Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

allah iyiligini versin senin...sen bilirisn canim o strese dayanabilirim dersen git ver ozaman

Ben bi taktik geliştirdim.Kanı verip kaçacam
Eve gelince arar sonucu öğrenirim.Orda beklemem.Geçen sefer azım yandı.Görmediğim tanıdık kalmadı.Eeee ne geziyon kız diyen diyene.Sonucu bilmeden yanıtta veremiyosun.İşte onun için kanı verip çıkarım hastaneden

slm bayanlar ben iki yıllık evliyim hasretle bebeğimin olmasını bekliyorum nasıl oluyosa bide bana yardımcı olun hayrınıza lütfen bilgilerinizi bekliyorum ISRARLA...

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

O zaman bi kaç gün daha bekle canım....

Benim yok canım....

Yok canim 2 Mayis yazarsan daha iyi olur ....Gecmise bi bakayim derken sorunu kacirmisim canim

Tamam canım yazdım...

hemde nasil rabbim sanada bu duyguyu nasip eder aysucum insallahhhh

İnşaallah canım İnşaallah....

güzelim git doktoruna, özledim bebeğimi görüp gidecem 2 dak de, ayıplayacak hali yok ya :))) valla ben giderim herhalde doktora nazımı geçiririm artık zorla napayım, bir olsa da keşke :))

sabret olacak sadece sabir isde ben biliyorum burdakilerin hepsinin olacak okadar cok dualar edilyiorki ben inaniyorum olacak diye...

calisiyorum isdeyken aklima gelmiyorda evdeyken hemen geliyor ozamanda biraz gec oluyor saat dr.um belirli saatlerde muanede oluyor dagum olmadigi surece gelmiyor hastahaneye ama dr.un cep tel numarisi var bende yarin soracam boyle oldugum zaman sizin cebinize tel edip hemen alirmisiniz beni diye cunku ogunede rabdevu bulmak zor aksam 18de kapaniyor muane...ama dusunuyordum senin dedigini

hosgeldin tatlim

ne gibi bir bilgi bekliyorsun dr0.a gittin mi gittysen nasil bir asamadasin

hoş bulduk sağol gittim bi sorunum yok çok şükür herşeyim normal bi problem yok ama hormon testi yaptırdım perşembe günü öğrencem bi problem varsada daha önce yok dediler ama bilmiyorum forumdaki başlığı gördüm de katıldım valla o yüzden yardım istiyorum

en guzeli ni yaparsin en mantiklisi aman birde millete lafmi anlatacaksin bosver ver kac

şu fortel mi ne o erken testiymiş, bizi o paklar.. yaa, bişey değil, gelsin hele bi sıpa, soracam bu heyecanların hesabını.. şebek olduk resmen biz karıkoca iki haftadır.. ayyy, çok komik, adam uzandı az önce dinleneyim diye, bebek taklidi yapıyor bana, aklımıza mukayyet allahım. :))

sorma güzelim, sus sus, iki saatir açtım yakamı bağrımı göğüs inceliyorum, biri olsa soracam açık mı koyu mu renk diye :)))

Kiz gec ayna karsisina bak özellikle gögüs damarlari genislemis ve belirginse hamislik var demektir cok belirgin olacak damarlar unutma birde elini vurunca aci yapacak...

anladim tatlim insallah bir sorun cikmaz...esinde test yapildimi peki...ben asilama oldum ikicisinde tutdu kimi arkadaslar ilaclar haplarla kimileri ovolasyon testlerine gore bakiyorlar senin tedavin bir yola koyulsun bnce su anda herhangi bir ilac bile kullanmiyorsun cunku insallah bir siorun cikmaz...

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 3 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

Kiz gec ayna karsisina bak özellikle gögüs damarlari genislemis ve belirginse hamislik var demektir cok belirgin olacak damarlar unutma birde elini vurunca aci yapacak...

kız deliler valla ne diyim size ben, biri görse sapık bu der, hepsini yaktım salonda ışığın altına gittim baktım baktım yok bişeee yaaa!!! :)))) daha bişey önermeyin bana, ben saçmalıyorum artık... mod medyan şifreleyin artıkın bu belirtileri.. ya mıncık mıncık oldum deli miyim neyim

aysucum tatlim yaaa benimkinde bir hata var hamile kaldigim zamann haftasinda ozgurun demesi gibi en son adet zamanindan sayiliyor sayarsam oan gore su anda 6 haftaligim cunku tuana bnden sonra oldu 3nisandi o 5haftalikda ben ondan bir hafta onceyim beni degistirimisin yarin soracam dr.a tekrardan bir yanlik varsa derim sana tekrardan belkide dr.o gun dogrusunu soyledi ben anlamadim

...ay beni guldurdun allahda seni guldursun ayyyy.....ama varya sen gercekden de deli dolsun heeegiyin soyun tekrardan giyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…