yaa rahatszm kasıgım çok agrıyor ne yapcam bilmiyorm
Geçmiş olsun.Ne oldu ki adetinmi yakın:26:
ewt ama aşılama yaptık salı günü ondanmı acaba die düşünüyorum
Birşey soracam sen neden hamilelik haftana 2 hafta diyorsun.Tamam gününü biliyorsun ama dr lar normalde böyle hesaplamıyor adet günün geçtiği anda 4 haftalık sayılıyor.Bu da toplam 40 hafta oluyor.Ozaman sen eksik doğum yaparsın bu hesaba göre 38 haftalık olur
Bence listeyi düzenle 4 haftalık yap
Aşılama yaptıranlardan duymuştum kasık ağrılarını.Sen en iyisi evanur a sor o da aşılama yaptırdı şimdi hamile.Belki onda da olmuştur
ewt ama aşılama yaptık salı günü ondanmı acaba die düşünüyorum
ona sordum yanlış hatırlamıyorsam bende olmamıştı dedi..artık pazartesi dr ararm...
slm kizlar ben geldimmmmmm:81::81:
nasilsiniz
hosgeldin canimmmm iyiyim sukur sen nasilsin iyimisin tatlimmm
bende iyiym canim tsk.edewrim..
hamilelik nasil gidiyor canimm
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr!!
iyi asksamlar canim hosgeldin nasilsin
teşekkürler cnm iyiyim nasıl gidiyor !!!herşey yolundamııııııııııııııı!!!!
iyiy gidiyor simdilik kucuk yaa daha birsey hissettirmiyor bana sikayetlerim yoksadece ilk baasdan beri hep gohuslerimin yanlari agriyorudu sizliyor simdide oyle daha da baska yok bakalim buyudugumde ben sana soracam der gibi sanki...
senin ki nasil baya buyumustur massallah
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr!!
sukurler olsun canim bnm yolunda senin
Valla ben bişe anlamadım.Hadi hayırlısı:26:merhaba canim nasilsin...tatlim ben asilama ile kaldim ve adet gecmeden ben test yaptim normalde asilaamdan 15.gunu test yapiyorsun ben 12.gununde yaptim 28 mart da da dr.gittim bakti kan testi yapti 16gunluk demisti oyuzden bitanem...evet ama normalde adet gecikmesi olsaydi zaten ogrenmek 4haftayi buluyor ama benim asilama ile oldu mart 11de en son asilaami yaptirdim...ama bilmeyenler hep boyle soyluyor...dr.asialma kaldigim gunden saydi dogum tarihini bir onceki adetden degil ama normal boyle dusunmen birzcik tuhaf..kismetse nisanin 8inde tekrar randevu var ozman 27gunluk olacak allah izin verirse
slm kizlar ben geldimmmmmm:81::81:
nasilsiniz
aman cok sukur canim...
simdiden zorluyor senin mercimek oylemi
benimki 7+3 oldum canim..bu ayin 19 da terminmiz var doktorda ins bebisimizi gorucez ve kalp
atislarini duyacagiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?