Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

RÜZGAR GÜLÜ

Canım az önce yazmıştım ama görmedin sanırım....

Son düzenleme:
Kızlarr herkese selam ıyı aksamlar.nasılsınız..??? Buraya gırınce ıcım huzur doluyor yaaa herkes cok sıcak kanlı mukemmelsınız...[sıze="3"][/sıze]

cok tsekkur ederim.. evet bazen anlamiyor erkekler. Annem uzulurdu bir bu halime simdi en cok o zoruma gidiyo anamdan ayrildim onu bazen cok uzerdim

bende oyle yapmaya calistim ama olmuyo sklyrm maca bakarken.. Allah var her istedigimi yapiyor sinemaya alisverise gezmeye felan gidiyoruz ama diger zamanlarda da bisey konussam mac daha agir basiyo ikinci plana atiyo cok sinirleniyorum kirip dokesim geliyo her yeri;; con inat bi kizdim evlenince inatta edemiyosun

evet canim ilk zamanalr boyle sorunlar oluyor ama sionradan alisiliyor ianbana...sen nezamandan beri fransadsin bak bnde belcikada yasiyorum ama ben burda dogdum...sen sanirim gelin geldin zamanla alisacaksin sevmeye baslayacaksin diyanetler var oralarda resim boyama nakisvb..kurslar var turk hepside bnce bunu bir arastirsin esin...cokda uzak sayilmayiz birbirimize..evet tabikide insan vatanini cok ozluyor ama haklarini tanidikca saglik konusunda avntajlari gorunce daha da seveceksin ilk zaanlar olur boyle sadece alismayi deneyceksin okadar komsundami yok

Ama böyle yaparsan olmaz alismaya calisacaksin oldugun yere ayni dilde bekleme herkesi
bende ezan sesini duymak isterim tabikide ama televizyonda duyuyorum internette aciyorum
ne yapalim orada bi sevgi var canim

ben de oyle yapiyorum ama alisamadim zor geliyo bana birde en ufak bir soz zoruma gidiyo agliyorum biliyorum da aglayinca ne kadar gucsuz gorundugumu

Kızlar ben bıde bısı dıcemm.. Bılmıyorum eger sızede mantıklı gelırse bunuda yapalım.. Lıstenın yanında bıde yenı hamıle kalan arkadaslardan belırtılerını ogrenıp sırayla yazalımmı herkesın farklı farklı belırtılerı olurya belkı hamılelık suphesı ceken arkadaslarımıza yardımımız olur bu konudada..ben mesela her ay bakıorum kmlerın belırtısı olmus dıe.toplanıp oda bı lıste yapılsa sızcede guzel olmazmı..?

haa evlinince inadi unut vallahi insan kendine yapiyor ne yapiyorsada sen sevmeye calis bitanem ben bazen macin devra arasina yakin gidiyorum seksi gecelikler giyiyorum yanina oturuyorum ama yaklasik 4gun iliski olazsa yapiyorum oda dayanamiyor birakiyor maci boyle boyle anliyorlar bazen fedakarlik yapiyorlar ama tatlim sevmeye calis sevmezsen bile mutlaka oylymis gibi davran cunki macseven erkekler icin bu cok onmli..erkek sogdumu donusu olmuyor malesef

Kızlarr herkese selam ıyı aksamlar.nasılsınız..??? Buraya gırınce ıcım huzur doluyor yaaa herkes cok sıcak kanlı mukemmelsınız...[sıze="3"][/sıze]

Hosgeldin canim nasilsin kiss ne zamandir görüsemedik

Canim sen diyosun belcikada dogdum diye sonradan gelen icin inanki hic kolay degil bu
benim icinde cok zordu baslarda ama alismaya basladim cok sükür

8 ay oldu geleli. esim bana istedigin yere git istedigini yap diyo ama ben onla yapmak istiyorum cok calisiyo cok yoruluyo pek vaktide yok aslinda ama ben en cok buna uzuluyorum yeni evliyiz tadini doya doya cikramiyorum.. bi ablayla tanistim sohbetlere manevi seylere katilan benide davet ediyo ama benim icimden gelmiyo nefsime yenildim seytan vazgeciriyo cok zorlaniyorum

Hosgeldin canim nasilsin kiss ne zamandir görüsemedik

Canim sen diyosun belcikada dogdum diye sonradan gelen icin inanki hic kolay degil bu
benim icinde cok zordu baslarda ama alismaya basladim cok sükür

tabikide hic degil abimin esini aldik biz turkiyeden en yaki ornek o bana ama sonradan alisiliniyor sadece o donemi atlatmak onemli

ben de oyle yapiyorum ama alisamadim zor geliyo bana birde en ufak bir soz zoruma gidiyo agliyorum biliyorum da aglayinca ne kadar gucsuz gorundugumu

Alisacaksin bitanem alismak zorundasin esin seni seviyor
sen onu seviyorsun bunlara alisman gerek agla tabi aglamak iyide herzaman degil canim
daha yeni evlisin üstelik inan cok güzel günlerin olur daha

merhaba bende 4 senelik evliyim ama bu sene zarfında hiç hamilelik olmadı tedavi gördüm aşılama yaptırdım ama bir sonuç alamadık demekki daha zamanı var Rabbim inşallah cümlemize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin bende yeni katılıyorum kabul ederseniz tabii

tabikide hic degil abimin esini aldik biz turkiyeden en yaki ornek o bana ama sonradan alisiliniyor sadece o donemi atlatmak onemli

Iste benim o dönemim 3 ay sonra 2 sene olacak ancak alistim diyebilirim
ama evde oturarak olmaz disari cikacak faaliyet olucak ben cikiyorum disari
geziyorum felan zaman geciyor iste

anladim caniom ama yapma boyle cunki daha cok yenisin boyle boyle atlatacaksin boyle durumlari illaki turk magzalari vardir git kendine ordan havlu al onlari boncuklarla isle masa ortusu isle boyle boyle havasinada alisirsin iannki fransada guzel yerdir bnce tadini cikartmak senin elinde evet calislinir cok bnde claisiyorum esimde ama yinede bir seyler yapabiliyoruz hic bulamadik vakit artik yatakda konusurz yoda olmadi yorgunlukdan vucut dili konusuor zaten ozaman da hersey anlatiliyor nerden gelin geldin fransaya

Canım sıkma canını böyle şeylere....

İnan hepimizin başında....

İşte o yüzden biz de burda buluşuyoruz......

Rahat rahat sohbet ediyoruz burda....

Sen de takıl bize unutursun yalnızlığını....

Sonra bi de bebiş gelir İnşaallah.... :81:

silemeyecem kadinda tutmayacam havalrda bozdu zaten...silemem cnaim haytda havalar cok guzeldi burd aiki haftadan beri ama bu hafta bozdu egerki bozmasaydi kadin cagiracaktim zaten...ama kendim asla silemem merak etmeyin canlarim benim

Havalar bozduysa evet canım zaten gerek yok....

Canım uydun varsa ordan da izliyebilirsin....

Kabe'yi 24 saat canlı veren kanallar bile var yani....

Canım olmadı sen bi kan testi yaptır,belki de hamilesindir....

inadi unuttum onun istedikleri oluyo en cok ama yani saygi cercevesin de kararlarimiz var ama yinede onun dedigi oluyor ya bazen diyorum acaba benim dedigim olacak diye inatmi etsem o zamanda sogur benden sonucta artik bir yuvam var ve disi yaparmis derler yuvayi. uyum saglamazsam evliligmin tadi bozulur diyorum iste.. bazende seytan vesvese veriyo bana bende 3-4 gun arayla istiyorum sexi cani daha cok ceksin diye. mutluyum seviyorum seviliyorum fakat bazen boyle doluyorum su an fransiz kanali acik ve ben cogunu anlamiyorum nasil seviyormus gibi gozukebilirim

Iste benim o dönemim 3 ay sonra 2 sene olacak ancak alistim diyebilirim
ama evde oturarak olmaz disari cikacak faaliyet olucak ben cikiyorum disari
geziyorum felan zaman geciyor iste

aynen oyle isde bnen kolay deliyorum cok zor ama atlatmakda bizlerin elinde cok acik konusuyorum kadindan baska bol bir sey yok yur dislarinda biliyorsun onlara hersey normal boyle toparlanmayarak artik adamda bir gun yeter diye biliyor oyuzden onunla ayak uyduramayi gorunce bak diyorlar bnm esim bnm icin nlerden vazgecti nerelere geldi ben bukadar kiymetliyim falan diye sunuyorlar emin ol en yakin orenk bnm abim ondan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…