Tabiki de canım düzenlerim....
Ayyy Maaşallah büyüyor bebiş.....
Hamile arkadaşlar ayrıca belirtilerinizi yazarsanız Lalee arkadaşımız ona da bi liste düzenleyecek.....
Bu arada kızlar yumurtalarınızın çatladığını nasıl anlıyorsunuz?
#Hamile arkadaşlar ayrıca belirtilerinizi yazarsanız Lalee arkadaşımız ona da bi liste düzenleyecek.....
Bu arada kızlar yumurtalarınızın çatladığını nasıl anlıyorsunuz?
ptesi hastaneye gittim iyi dedi.. salı sabah anneannemi kaybettim uykusunda vefat etmiş.. inna lillahi ve inna lillahi raciun.. ''Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”çok canım yanıyor.. bir nefes bir can gitti evimizden.. Rabbim taksiratını affetsin.. mekanını cennet etsin.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. ..
ptesi hastaneye gittim iyi dedi.. salı sabah anneannemi kaybettim uykusunda vefat etmiş.. inna lillahi ve inna lillahi raciun.. ''Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”çok canım yanıyor.. bir nefes bir can gitti evimizden.. Rabbim taksiratını affetsin.. mekanını cennet etsin.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. ..
ptesi hastaneye gittim iyi dedi.. salı sabah anneannemi kaybettim uykusunda vefat etmiş.. inna lillahi ve inna lillahi raciun.. ''Şüphesiz Biz Allah�tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O�nadır.�çok canım yanıyor.. bir nefes bir can gitti evimizden.. Rabbim taksiratını affetsin.. mekanını cennet etsin.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. ..
ben geldim kizlar nerdesinizzzzz
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hYIRLI olsun..bende sonuç almama 4 gun kaldı..donmuş transferı oldu napcam bılmıyorum yaa..10.gun test yapsam idrarda çıkarmıı.....
Hoşgeldiniz kızlar....
Ben de tam geldim listeyi güncelledim,bi baktım gelmişiniz....
Nasılsınız bakalım ne var ne yok?
iyi canım ama biraz heyecanlı.yarın sabah dr.a gitcem ama korkuyorum yaaaaa ,lk kez gitcem.inş alttan bakmaz
Bugün kan tahlili yaptırdın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?