Yok canim artik ocaga bisey koyup yatmam ders oldu banada bugün merak etme
bikere olur bu hata yanilma payi olmamasi gerek bende hesaplamistim 28 suabtta ögrendim hamile oldugumu ben 1ayin sonundan hesapladim 1 kasim oluyor canim benimki hem doktorun verdigi tarihte öyle gerci belki erken gelir demisti doktorum benimde 3 yumurtam gelismisti
ilk bi taneydi sonra ikiz dedi bence sen hazirlikli ol olabailir tatlim
hayirlisi olsunn ayy heyecanlandim
Kizceler müsadenizle ben kacar yavas yavas
dus alip yatacagim feci uykum geliyor bide okadar uyudum gündüz
Hepinizi minciriyorum yanaklarinizdan
kendinize iyi bakin görüsürüz
Hayirli gecelerr:79::79:
anladim canim ayyy bnde heeee zaten esim diyordu hep uc tane yapacam diyordu banaayyy neguzel olur heee omrumce birdaha dusunmem herhalde allahim yeterki saglikli hayirli evlatlar versinde gerisi onemli degil iki uc bir...bncede sakin canim allah korusun biirdaha oyle yapma sakin...senin dogum tarihin ne ozaman...ben pek anlamadim da o yazdigini
Kizceler müsadenizle ben kacar yavas yavas
dus alip yatacagim feci uykum geliyor bide okadar uyudum gündüz
Hepinizi minciriyorum yanaklarinizdan
kendinize iyi bakin görüsürüz
Hayirli gecelerr:79::79:
oyledir cok arastirdim cok ugrastim ve hastasi olmak icin cok mucadele ettim dr.la ama buldum...
hep oyle dedi bana insallah dogumuda yine gittgim dr.yaptiracam...ben iannmamistim ama gercekden de oyleymis
Sagol canim düsündügün icin meraklanma kendini
ve bebegini düsün artik
benim dogum tarihi 01.11.2011 kasimda oluyor insallah ama ikizler
erken gelmeye karar vermezlerse eger :26::26:
neyse ben cikiyorum simdi uykum geliyor
yine görüsürüz sende dikkatli ol öyle yormak yok kendini
hamissin artik unuttttmaaaaaaaa ok:79::79:
cok sagol bebisim allah razi olsu insallah sende en kisa zamanda kalirsin cunki bu ay cok hamile haberleri aliyorum insallah sende olursun...
kizlar ben cikiyorum sohbete doyum olmuyor ama yarin is ve yorgunum kendinze iyi bakin allahim hepinizin gonlune gore versin insallah gonlunuzden gecen hayirli saglikli evlatleari verir sizlere...allaha emnaet olsun gorusmek uzere
bebişim1 nasılsın canım bulamadınmı ovulasyon testini yapan? başka topiklerde var kullanan.. bildiğim kadarı ile tükürükleolanı dijital o çok pahalı idrarla yapılanıda eh işte ucuz sayılmaz neyse sabah ilk idrarındal değil diğer gelen idrarınla yapıyorsun ve akşam saat 5 civarlarında adetinin bitiminden işte 14. gün sikrus un ne kadar sürüyorsa ona göre hesaplıyorsun tükürükle olandada tükürüyorsun bi yeri var gülen bebek çıkarsa yumurtluyorsun suratsız bebek çıkarsa yumurtlamıyorsun..idrarda gebelik gibi çift çizgi + tek çizg - sen kullanmayamı karar verdin?
Evet canım ya düşünüyorum da tam bilemediğim için karar veremedim....
Kulanan da pek yok heralde.....
Diğer belirtilerle bilemiyorum artık....
Bi de adetlerim düzensizleşti ne bileyim yaaa....
Geç bitiyor erkenden geliyor....
O yüzden düşünüyorum,ama biraz araştırdım idrarla yapanlarda bazen adete yakın da çizgi çıkmış ondan pek güvenilir değil mi ki diye de düşünmedim değil yani....
Offf yaaa ne zor şey bunlar.....
Evleninceye kadar ne zaman evlenceksin derler....
Evlenirsin eee bebek ne zaman derler.....
Eminim o olsa bu sefer de eee ikinci ne zaman yap artık bi tane daha diyecekler.....
Bu sorular hep devam edecek yani.....
Bazı insanlar da bu sorulara maruz kalmadan tıkır tıkır bunları yaşıyorlar ya imeniyorum yani....
Bizim topiğimizin ortak noktası ise bu işte bu sorularla karşılaşanlar......
ımmm anladım seni tatlım ateş falan ölçüyorlar düzenli günde 2 kere falan bidee eğer akındın 2 parmağının arasında sünüyorsa o zamanda yumurtluyormussun bende bu kk da öğrendim valla bunları..yumurtladıgımızı bile kk ya girene kadar bilmiyordum.. çünkü etrafımdaki hiç kimseböyle şeylerle uğraşmadılar.. herifleri çeketi attı ilk gece hamile kaldı bütün arkadaşlarımın en az 2 çocugu var.. olsun nasip artık.. benim herif değil ceket gardolabı attı tık yok bendebencede cok zor millet pıtır pıtır doğuruyor hatta çok gelince soğaya yurtlara falan atıyorlar hiç anlamıyorum yanii.Allah ıslah etsin onları.. doktorla yaptır canım yumurta takibini? olmazmı? sendeki sorun neydi ? kaç senelik evliydin? kafa yokta bende unutuyorum ya da sormadımhiç hatırlamıyorum valla kusuruma bakma..
birincigelse yolu açarikinci üçüncü gelirde ah bi o yolaçılsa.. ama Rabbim bizede vercek inanıyorum çok yürekten ama zamanı var herşeyin zamanı oldugu gibi.. canım benim meryem surasi ile yapılan bir dua var onu yapsan ben yapacagım Allah izin verirse.. meryem suresinin türkçe mealini bir oku okadar umut vericidirki onun yüzüsuyu hürmetine veriri...
14 aydır canım....
Aynen öyle bütün arkadaşlarımın ilk 6 içinde oldu,6 ayı geçen yok yani....
Kimisi de senin dediğin gibi ilk gecede.....
Allah hayırlı ,uğurlu ve doğru zamanda bizlere de nasip etsin İnşaallah.....
Olmadı öyle yaparım doktor takibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?