Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

merhaba canim nasilsin...tatlim ben asilama ile kaldim ve adet gecmeden ben test yaptim normalde asilaamdan 15.gunu test yapiyorsun ben 12.gununde yaptim 28 mart da da dr.gittim bakti kan testi yapti 16gunluk demisti oyuzden bitanem...evet ama normalde adet gecikmesi olsaydi zaten ogrenmek 4haftayi buluyor ama benim asilama ile oldu mart 11de en son asilaami yaptirdim...ama bilmeyenler hep boyle soyluyor ...dr.asialma kaldigim gunden saydi dogum tarihini bir onceki adetden degil ama normal boyle dusunmen birzcik tuhaf..kismetse nisanin 8inde tekrar randevu var ozman 27gunluk olacak allah izin verirse

ewt ama aşılama yaptık salı günü ondanmı acaba die düşünüyorum

canim normal kasik agrilarin bnmde oyle olmustu ilkinde kasik agrim cokdu normal endiselenme sakin ilac falan da icme bitanem benim ilk 5gun boyunca oldu sonra kesildi sonra taa 13.gunume kadar adet olana kadar devam etti olabilir asilamadan normal yani

bende iyiym canim tsk.edewrim..

hamilelik nasil gidiyor canimm

iyiy gidiyor simdilik kucuk yaa daha birsey hissettirmiyor bana sikayetlerim yoksadece ilk baasdan beri hep gohuslerimin yanlari agriyorudu sizliyor simdide oyle daha da baska yok bakalim buyudugumde ben sana soracam der gibi sanki...

senin ki nasil baya buyumustur massallah

aman cok sukur canim...

simdiden zorluyor senin mercimek oylemi

benimki 7+3 oldum canim..bu ayin 19 da terminmiz var doktorda ins bebisimizi gorucez ve kalp

atislarini duyacagiz..

Valla ben bişe anlamadım.Hadi hayırlısı:26:
slm kizlar ben geldimmmmmm:81::81:

nasilsiniz

Hoşgeldin fıstığım biz iyiyiz sen nasılsın.Bebiş nasıl

aman cok sukur canim...

simdiden zorluyor senin mercimek oylemi

benimki 7+3 oldum canim..bu ayin 19 da terminmiz var doktorda ins bebisimizi gorucez ve kalp

atislarini duyacagiz..

oyle oyle sukurler olsun canim...

yok canim daha degil ama buyudugunde sanki zorlayacak gibi...massallah massallah..insan o gunleri sabirsizlikla bekliyor diymi hadi bakalim insallah saglikla hayirlisiyla sagsaglim kucagimza almak nasip etsin allahim bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…