Kizlar aranizda ovulasyon testi ile yum.gününü takip eden oldu mu?
allah iyiligini versin senin...sen bilirisn canim o strese dayanabilirim dersen git ver ozaman
Ayyy çok hoşsun yaaa
Gülmekten öldü
Kendimi inceliyorum diyo yaaa:)))
Ya hiç belirti olmayadabilir
slm bayanlar ben iki yıllık evliyim hasretle bebeğimin olmasını bekliyorum nasıl oluyosa bide bana yardımcı olun hayrınıza lütfen bilgilerinizi bekliyorum ISRARLA...
yok bebeşim, ne gezer, bulamadık ki... fortel mi neymiş, yok piyasada.. ben normal test yaptım. adamcağız ne çıkacağını bile bile yap sen yap da gözümüzle görelim çatlıcam ben dedi. ben de yaptım. doktora dedim napayım diye sonra bekle dedi... ben ama adet göreceğimi bile anlamıyorum ki şekerim, pat diye gününde geliveriyor, öyle bi 28. gün, hooop gelmiş.. yarın olacak mı bakalım?? bu arada senin çocuğun var mı ben karıştırdım mı?? yoksa özgür80in mi vardı? 2. de olur inşallah..
Yok canim 2 Mayis yazarsan daha iyi olur ....Gecmise bi bakayim derken sorunu kacirmisim canim
hemde nasil rabbim sanada bu duyguyu nasip eder aysucum insallahhhh
sorma güzelim, sus sus, iki saatir açtım yakamı bağrımı göğüs inceliyorum, biri olsa soracam açık mı koyu mu renk diye :)))
güzelim git doktoruna, özledim bebeğimi görüp gidecem 2 dak de, ayıplayacak hali yok ya :))) valla ben giderim herhalde doktora nazımı geçiririm artık zorla napayım, bir olsa da keşke :))
hosgeldin tatlim
ne gibi bir bilgi bekliyorsun dr0.a gittin mi gittysen nasil bir asamadasin
Ben bi taktik geliştirdim.Kanı verip kaçacam
Eve gelince arar sonucu öğrenirim.Orda beklemem.Geçen sefer azım yandı.Görmediğim tanıdık kalmadı.Eeee ne geziyon kız diyen diyene.Sonucu bilmeden yanıtta veremiyosun.İşte onun için kanı verip çıkarım hastaneden
sorma güzelim, sus sus, iki saatir açtım yakamı bağrımı göğüs inceliyorum, biri olsa soracam açık mı koyu mu renk diye :)))
hoş bulduk sağol gittim bi sorunum yok çok şükür herşeyim normal bi problem yok ama hormon testi yaptırdım perşembe günü öğrencem bi problem varsada daha önce yok dediler ama bilmiyorum forumdaki başlığı gördüm de katıldım valla o yüzden yardım istiyorum
Herkese iyi geceler arkadaşlarrrrr!!!!
Kiz gec ayna karsisina bak özellikle gögüs damarlari genislemis ve belirginse hamislik var demektir cok belirgin olacak damarlar unutma birde elini vurunca aci yapacak...
hosgeldin canim nasilsin
kız deliler valla ne diyim size ben, biri görse sapık bu der, hepsini yaktım salonda ışığın altına gittim baktım baktım yok bişeee yaaa!!! :)))) daha bişey önermeyin bana, ben saçmalıyorum artık... mod medyan şifreleyin artıkın bu belirtileri.. ya mıncık mıncık oldum deli miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?