaptır canım yumurta takibini? olmazmı? sendeki sorun neydi ? kaç senelik evliydin? kafa yokta bende unutuyorum ya da sormadımhiç hatırlamıyorum valla kusuruma bakma..
birincigelse yolu açarikinci üçüncü gelirde ah bi o yolaçılsa.. ama Rabbim bizede vercek inanıyorum çok yürekten ama zamanı var herşeyin zamanı oldugu gibi.. canım benim meryem surasi ile yapılan bir dua var onu yapsan ben yapacagım Allah izin verirse.. meryem suresinin türkçe mealini bir oku okadar umut vericidirki onun yüzüsuyu hürmetine veriri...

14 aydır canım....

Aynen öyle bütün arkadaşlarımın ilk 6 içinde oldu,6 ayı geçen yok yani....

Kimisi de senin dediğin gibi ilk gecede.....

Allah hayırlı ,uğurlu ve doğru zamanda bizlere de nasip etsin İnşaallah.....

Olmadı öyle yaparım doktor takibi.....

en iyisi doktor takibi.. ben biiğleşeyim tedavilerim itsin doktoruma takip ettircem ovulasyon testim var onuda kullanırım test ederim bakalım... sende içini ferak tut ol dedimi olur... kun fe ye kun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…