Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoşgeldiniz kızlar....

Ben de tam geldim listeyi güncelledim,bi baktım gelmişiniz....

Nasılsınız bakalım ne var ne yok?

iyilik canim sen nasilsin iyimisin bakiyorumda elinden geldigi kadariyla listeyi hersayfaya tasiyorsun massallah sana

ne oldu hamilelik belirtilerini liste yapilacakti ne oldu oldumu

evanur canım sen gittim mi dr.a nasıl baktı,ben biraz tırsıyorum da

vallahi simdi san ayazmistm kalplermiz karsilikliymis heee...canim korkma icini ferah tut stres iyi gelmiyor ben gordum tam bir tarif soyle mercimek kadardi ve beyazdi dr.kan testi yapti nasil gebelik diyee bir de kac gunluk diye hersy pozitif dedi sorun yok sukurler olsun 16gunluk demisti ben pazartesi gunu gitmistim simdi yarin kismetse uc hafta olacak nisanin 8indede 4haftaya iki gun kala kala gidecez 27gunluk olacak insallah..tatlim sakin korkma yok soyle boyle diye icini ferah tut sen bunlarla kafani mesgum etme bak nekadar guzel melegin seninle endiselenme o nu gorsen bile yinede endiseler bitmiyor sonrakini bekliyorsun nasil iyimi diyorsun kendi kendine hergun dr.da olmak istiyorsun anlayacagin 9ay boyunca tatli telaslar ama sakin kendine skinti yapma korkma

iyilik canim sen nasilsin iyimisin bakiyorumda elinden geldigi kadariyla listeyi hersayfaya tasiyorsun massallah sana

ne oldu hamilelik belirtilerini liste yapilacakti ne oldu oldumu

İyilik canım....

Mesela her gün burda olan arkadaşladan bile ses seda yok....

Bazıları da topiği kaybediyor mesela.....

Listeyi elimden geldiğince her yeni sayfaya almaya çalışıyorum ki görüp haber versinler diye....

Mesela Öslemcınar en son erken gebelik belirtileri topiğine yazmış, çift çizgi çıkan testinin resmini yüklemiş......

Ama daha da haber yok....

Gündüz de sağolsun Özgur80 taşımış listeyi....

Belirti listesini de Laleee yapacaktı......

Bugün gelmedi ,belki yarın düzenler....

ok sağol tatlımm.inş herşey yolundadır,bnde görrürüm allahın izniyle mercimeğimi :)

inşş canım giidcezzz.sen gittiğinde ne kadarlıktı bnim 4 hafta 6 günlük tahminimce inş görür

oooo rahatlikla gozukur bnmki 16gunluk gozukdu kizz seninki anne ben buradayim der gibi olur keninlikle gosterir kendini nisnain 8inde ben tekrar gidecem allahin izniyle 27gunluk olacak 4haftaya iki gun kala gidecem hayli hayli gozukur seninki kesinlikle aralik annesisin

QUOTE=evanur;18479724]oooo rahatlikla gozukur bnmki 16gunluk gozukdu kizz seninki anne ben buradayim der gibi olur keninlikle gosterir kendini nisnain 8inde ben tekrar gidecem allahin izniyle 27gunluk olacak 4haftaya iki gun kala gidecem hayli hayli gozukur seninki kesinlikle aralik annesisin[/QUOTE]

inş canımmmmm.içimi rahatlattın bazıları alttan bakıo falan dedi tırstım :26:

anladim canim merak ettim oyuzden sordum bitanem ne oldu o liste ne oldu diye...zaten kimileride yazdirip gelmiyorlar ben inanmiyorum ikinciye bulamayanlara varsada cok nadirdir listede bir dunya kisi giren 10kisi surekli yazdiriyorlar kendilerini sonra firar...

Selam kizlar oo herkesler burda nasilsiniz??

Hoşgeldin canım....:79::80:

Dizileri bitirdim geldim,hemen arkamdan kızlar da geldi....

Demekki bugün herkes dizi bakmış.....

Kız cetvel işe yaradı demek ki....

Adı bile yetiyor......

Maaşallah bikaç gün aradan sonra eski günlere döndük ....

Kaynatıyoz yine....

Senden ne var ne yok canım,nasılsın?

Evet canım aynen öyle....

Öyleyse hafta sonu ayıklayayım mı şu listeyi,devamlı giren arkadaşlarımız kalsın....

inş canımmmmm.içimi rahatlattın bazıları alttan bakıo falan dedi tırstım :26:[/QUOTE]

canim benm altdan bakti ne oluyormuski oyle bakinca inanmayin kizlar boyle yok altdan ustten en iyi muane altdan dir sonucda cok kucukler daha net anliyorlar dr.larda kesinlikle islerini biliyorlar gidipde aleti bebge saplayacak degiller yaa ben altdan oldum usteliik 16gunlukken buyuk bir ihtimal ikincide oyle olacak yapsa bile altdan imknsiz bu konuda hata olmasi tatlim inanla boyle seylere ustelik benim rahimeme gidip kulak temizliyice bir sey ile hafif bir akinti aldi ordan tahlile gonderdi herhangi bir hastalik kanser varmi diye hersenede bunu yapiyorlar farketmez canim sen kafani yorma alttdan bakacak bir sey olacak diye

hosgeldin canim iyilik sizler nasilsiniz bakalim evet bu aksam oyle kayniyor kupuyor buralar

Ne olsun canim bizde bebislerle cubuk kraker yiyozz
acim ama canim bisey istemiyor sen ve bebis nasil??

inş canımmmmm.içimi rahatlattın bazıları alttan bakıo falan dedi tırstım :26:[/QUOTE]

selam alltan bakanda var bende 1.bucuk yil tedavim boyunca hep allttan takip edildim ve
halen bebislere bile allttan bakiyo doktorum ama alistim diyebilirim artik

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…