hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalımkızlar herkese iyi geceler nasılsınız?:79::80:
Kız bende seni arıyordum hoşgeldinBen geldim kızlar....:79::80:
Hoş geldin canım.Sen nasılsıniyigecelerr nasılsınızkızlar??
Kız hep diyorum ya ben çıkınca kaçıyor bunlar.....
Anlamıyorum yani.....
Ben çıktığımda 10 kişi vardı,geldim 4.....
Alıyorum cetveli yine elime.....
merhaba kise yok dye cıkmıştım şimdi gördüm.. kusurabakma anneannem vefat etti biliyorsunuzdur 10 gün oldu hala gelen giden oluyor onlara koşturuyorum.. hayat zaten beni hep koşturuyor öyle işte..
iyigecelerr nasılsınızkızlar??
hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
Kız bende seni arıyordum hoşgeldin
Hoş geldin canım.Sen nasılsın
tamam tamam bana vurma, geldim, birazdan yatarım.. :)) özgürüm yemyeşil demek haaa, emir bebek :)) seni seni...
Öyle valla yemyeşil.Kaç gündür ağrıyordu da bakmak aklıma gelmedi.Az önce sizdiyince bir bakim dedim damarlar yeşermiş
evet canim yaaa ben yanlis yazdirdim bebisime martin 11de asilama yaptirdim 22subatdada adet oldum sunatin 28inde dr.a gittim ilk heyecandan dr.un dediklerini anlamadim bile ama hesapladimmi 6 haftaya vuruyor arti tuananin bnden sonra ogrendi onunki 5haftaliksa bnmki 6 haftalik oluyor ama yarin kesin olarak soracam dr.a ama yuzde doksan dokuz boyle ben asilama oldugum gunden hesapladim sonradan dr.dedi ama kime dedi belli degil
aysucum tatlim yaaa benimkinde bir hata var hamile kaldigim zamann haftasinda ozgurun demesi gibi en son adet zamanindan sayiliyor sayarsam oan gore su anda 6 haftaligim cunku tuana bnden sonra oldu 3nisandi o 5haftalikda ben ondan bir hafta onceyim beni degistirimisin yarin soracam dr.a tekrardan bir yanlik varsa derim sana tekrardan belkide dr.o gun dogrusunu soyledi ben anlamadim
Öyle valla yemyeşil.Kaç gündür ağrıyordu da bakmak aklıma gelmedi.Az önce sizdiyince bir bakim dedim damarlar yeşermiş
maşallah maşallah, iyidir yeşil... biz de yarın ğaç dikmeye gideceğiz çol çocuk okuldakilerle, ben de ondan faydalansam yeşil yeşil, konsepte uygun olsa... :))) canım hatırlatma nolur bana bu göğüs davasını, bak aklıma düştü, sen yazınca yine açtım baktım, artık bakmaya çalışmaktan acıyor, bişey değil acısı hamilelik sanacağım..
Alemsin vallamaşallah maşallah, iyidir yeşil... biz de yarın ğaç dikmeye gideceğiz çol çocuk okuldakilerle, ben de ondan faydalansam yeşil yeşil, konsepte uygun olsa... :))) canım hatırlatma nolur bana bu göğüs davasını, bak aklıma düştü, sen yazınca yine açtım baktım, artık bakmaya çalışmaktan acıyor, bişey değil acısı hamilelik sanacağım..
Ya kızlar benim adet olmadan önce de yeşeriyor....
Bikaç aydır buna dikkat etmeye başlamıştım....
Umutlanıyorum sonra adet oluyorum....
özgürcüm, inşallah hamilesindeir, belirtiler doğrudur şaka bir yana.. Allah hepimize nasip etsin.. bu sefer gidiyorum, çok uykum geldi, öpüyorum herkesi.. :)))
özgürcüm, inşallah hamilesindeir, belirtiler doğrudur şaka bir yana.. Allah hepimize nasip etsin.. bu sefer gidiyorum, çok uykum geldi, öpüyorum herkesi.. :)))
canım Allah sabır versin başın sağolsun
kızlar herkese iyi geceler nasılsınız?:79::80:
Hadi iyi geceler canım.Bende çıkmak üzereyim.Özgür beni sev diyip duruyo.Azcık mıncıklıyım
Bizim için de mıncıkla öp....
21 aylık bebek için uğraşıyorum , bu ay ilk defa aşılama yaptım. 11. gün değerim 16,27 ; 13. gün değerim 30,57 çıktı , bugün de 2 idrar testinin biri çok silik diğeri de negatif çıktı, yarın sabah doktorum test istedi ama yine de size sormak istiyorum , belki yaşayan biri olmuştur.. Değer düşük mü ?
Merak etme hallederim.Neyse kızlar bende çıkıyorum uyku bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?