yok canım eşimle birlikte gitmek istedim o da yarın çalışmıyor,sabah baktırcaz inşş
İyi düşünmüşsün canım....
Yarın beraber bakarsınız bebişe.....:81::81:
Sen de görürsün bi pirinç tanesi.....:81:
Hoşgeldiniz kızlar....
Ben de tam geldim listeyi güncelledim,bi baktım gelmişiniz....
Nasılsınız bakalım ne var ne yok?
inşşşşş canım,hayırlısıyla bi görsem
Hayırlısıyla görürsün canım.....
İçini ferah tut....
Hamile arkadaşlar biliyordur esasında alttan bakıyor mu doktor,onlar cevap verirler.....
inşşşşş canım,hayırlısıyla bi görsem
yarin gidecekmisin canim gormeye ay ama bir gorsen okadar tatliki orda resmen duruyor mercimegin
evanur canım sen gittim mi dr.a nasıl baktı,ben biraz tırsıyorum da
iyilik canim sen nasilsin iyimisin bakiyorumda elinden geldigi kadariyla listeyi hersayfaya tasiyorsun massallah sana
ne oldu hamilelik belirtilerini liste yapilacakti ne oldu oldumu
vallahi simdi san ayazmistm kalplermiz karsilikliymis heee...canim korkma icini ferah tut stres iyi gelmiyor ben gordum tam bir tarif soyle mercimek kadardi ve beyazdi dr.kan testi yapti nasil gebelik diyee bir de kac gunluk diye hersy pozitif dedi sorun yok sukurler olsun 16gunluk demisti ben pazartesi gunu gitmistim simdi yarin kismetse uc hafta olacak nisanin 8indede 4haftaya iki gun kala kala gidecez 27gunluk olacak insallah..tatlim sakin korkma yok soyle boyle diye icini ferah tut sen bunlarla kafani mesgum etme bak nekadar guzel melegin seninle endiselenme o nu gorsen bile yinede endiseler bitmiyor sonrakini bekliyorsun nasil iyimi diyorsun kendi kendine hergun dr.da olmak istiyorsun anlayacagin 9ay boyunca tatli telaslar ama sakin kendine skinti yapma korkma
inşş canım giidcezzz.sen gittiğinde ne kadarlıktı bnim 4 hafta 6 günlük tahminimce inş görür
Selam kizlar oo herkesler burda nasilsiniz??
İyilik canım....
Mesela her gün burda olan arkadaşladan bile ses seda yok....
Bazıları da topiği kaybediyor mesela.....
Listeyi elimden geldiğince her yeni sayfaya almaya çalışıyorum ki görüp haber versinler diye....
Mesela Öslemcınar en son erken gebelik belirtileri topiğine yazmış, çift çizgi çıkan testinin resmini yüklemiş......
Ama daha da haber yok....
Gündüz de sağolsun Özgur80 taşımış listeyi....
Belirti listesini de Laleee yapacaktı......
Bugün gelmedi ,belki yarın düzenler....
Selam kizlar oo herkesler burda nasilsiniz??
anladim canim merak ettim oyuzden sordum bitanem ne oldu o liste ne oldu diye...zaten kimileride yazdirip gelmiyorlar ben inanmiyorum ikinciye bulamayanlara varsada cok nadirdir listede bir dunya kisi giren 10kisi surekli yazdiriyorlar kendilerini sonra firar...
QUOTE=evanur;18479724]oooo rahatlikla gozukur bnmki 16gunluk gozukdu kizz seninki anne ben buradayim der gibi olur keninlikle gosterir kendini nisnain 8inde ben tekrar gidecem allahin izniyle 27gunluk olacak 4haftaya iki gun kala gidecem hayli hayli gozukur seninki kesinlikle aralik annesisin
hosgeldin canim iyilik sizler nasilsiniz bakalim evet bu aksam oyle kayniyor kupuyor buralar
QUOTE=evanur;18479724]oooo rahatlikla gozukur bnmki 16gunluk gozukdu kizz seninki anne ben buradayim der gibi olur keninlikle gosterir kendini nisnain 8inde ben tekrar gidecem allahin izniyle 27gunluk olacak 4haftaya iki gun kala gidecem hayli hayli gozukur seninki kesinlikle aralik annesisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?