Kız tut sayfasını aklında girdiğin zaman ordan yenilersin....
Hoşgeldin canım,ne var ne yok?
Evet yarına kaldı,tabi yarın da burda takılmazsam.....
Neyse yarın biraz işlerime bakarım canım.....
Arada dayanamam gelirim yine zaten....
Seni de yerime vekil koyuyorum....
Yarın cetvel sen de.....
Zevkle ama iyi olursam canim biliyosun benim sagim solum belli olmuyor
ama cetveli birakmayalim valla zaman akip gecti bu aksam ne güzel oldu böyle senin sayende canim
tsk ederimm cok sagolunn.. bu arada isimleriniz ve yaslarinizi soylerseniz bende ona gore hitap ederimben GuL
Bak adimi söylüyorum ilk defa biricik benim adim 24 yasindayim almanyadayim iyi oldukcada burdayim
kizlar herksi teker teker kocaman opuyorummm...
herkese iyi geceler allah rahatlik versin yarin is var ve erkenden kalkacam kendinize iyi bakin butun guzellikler bizlerle olsun insallah hergunumuz boyle hamis haberlerle gecer...allahaemnaet olun gorusmek uzere
İyi geceler canım.....
Kendine ve bebişe iyi bak....
Yarın görüşürüz....:79::80:
Kız tut sayfasını aklında girdiğin zaman ordan yenilersin....
Hoşgeldin canım,ne var ne yok?
Evet yarına kaldı,tabi yarın da burda takılmazsam.....
Neyse yarın biraz işlerime bakarım canım.....
Arada dayanamam gelirim yine zaten....
Seni de yerime vekil koyuyorum....
Yarın cetvel sen de.....
iyiyim canım nolsun karnımda bi ağrıdan başka bşyyok
gorusurz bitanem hoscakal sende iyibak bebislere
canim bak bndede pco var ikinci asilamamda tuttu sukurler olsun artik hersey cok kolylasti isde sana anlatmak istedigim buydu canim butur konularda oyle para degil ben 12eyroya oldum asilamalari ama turkiyede yasayanlar cokdaha zor allah yardimcilari olsun haklari guzel ama insanin vatani yinede ne olursa olsun tabikide ama alisacaksin alistigindada ben aklina gelirim ozaman...
evet tatlim burasi cok farklidir sendende allah razi olsun
Zevkle ama iyi olursam canim biliyosun benim sagim solum belli olmuyor
ama cetveli birakmayalim valla zaman akip gecti bu aksam ne güzel oldu böyle senin sayende canim
Bak adimi söylüyorum ilk defa biricik benim adim 24 yasindayim almanyadayim iyi oldukcada burdayim
memnun oldumm
memnun oldumm
bendee canim hayirli geceler:79::79:
benim acilen cikmam lazim tskler hersey icinburasi cok guzel yine gelicemm optum sizleri kocamann iyi gecelerr :79:
İyi geceler canım....:79::80:
Her zaman bekleriz....
benim acilen cikmam lazim tskler hersey icinburasi cok guzel yine gelicemm optum sizleri kocamann iyi gecelerr :79:
iyi gecelerrrrrr
Kız ben burdayım daha....
Bu arada canım senin en erken gebelik belirtilerin nelerdi?
tamam arkadaslar belırtılerını bana gonderınler ozmn bn onları lıste yaparımm ok cnm..şimdi cıkıyorum herkese ıyı aksamlarrr..:80::80:
canım ben ilk gögüslerden anladım aşırı şiştiler ve dokunuca acıyordu...ve yarım satte bir gelen idrar....bunlardı benim ilk anladıklarım.ama karnımda da adet olcam gibi ağrı vardı dedim herhalde adet olcam bekliyodum yani kırmızıları bi test yaptım 2 çizgide kıpkırmızı
Tamam canım.....
İyi geceler....:79::80:
Bak kızlar yazmaya başladılar bile....
Tamam canım,evet genelde hep aynı gibi belirtiler....
Kan testini yarın mı yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?