• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Günaydın canım.....:79: Sabah 4'ü buldukları için öğleden sonra anca gelirler heralde canım....Ben de artık gündüzcüyüm.:9: Ara sıra girmeye çalışıcam,senden ne var ne yok canım?
iyiyim bende canım iş yerinden arada giriyorum karşılaşamıyoruz o yüzden.valla kızların maaşallahı var.gece kuşu gibiler hakkaten.ya bebisim1 valla beklemedeyim heyecanla adet günüme 4 gün kaldı aslında ama 16 sında da olabilir yani yarın bilemiyorum bazı aylar 2 gün erken oluyor.heyecanlıyım anlıyacağın..sürekli kendimi dinliyorum.acaba midemmi bulanıyor yoksa kasıklarımı ağrıyor yok yok ağrımıyor öyle dolanıyorum işte :1: ama bişey yok heralde.bide kötüye alıştırayım kendimi diyorum düşününce üzülüyorum bide belki olur diye seviniyorum iyice ruh halim allak bullak oldu.:27:tabi herşeyin hayırlısı rabbim isterse olur ne düşünürsem boş.çok uzattım lafı biliyorum ama burdan başka anlatacak kimse de yokki

iyiyim bende canım iş yerinden arada giriyorum karşılaşamıyoruz o yüzden.valla kızların maaşallahı var.gece kuşu gibiler hakkaten.ya bebisim1 valla beklemedeyim heyecanla adet günüme 4 gün kaldı aslında ama 16 sında da olabilir yani yarın bilemiyorum bazı aylar 2 gün erken oluyor.heyecanlıyım anlıyacağın..sürekli kendimi dinliyorum.acaba midemmi bulanıyor yoksa kasıklarımı ağrıyor yok yok ağrımıyor öyle dolanıyorum işte :1: ama bişey yok heralde.bide kötüye alıştırayım kendimi diyorum düşününce üzülüyorum bide belki olur diye seviniyorum iyice ruh halim allak bullak oldu.:27:tabi herşeyin hayırlısı rabbim isterse olur ne düşünürsem boş.çok uzattım lafı biliyorum ama burdan başka anlatacak kimse de yokki

İnşaallah gelmez kırmızıların......:81:

Uzatacaksın tabii canım lafı burda anlatıyoruz işte hepimiz birbirimize,bi de senle ne zaman oldu görüşemedik....

canım merhaba
nasılsın

İyiyim canım,nolsun ya bildiğin gibi....

bebisim1 ordamısın? malesef kırmızılar geldi.erken bile geldi.çok üzüldüm ağladım biraz şuanda moraim çok bozuk ya:60:

Aaaa üzüldüm bak şimdi canım yaaa....Ama sıkma canını umudunu kaybetme....Seni çok iyi anlıyorum benim gibisin yani şu modda...:43: Benim de artık 1 yılı geçti bekleyeli....Sen ne zamandır bebek istiyordun canım?

ay bu sonuna eklediğim surat ağlıyo gördüm ben gülüyormuş.ama ben daha kötüyüm gerçekten:85:

Napalım,başlığımız bile ne , " Hamile kalmak isteyenler ve bizimle başlayıp hamile kalanlar...." İnşaallah elbet bir gün olacak bizim de yüzümüz gülecek,çünkü biz hamile kalmak istiyoruz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz....Allah'ım İnşaallah nasip edecek bizlere de,sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi alıcaz İnşaallah kucaklarımıza....

O zamanlara kadar da her türlü paylaşımlarımızı yapıcaz burda....Dua edicez birbirimize....Napalım elimizden gelen bu....Elimizden geldiğince de rahatlatmaya çalışıyoruz birbirimizi işte... :70: Konuştukça,kendi gibi bir sürü kişinin olduğunu görünce rahatlıyor,ferahlıyor işte insan....
Kafamızı dağıtıyoruz burda düşünmemeye çalışıyoruz işte.....:81:

İyiyim canım,nolsun ya bildiğin gibi....

Aaaa üzüldüm bak şimdi canım yaaa....Ama sıkma canını umudunu kaybetme....Seni çok iyi anlıyorum benim gibisin yani şu modda...:43: Benim de artık 1 yılı geçti bekleyeli....Sen ne zamandır bebek istiyordun canım?

3 yıllık evliyiz.ama 4 aydır istiyoruz.doktora gidelim diyoruz ama 1 yılı doldurun deniyor genelde.bilemiyorum.dış etkilerde sıkıyor insanı.

selam kızlar nerelerdesınızben ıs guc cocuk derken cok vakıt bulamıyorum nete ıyısınızdır umarım beklenmeyen adet tarıhıme 5 gun kaldı belkı dayanamayıp yarın yıne kan testı yaptırırım yarın evde olmayacagım erken gelırsem ugrarım yoksa sonucu persembe soylerım hepınızı opuyorum

Merhabalar kızlar.....:79::80:

Ben geldim ama fazla da kalamıycam.....:50:
Geldim yemek yaptım,yemek yedik,bulaşık falan derken çok çabuk geçiyor saatler yaaa :95: Şimdi de uyku vakti geldi..... :84:

Gece siz konuşursunuz yine napiyim geçmişi okurum ben de artık....:50:

Merhabalar kızlar.....:79::80:

Ben geldim ama fazla da kalamıycam.....:50:
Geldim yemek yaptım,yemek yedik,bulaşık falan derken çok çabuk geçiyor saatler yaaa :95: Şimdi de uyku vakti geldi..... :84:

Gece siz konuşursunuz yine napiyim geçmişi okurum ben de artık....:50:

yakaladım seni:79::79::79:

selam kızlar ben geldimmmmmmmm...dayanmayığ bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı :59: 18i geçene kadar ne idrar ne de kan hiçbirşey yapmicam öyle karar aldım :59:

selam kızlar ben geldimmmmmmmm...dayanmayığ bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı :59: 18i geçene kadar ne idrar ne de kan hiçbirşey yapmicam öyle karar aldım :59:
bencede en iyisi günün geçmesini beklemek

Hoşgeldin canım....:79::80:
Napiyim yaa 15-20 dk. bekliyeyim bakayım dedim,muhabbetin ucundan azıcık tutarım sonra yatarım diye....:81:

evet senin okul başladı

bebisimmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hoş bulduk canım...:79::80:
Sen de hoşgeldin.....:79::80:

Dün gece aklım sizlerde yattım,işlerimi yapar yapmaz okudum şöyle geçmişi işte....Napiyim bundan sonra böyle olacak....Katılabildiğim kadar artık,aklımda burda kalıyor yaaa....:50:

Back
X