Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hosgeldiniz.. sizde adet duzensizligi varmi yoksa duzenlide mi olmuyor ? ama uzulmeyin Allah isteyince verirnasip kismet hayirli bir vakti vardir mutlaka

Evet aynen öyle nelerden vazgeciliyor
canim hep sevgiden iste ben seviyorum yaa esimi bebislerimide seviyorummm

Kız o listeyi de sen tut o zaman tamam mı....:81::81:

[sıze="3"][/sıze]
iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrrrrrr!!!

İyi geceler canım,hoşgeldin....:79::80:

Ne var ne yok?

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Aşılama bi tane mi yaptırdın canım?

hangi kanal acik sole bende okanali acayim ben sana yazayim burda turkcesini sende esine soyle...canim ogrenmek zorundasin heee fransizcayi uc bes kelime ogrendikce gelisecek bu tatlim sor esine bu nedelek onedemk diye turkceden cok uzak ve girtlakdan dir ve de cok asil bir dildir ama boyle izleyerek ilk once kulagin asina olacak sonrada dilini cevirmeye calisacaksin ilkzamanlar zordur anliyorum seni benim abimin esi 1yil gitti fransizcayi ogrendi tabii burdakiler gibi degil ama konusabiliyor rahatlikla ve zamanlada daha da duzeltir yok mu okullar orda esin yazdirsin seni...evet canim bak biliyorsun ki kadinlardan bol baska bir sey yok ve yaptiklari herysey cok acik utanmalari yok oyuzden akilli olman lazim araplara da dikkat cok azgin olurlar bir yapistilarmi suluk gibidirler vede gercekdende cekicidirler oyuzden kendini yipratma rahat ol sinucda artik yasayacagin yer orasi isde buyuzden bosanmalar yur dislarinda cok anlain mi alismaya calis kenidini mutlu olamnin yollarini bul..he bak birde sana bir sey daha diyecem sakin esinle inatlasma inat olunca olacak isde olmaz zamanla esinin karaketrini taniyacaksin ve nasil islerini yaptiracagini cok iyi bileceksin ama zaman

en kisa zamanda kendimi toparliycam :26: ankaradan geldim, birde en cok aile ozlemi var bu yaz izine gidicem sanirim gidip geldikten sonra daha iyi olurum

en kisa zamanda kendimi toparliycam :26: ankaradan geldim, birde en cok aile ozlemi var bu yaz izine gidicem sanirim gidip geldikten sonra daha iyi olurum

evet evet oyle olacaksin bu sene sonra oteki sene sonra bir dahaki sene derken zaten esinide kandirrmasini da bulursun ozamanlar kisinda gonderir seni ilac gibi olur senin icin ozaman ama sabir sadece sabir su anda senin icin

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 6 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

cnm inan çok yoğunum bnm çok sınıfım var yazılıları oku oku bitmiyooorrrr!!!of of of demek de istemedim sizlereeeee!!nasılsınızzzzz???herşey yolundamııı??

Saka yaptim ben sana kiss kiyamamm islerin cok Aysucum söylemisti zaten iyiyiz ögretmenim ne olsun
bebislerde iyiler teyzesi hic agzimiz bos durmuyorkii

oyuzden dikkat dikkat elde tutmayi bil icinde olmadigi surece zaten gitmez ic bir erkek...

Bizim evliligimiz suan tam düzeyli ilerliyor cok sükür ALLAH kimsenin huzurunu bozmasin canim
esimde seviyor bende yakinda bebisler geirse insallahh daha mutlu olacagiz

cok tesekkur ederimm.. fransizcam biraz var guzel konusuyorum ama ben hirsliyim bir an once olsun istiyorum deli gibi :) kursa gidiyorum su anda ama oturum kartim icin onun disinda da gidicem esim once dili ogren sonra cocuk yapariz diyo bana ama o zamanda gecmi olur ama bi yandanda Allah nasip edecekse istemedigmiz bir andada nasip eder diyorum burda kendi isini kendin yaparsin dil onemli felan diyo bende bilincindeyim bunun.. ehliyetimide degistirmeye verdik onu bekliyrm.cok soru soruyorum bu ne bu ne o da biraz sklyo tabi :) o yuzden kendi kendime ogrendim fransizcayi simdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…