Aysucum senin dünki cetvel ise yaramis herkes burda
ewt sadece 1 kez yaptırdım ama tutmadı bir dahada cesaret edemedim
ben geldimmmmmmmmmmm
Hosgeldin taze hamile nasilsin??
ben geldimmmmmmmmmmm
cok tesekkur ederimm.. fransizcam biraz var guzel konusuyorum ama ben hirsliyim bir an once olsun istiyorum deli gibi :) kursa gidiyorum su anda ama oturum kartim icin onun disinda da gidicem esim once dili ogren sonra cocuk yapariz diyo bana ama o zamanda gecmi olur ama bi yandanda Allah nasip edecekse istemedigmiz bir andada nasip eder diyorum burda kendi isini kendin yaparsin dil onemli felan diyo bende bilincindeyim bunun.. ehliyetimide degistirmeye verdik onu bekliyrm.cok soru soruyorum bu ne bu ne o da biraz sklyo tabi :) o yuzden kendi kendime ogrendim fransizcayi simdiye kadar
ewt sadece 1 kez yaptırdım ama tutmadı bir dahada cesaret edemedim herkese iyi geceler arkadaşlae inşallah herşey gönlünüzce olur
İşte cetvelle beraber burda beklemem gerekiyor da ondan....
Bu akşamımı buraya ayırdım kaldı işte benim işler.....
Bu kadar zamanda ne ütüler yapılır ne yazılılar okunurdu da.....
İşte bi topiği toparlıyayım dedim oturdum bu akşam buranın başına....
oyy ne kadarda hamile varmis Allah kucagniza almayi ve onlari hayirli yetistirmeyi nasip etsin ISNALLAH.. Darisida bana bebisleri cok seviyorum yaaa
tabiki bikilir ama innki oda zamnla anlaycak...sizin karariniz ama bncede bu sene bir gecsin oyle bebege karar ver hem daha da pismis olursun sonra arabinda ogrenirsin cunki tefik kurallari farkli avrupada sagin hakli olmasi gbi genelde o isaretleri ezberlemek falan sonucda sonra bebigin okula gidecek esin calistigi icin se getireceksin arabayla ogretmenleriyle diyolok falan kuracaksin sizin karariniz ama esin hakli sonucda daha 20 yasindasin 21inde bebge baslasan bile gec sayilmaz asla ama hisli olmaya devam edersen ozaman cabk ogrenirsin
alistim esim arabayi kullandikca dikkatlice izliyorum onu :) 3 ay sonra 21 olucam birde pko var bendestres yapmamaya calisiyorum stres yapinca dahada duzensiz oluyor bide spora basladim biraz hareketlilik gelsin vucuda haplarada guvenim kalmadi kullanmak istemiyorm. cocugum olmazsa diye uzuluyrm bazen ama Allahin nasibi Rabbim isterse verir hastalik felan bahane olmaz diyorum..
burasi cok guzell tsk ederimm beni dinledigniz icinn rahatladimm iyi geldi fikirler Allah razi olsun sizden
Kız o listeyi de sen tut o zaman tamam mı....:81::81:
iyiymişşş...
cnm ben her aksam gıremıorum kı lıste kaybolur gıder..
Kız tut sayfasını aklında girdiğin zaman ordan yenilersin....
ben geldimmmmmmmmmmm
Hoşgeldin canım,ne var ne yok?
Cok komiksin valla bunlarda seni istiyolar baslarinda canin sagolsun
yarina kaldi artik ben yardim ederim sekerim sana
Evet yarına kaldı,tabi yarın da burda takılmazsam.....
Neyse yarın biraz işlerime bakarım canım.....
Arada dayanamam gelirim yine zaten....
Seni de yerime vekil koyuyorum....
Yarın cetvel sen de.....
Ferah tut icini her zaman ALLAH yardimcin olsun canim biz hep burdayiz
alistim esim arabayi kullandikca dikkatlice izliyorum onu :) 3 ay sonra 21 olucam birde pko var bendestres yapmamaya calisiyorum stres yapinca dahada duzensiz oluyor bide spora basladim biraz hareketlilik gelsin vucuda haplarada guvenim kalmadi kullanmak istemiyorm. cocugum olmazsa diye uzuluyrm bazen ama Allahin nasibi Rabbim isterse verir hastalik felan bahane olmaz diyorum..
burasi cok guzell tsk ederimm beni dinledigniz icinn rahatladimm iyi geldi fikirler Allah razi olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?