Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Evet canım aynen öyle....

Öyleyse hafta sonu ayıklayayım mı şu listeyi,devamlı giren arkadaşlarımız kalsın....

tabi tabi ben sana soyleyecektim ama unuttum konu acilmiskende aklima geldi soyleyim dedim sonradan da girseler bile bir iki gunluktur sonra yine kayiplarda

Ne olsun canim bizde bebislerle cubuk kraker yiyozz
acim ama canim bisey istemiyor sen ve bebis nasil??

inş canımmmmm.içimi rahatlattın bazıları alttan bakıo falan dedi tırstım :26:

selam alltan bakanda var bende 1.bucuk yil tedavim boyunca hep allttan takip edildim ve
halen bebislere bile allttan bakiyo doktorum ama alistim diyebilirim artik[/QUOTE]

:26::26: neyse rahatladım kızlar sağolunnnn

Isini ehlisin demekki ögretmenim
ne olsun iste biseyler atistiriyorum iste yemek istemiyor canim yorgun hissediyorum
aksam baktim kimse yoktu dedim son kez bi daha bakim sizleri buldum

Ne olsun canim bizde bebislerle cubuk kraker yiyozz
acim ama canim bisey istemiyor sen ve bebis nasil??

inş canımmmmm.içimi rahatlattın bazıları alttan bakıo falan dedi tırstım :26:

selam alltan bakanda var bende 1.bucuk yil tedavim boyunca hep allttan takip edildim ve
halen bebislere bile allttan bakiyo doktorum ama alistim diyebilirim artik[/QUOTE]

afiyet olsun tatlim size iyidir herhalde yavas yavas arada sirada kasiklarda hafif bir baskilanmaya basladi buyuyorlar ve iyi oldugunada eminim

halen bebislere bile allttan bakiyo doktorum ama alistim diyebilirim artik

afiyet olsun tatlim size iyidir herhalde yavas yavas arada sirada kasiklarda hafif bir baskilanmaya basladi buyuyorlar ve iyi oldugunada eminim[/QUOTE]

Uzan dinlen bacim sagol ne yapalim iste yatacaktim aslinda sizleri merak ettim
iste aman dinlenmene bak sen yarin haftasonu zatiii

Isini ehlisin demekki ögretmenim
ne olsun iste biseyler atistiriyorum iste yemek istemiyor canim yorgun hissediyorum
aksam baktim kimse yoktu dedim son kez bi daha bakim sizleri buldum

Evet ben de bi reklam arası baktım kimse yoktu....

Bitince geldim işte....

Benim işler bugün de kaldı.....

Haftasonu var nasıl olsa diye düşünüyorum da yine çabucacık geçti dicem sonra da haftasonu.....

Neyse yarın gündüz hem burda olurum ara ara, hem de işlerimi yaparım....

afiyet olsun tatlim size iyidir herhalde yavas yavas arada sirada kasiklarda hafif bir baskilanmaya basladi buyuyorlar ve iyi oldugunada eminim

Uzan dinlen bacim sagol ne yapalim iste yatacaktim aslinda sizleri merak ettim
iste aman dinlenmene bak sen yarin haftasonu zatiii[/QUOTE]

evet yaaa uyuyabileecem erkenden kalsam bile evdeyim ohhh evde olmak gibisi varmiyaa ama calisan kadinlar calisma hayatina alistiklari icin evdede yapamiyorlar uykumu aliyorum ertesi gunu dinamik kalkiyorum sonra esimle hafta sonu hopp disari evde bos duramiyorum isde aliskanlik illaki evden disarida olacam aliskanlik yapti ne yapayim ama isde claismakdan daha z yorumunuyor tabibiki gezmede insan stres atiyor

Canim birden yüklenme hafta sonu diyee sende
günler uzadi artik yaparsin yavasca ben hic yapmiyom ne pis gaci oldum yahuu

Hoşgeldin canım....:79::80:

Nasılsın bakalım,ne var ne yok?

ıyıyım canlarım sızler nasılsınız bakalım ıyı nolsun ıste cok rahatsız oluyorum gıttıkce agırlasmaya basladım.karnım cok gerılıyor ya patlıyacak gıbı oluyo napıcam bılmıyorum

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Nekadar hos ya tepiklerde atiyor annesine sanirim gelmek istiyor artik
ne kadar kaldi canim insallah bi nefeste dogururuz hepimiz insallaahh

işallah canım ya karnım bı saga bı sola yamuluyor bı taraftan tekme atıyo bı taraftan gıdıklıyor canım benım ya.gecelerı rahat uyuyamıyorum artık sag sol done done uymaya calısıyorum sızlerden ne var ne yok bakalım haberler ıyı sanırım

Canim birden yüklenme hafta sonu diyee sende
günler uzadi artik yaparsin yavasca ben hic yapmiyom ne pis gaci oldum yahuu

Evet canım öyle yapayım bari....

Yavaş yavaş.....

Sen yapmıcaksın tabii....

Sen bebişlere iyi bak şimdilik.....

Boşver sonra olur gider....

Ayyy canım ya Allah bi solukta kurtarsın İnşaallah....

Ne kadar kaldı?

Seninki bi hareketli heralde canim ya
bizde iyiyiz cok sükürde kendimi düsündüm simdi biliyosun benimkiler ikiz
ya seninki gibi hareketli olursa diye düsündüm canim

selam canim iyilik asila sen nasilsin seninle ilk kez yasiyorum ama listeden kac aylik hamile oldugunu gordukce hep icimden geciriyordum acaba dogum yaptimi diye nasil son aylarimi diye nasilsin canim iyimisin

ıyı olmaya calısıyorum canım yok daha dogurmadım 8. aya gırdım ıste agırlasmaya basladım gıttıkce korkularımda artıyor tabı işh dusundugum gıbı olmaz .sız nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…