idrar tahlili dedğn ewde idrarla yapılan test değil dimi cnm
cnm benim de adetime 8 gün war ben kan testi yaptırdım bgn. yarın alıcam sonuçlarıçıkarsa artık bilemiyorum erken ama:18:
evet canim..
evde yapilan idrar testinde hemen cikiverdi,doktora gittim sikayetlerimi soyledim orda da idrar tahlil yapilinca hamile oldugumu ogrendim..
ins.senin de guzel haberlerini aliriz canim
hayırlısı, iyi düşün, iyi olsun, hayırlısı olsun, benim de aynı işte haman hemen, 11 nisanı bekliyorum, aşılama yaptırdım ben ama içim içimi yiyor, ilginç rüyalar görüyorum, öğrensem rahatlayacağım.. inşallah mutlu olacağın haberler alırsın tatlım.....
inşallah canım inşallah eğer pozitif sonuç alırsam yarın benim en güzel günüm olacak hayal kırıklığı yaşamam inşallah. kocişime süpriz yapcam ama ben
canımın içi, dur bi şimdi, çok heyecanlandım, 3 hafta derken yani bu son adetin başlangıcından 3 hafta sonrası yanlış anlamıyorum değil mi, adet günün gelmeden??? nasıl öğrendin, yarın bende öğrenmek istiyorum, yurtdışında dediğiniz işlem türkiyede de yok mudur ki?? yaaa, karnım ağrıdı kızlar şimdi heyecandan, bir de yarın güzel haber alır mıyım ki??????
hayırlısı, iyi düşün, iyi olsun, hayırlısı olsun, benim de aynı işte haman hemen, 11 nisanı bekliyorum, aşılama yaptırdım ben ama içim içimi yiyor, ilginç rüyalar görüyorum, öğrensem rahatlayacağım.. inşallah mutlu olacağın haberler alırsın tatlım.....
Kizlar ben cikiyorum uyku basti beni herkese iyi geceler
ALLAH"a emanet olun :79::79::79:
Kizlar ben cikiyorum uyku basti beni herkese iyi geceler
ALLAH"a emanet olun :79::79::79:
cemile balikcinin evlenme teklifini kabul ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ali de oyle baka kaldiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de aşılama yaptırdım onu bekliyorum, hap kullandım, o zaman yarın kan testi yaptırayım, belli olur herhalde....
ohhh iyi olducanına değsin cemilenin
Gördün di mi canım cevabımı.....
O arkadaşımız aşılamayla hamile kalan arkadaşımız....
2 haftalıkken öğrendi,yurtdışında o.....Belçika'da.....
cok cok iyi oldu canimmmmmmmmm
ali balikcinin gecmisinde metresini oldurdugunu soyleyince vazgecer kabul etmez diye dusundu ,ve dona kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?