Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Tabiki de yer var.....
Ben boşuna başlığımızı "Hamile kalmak isteyenler ve bizimle başlayıp hamile kalanlar....." diye koymadım.....
Biz de ay sınırlaması yok kızlar.....
Her zaman umudumuz var.....
Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz....
Hamilelerimizden tecrübeleniyoruz.....
Sıkıntılarımızı mutluluklarımızı burda paylaşıyoruz.....
Anlat bakalım sen de canım......
Ayy canim ya seni o kadar iyi anliyorumki bende yurtdisindayim maalesef ama esin seni anlamaz canim
her istedigin tabiki olur ama yanliz kalinca olmuyor iste benim esimde gececi calisiyor hep bende
senin gibiyim ama bak burda o kadar iyi arkadaslar varki bize herseyini anlatabilirsin
sakin canini sikma aslinda bebek icin bisey öneremiycem esin zaten noktayi koymus ama yasinda 20 daha canim sakin aglama bizimle ol inanki yanliz kalmassin
canim bazi erkekler hemen istemeyebilirler artik esine kalmis bir sey ama bnim tahminim sen yanlizligini gidermek icin bebek istiyorsun sanirim...bak canim benm esimde mac delisidir hatda bu aksam istedigi maclar yok diye su anda plestesin oynuyor her gunumuz boyle ligtv var artik dusun ama sonucda geziyoruz istedigimiz yerleere gidiyoruz arti bnm esim kahve hayatini sevmiyor evimde islerim diyor rahat rahat bndemusade ediyorum nasil o benim dedigimi iki etmiyorsa bnde oyleyim sadece zaten bu zamana kadar istegii seyde bu maclarini izlesin...ben de esimle beraber izlerim bnde sevmiyordum ama esim sirf istedigi olsun diye seviyorum gibi yapiyorum...
manevi yerlere gitmek huzurla dolmak isteyen birydim hep ama buraya geldim tumden icime kapandim hic birseyden zevk almiyorum esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama onun ugrasicagi seyleri varken benim yokoda beni uzuyor cevremde sayili musluman var ayni dilden ayni dinden. ezan sesine bile hasret kaldim
Ama böyle yaparsan olmaz alismaya calisacaksin oldugun yere ayni dilde bekleme herkesi
bende ezan sesini duymak isterim tabikide ama televizyonda duyuyorum internette aciyorum
ne yapalim orada bi sevgi var canim
cok tsekkur ederim.. evet bazen anlamiyor erkekler. Annem uzulurdu bir bu halime simdi en cok o zoruma gidiyo anamdan ayrildim onu bazen cok uzerdim
bende oyle yapmaya calistim ama olmuyo sklyrm maca bakarken.. Allah var her istedigimi yapiyor sinemaya alisverise gezmeye felan gidiyoruz ama diger zamanlarda da bisey konussam mac daha agir basiyo ikinci plana atiyo cok sinirleniyorum kirip dokesim geliyo her yeri;; con inat bi kizdim evlenince inatta edemiyosun
Kızlarr herkese selam ıyı aksamlar.nasılsınız..??? Buraya gırınce ıcım huzur doluyor yaaa herkes cok sıcak kanlı mukemmelsınız...[sıze="3"][/sıze]
evet canim ilk zamanalr boyle sorunlar oluyor ama sionradan alisiliyor ianbana...sen nezamandan beri fransadsin bak bnde belcikada yasiyorum ama ben burda dogdum...sen sanirim gelin geldin zamanla alisacaksin sevmeye baslayacaksin diyanetler var oralarda resim boyama nakisvb..kurslar var turk hepside bnce bunu bir arastirsin esin...cokda uzak sayilmayiz birbirimize..evet tabikide insan vatanini cok ozluyor ama haklarini tanidikca saglik konusunda avntajlari gorunce daha da seveceksin ilk zaanlar olur boyle sadece alismayi deneyceksin okadar komsundami yok
evet canim ilk zamanalr boyle sorunlar oluyor ama sionradan alisiliyor ianbana...sen nezamandan beri fransadsin bak bnde belcikada yasiyorum ama ben burda dogdum...sen sanirim gelin geldin zamanla alisacaksin sevmeye baslayacaksin diyanetler var oralarda resim boyama nakisvb..kurslar var turk hepside bnce bunu bir arastirsin esin...cokda uzak sayilmayiz birbirimize..evet tabikide insan vatanini cok ozluyor ama haklarini tanidikca saglik konusunda avntajlari gorunce daha da seveceksin ilk zaanlar olur boyle sadece alismayi deneyceksin okadar komsundami yok
Hosgeldin canim nasilsin kiss ne zamandir görüsemedik
Canim sen diyosun belcikada dogdum diye sonradan gelen icin inanki hic kolay degil bu
benim icinde cok zordu baslarda ama alismaya basladim cok sükür
ben de oyle yapiyorum ama alisamadim zor geliyo bana birde en ufak bir soz zoruma gidiyo agliyorum biliyorum da aglayinca ne kadar gucsuz gorundugumu
Hosgeldin canim nasilsin kiss ne zamandir görüsemedik
sorma bacım yaaa esım oldugunda gıremıyorum.. ya canm ben ümıtlenmek ıstemıyorum ama bnm adetım gectı dun veya bugun olmam gerekıyodu.. ama tık yok.pazara kadar beklıcem bakalm nolcak.. :18::18:
tabikide hic degil abimin esini aldik biz turkiyeden en yaki ornek o bana ama sonradan alisiliniyor sadece o donemi atlatmak onemli
8 ay oldu geleli. esim bana istedigin yere git istedigini yap diyo ama ben onla yapmak istiyorum cok calisiyo cok yoruluyo pek vaktide yok aslinda ama ben en cok buna uzuluyorum yeni evliyiz tadini doya doya cikramiyorum.. bi ablayla tanistim sohbetlere manevi seylere katilan benide davet ediyo ama benim icimden gelmiyo nefsime yenildim seytan vazgeciriyo cok zorlaniyorum
evet evliyim 8 aydir.. 20 yasindayim ankaraliyim pariste yasiyorm. esim calisiyo kalan zamanlarinin cogunda hep maca bakiyo bazen disarida geziyoruz her istedigmi yapiyo ama ben onun maca bakip beni gormemesinden skldmcocuk istiyorum esim daha genciz diyo yanlizligmi nasil gidericem ben dokunsalar aglayacak durumdayim su an
silemeyecem kadinda tutmayacam havalrda bozdu zaten...silemem cnaim haytda havalar cok guzeldi burd aiki haftadan beri ama bu hafta bozdu egerki bozmasaydi kadin cagiracaktim zaten...ama kendim asla silemem merak etmeyin canlarim benim
manevi yerlere gitmek huzurla dolmak isteyen birydim hep ama buraya geldim tumden icime kapandim hic birseyden zevk almiyorum esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama onun ugrasicagi seyleri varken benim yokoda beni uzuyor cevremde sayili musluman var ayni dilden ayni dinden. ezan sesine bile hasret kaldim
canım benim, benim normalde bugün olmam gerekiodu. duphastone kullanırken iiydi. bu ay dr kullanma dedi. bi de yumurtlama sorunum çıktı. hala da adetten belirti yok. gebelikten de şüpelenemiyom. orta da kaldım şuan. nolcak bakalım.
haa evlinince inadi unut vallahi insan kendine yapiyor ne yapiyorsada sen sevmeye calis bitanem ben bazen macin devra arasina yakin gidiyorum seksi gecelikler giyiyorum yanina oturuyorum ama yaklasik 4gun iliski olazsa yapiyorum oda dayanamiyor birakiyor maci boyle boyle anliyorlar bazen fedakarlik yapiyorlar ama tatlim sevmeye calis sevmezsen bile mutlaka oylymis gibi davran cunki macseven erkekler icin bu cok onmli..erkek sogdumu donusu olmuyor malesef
Kızlarr herkese selam ıyı aksamlar.nasılsınız..??? Buraya gırınce ıcım huzur doluyor yaaa herkes cok sıcak kanlı mukemmelsınız...[sıze="3"][/sıze]
RÜZGAR GÜLÜ
Canım az önce yazmıştım ama görmedin sanırım....
Iste benim o dönemim 3 ay sonra 2 sene olacak ancak alistim diyebilirim
ama evde oturarak olmaz disari cikacak faaliyet olucak ben cikiyorum disari
geziyorum felan zaman geciyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?