Sagol aysucum hosbuldum nasilsin bakim kiss valla senin
su cetvel cok ise yariyor herkes burda
Ayyy hadi canım İnşaallah.....
Bizim topikte 2 tane aşılama yaptıran var....
Biri yurtdışından arkadaşımız sonuç aldı hamile canım....Maaşallah.....
Diğeri de bekliyor sonucu.....
Ben de düşünüyorum artık....
Sen Türkiye'deysen aşılamayı nasıl yapıyorlar anlatır mısın canım?
Kız anlamadım yaaa...
Hakkaten yani....
Ben çıktım mı herkes gidiyor.....
kizlarrrrrrrrrrr balikci cemileyi istemeye geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bak sen bayada özen göstermis kendine bakk bakk
Var sende bi keramet yahu
heralde cok seviyoruz seni ondan canim
birşey soracağım arkadaşlar, 3 haftalık hamile olanlar hangi yol ile öğrendiler, çünkü henüz adet zamanı gelmemiş oluyor, bir test mi yoksa kan vererek mi, beni de bilgilendirir misiniz??
birşey soracağım arkadaşlar, 3 haftalık hamile olanlar hangi yol ile öğrendiler, çünkü henüz adet zamanı gelmemiş oluyor, bir test mi yoksa kan vererek mi, beni de bilgilendirir misiniz??
Benimkide 3haftayi gecmisti sanirim ögrendigimde
ben alt karnimda hafif sislik vardi o dikkatimi cekmisti bide asiri canim biseyler istiyodu
Benimkide 3haftayi gecmisti sanirim ögrendigimde
ben alt karnimda hafif sislik vardi o dikkatimi cekmisti bide asiri canim biseyler istiyodu
ben 4 haftalikken ogrenmistim..
adetimiden gecmesinin 2.gunu idrar tahlilinde cikti..
canımın içi, dur bi şimdi, çok heyecanlandım, 3 hafta derken yani bu son adetin başlangıcından 3 hafta sonrası yanlış anlamıyorum değil mi, adet günün gelmeden??? nasıl öğrendin, yarın bende öğrenmek istiyorum, yurtdışında dediğiniz işlem türkiyede de yok mudur ki?? yaaa, karnım ağrıdı kızlar şimdi heyecandan, bir de yarın güzel haber alır mıyım ki??????
peki kan testi mi yaptrdın cnm
canımın içi, dur bi şimdi, çok heyecanlandım, 3 hafta derken yani bu son adetin başlangıcından 3 hafta sonrası yanlış anlamıyorum değil mi, adet günün gelmeden??? nasıl öğrendin, yarın bende öğrenmek istiyorum, yurtdışında dediğiniz işlem türkiyede de yok mudur ki?? yaaa, karnım ağrıdı kızlar şimdi heyecandan, bir de yarın güzel haber alır mıyım ki??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?