Hosgeldin canim nasilsin kiss ne zamandir görüsemedik
sorma bacım yaaa esım oldugunda gıremıyorum.. ya canm ben ümıtlenmek ıstemıyorum ama bnm adetım gectı dun veya bugun olmam gerekıyodu.. ama tık yok.pazara kadar beklıcem bakalm nolcak.. :18::18:
Bak sen ee belirti felan varmi canim ne hissediyosun??
merhaba bende 4 senelik evliyim ama bu sene zarfında hiç hamilelik olmadı tedavi gördüm aşılama yaptırdım ama bir sonuç alamadık demekki daha zamanı var Rabbim inşallah cümlemize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin bende yeni katılıyorum kabul ederseniz tabii
Hosgeldin canim vardir ondada bi hayir
RABBIL OL DEYINCE OLUYOR CANIM burda herkese yer var
Kızlarr herkese selam ıyı aksamlar.nasılsınız..??? Buraya gırınce ıcım huzur doluyor yaaa herkes cok sıcak kanlı mukemmelsınız...[sıze="3"][/sıze]
selam hosgeldiniz
merhaba bende 4 senelik evliyim ama bu sene zarfında hiç hamilelik olmadı tedavi gördüm aşılama yaptırdım ama bir sonuç alamadık demekki daha zamanı var Rabbim inşallah cümlemize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin bende yeni katılıyorum kabul ederseniz tabii
aynen oyle isde bnen kolay deliyorum cok zor ama atlatmakda bizlerin elinde cok acik konusuyorum kadindan baska bol bir sey yok yur dislarinda biliyorsun onlara hersey normal boyle toparlanmayarak artik adamda bir gun yeter diye biliyor oyuzden onunla ayak uyduramayi gorunce bak diyorlar bnm esim bnm icin nlerden vazgecti nerelere geldi ben bukadar kiymetliyim falan diye sunuyorlar emin ol en yakin orenk bnm abim ondan biliyorum
hosbulduk guzelım sağolasın sende hosgeldın..
Kızlar ben bıde bısı dıcemm.. Bılmıyorum eger sızede mantıklı gelırse bunuda yapalım.. Lıstenın yanında bıde yenı hamıle kalan arkadaslardan belırtılerını ogrenıp sırayla yazalımmı herkesın farklı farklı belırtılerı olurya belkı hamılelık suphesı ceken arkadaslarımıza yardımımız olur bu konudada..ben mesela her ay bakıorum kmlerın belırtısı olmus dıe.toplanıp oda bı lıste yapılsa sızcede guzel olmazmı..?
[sıze="3"][/sıze]
iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrrrrrr!!!
Bak sen ee belirti felan varmi canim ne hissediyosun??
canım adet belırtılerım varr ama 5-6 gundur fılan .:93:
[sıze="3"][/sıze]
iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrrrrrr!!!
Kız o listeyi de sen tut o zaman tamam mı....:81::81:
iyiymişşş...
cnm ben her aksam gıremıorum kı lıste kaybolur gıder..
inadi unuttum onun istedikleri oluyo en cok ama yani saygi cercevesin de kararlarimiz var ama yinede onun dedigi oluyor ya bazen diyorum acaba benim dedigim olacak diye inatmi etsem o zamanda sogur benden sonucta artik bir yuvam var ve disi yaparmis derler yuvayi. uyum saglamazsam evliligmin tadi bozulur diyorum iste.. bazende seytan vesvese veriyo banabende 3-4 gun arayla istiyorum sexi cani daha cok ceksin diye. mutluyum seviyorum seviliyorum fakat bazen boyle doluyorum su an fransiz kanali acik ve ben cogunu anlamiyorum nasil seviyormus gibi gozukebilirim
anladim caniom ama yapma boyle cunki daha cok yenisin boyle boyle atlatacaksin boyle durumlari illaki turk magzalari vardir git kendine ordan havlu al onlari boncuklarla isle masa ortusu isle boyle boyle havasinada alisirsin iannki fransada guzel yerdir bnce tadini cikartmak senin elinde evet calislinir cok bnde claisiyorum esimde ama yinede bir seyler yapabiliyoruz hic bulamadik vakit artik yatakda konusurz yoda olmadi yorgunlukdan vucut dili konusuor zaten ozaman da hersey anlatiliyor nerden gelin geldin fransaya
hosgeldin kacak nerdesin bakim sen??
Aysucum senin dünki cetvel ise yaramis herkes burda
Evet aynen öyle nelerden vazgeciliyor
canim hep sevgiden iste ben seviyorum yaa esimi bebislerimide seviyorummm
en kisa zamanda kendimi toparliycam :26: ankaradan geldim, birde en cok aile ozlemi var bu yaz izine gidicem sanirim gidip geldikten sonra daha iyi olurum
cnm inan çok yoğunum bnm çok sınıfım var yazılıları oku oku bitmiyooorrrr!!!of of of demek de istemedim sizlereeeee!!nasılsınızzzzz???herşey yolundamııı??
oyuzden dikkat dikkat elde tutmayi bil icinde olmadigi surece zaten gitmez ic bir erkek...
hangi kanal acik sole bende okanali acayim ben sana yazayim burda turkcesini sende esine soyle...canim ogrenmek zorundasin heee fransizcayi uc bes kelime ogrendikce gelisecek bu tatlim sor esine bu nedelek onedemk diye turkceden cok uzak ve girtlakdan dir ve de cok asil bir dildir ama boyle izleyerek ilk once kulagin asina olacak sonrada dilini cevirmeye calisacaksin ilkzamanlar zordur anliyorum seni benim abimin esi 1yil gitti fransizcayi ogrendi tabii burdakiler gibi degil ama konusabiliyor rahatlikla ve zamanlada daha da duzeltir yok mu okullar orda esin yazdirsin seni...evet canim bak biliyorsun ki kadinlardan bol baska bir sey yok ve yaptiklari herysey cok acik utanmalari yok oyuzden akilli olman lazim araplara da dikkat cok azgin olurlar bir yapistilarmi suluk gibidirler vede gercekdende cekicidirler oyuzden kendini yipratma rahat ol sinucda artik yasayacagin yer orasi isde buyuzden bosanmalar yur dislarinda cok anlain mi alismaya calis kenidini mutlu olamnin yollarini bul..he bak birde sana bir sey daha diyecem sakin esinle inatlasma inat olunca olacak isde olmaz zamanla esinin karaketrini taniyacaksin ve nasil islerini yaptiracagini cok iyi bileceksin ama zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?