vallaha kızardılar pişmiş tavuk gibi sağını solunu ellemekten, tamam ben 2 gün sabredeyim, kapatıyorum artık :))) bi de foto çekersem evanurcum, artık bilmiyom valla, film de çok sansasyonel olur :)))) o kadar pikselli makine yok şimdi, yanlış çıkar.. sen 6. haftadayım mı dedin az önce??
evet katiliyorum sana benm test yapmadan once degilde 6haftalikken belli oldu daha yeni olusmaya basladi gunden gunede farkli seyler cikiyor vucutda resmen murekkep mavisi gibi kilcal damarlar gohuslerde dusun sutyen bile rahatsiz ediyorlar 80 takiyrdum silikonluydu birde benmkiler takamiyorum artik onalri gittim kendime 90 bezden aldim sutyen...ama dediklerin cok dogru hemde nasil agirlasiyorlar gerilemden catlamaya basladilar yarin dr.a diyecem bana krem versin catlamasin veya kalici olmasin catlaklar diye
Ilk etapta badem yagi kullanabilirsin canim sonrada göbek bölgen ve gögüs bölgen icin biodermin ürünü var onu tavsiye ederim.....
evet canim yaaa ben yanlis yazdirdim bebisime martin 11de asilama yaptirdim 22subatdada adet oldum sunatin 28inde dr.a gittim ilk heyecandan dr.un dediklerini anlamadim bile ama hesapladimmi 6 haftaya vuruyor arti tuananin bnden sonra ogrendi onunki 5haftaliksa bnmki 6 haftalik oluyor ama yarin kesin olarak soracam dr.a ama yuzde doksan dokuz boyle ben asilama oldugum gunden hesapladim sonradan dr.dedi ama kime dedi belli degil
e senin ki bellidir işte 6 haftalıksa.. benim doktorum bana tarih olarak 30. günün bekleyelim adet görmezsen demişti... 22 şubat çok olmuş senin, 7. haftanın içindesin.. adet görmedin değil mi daha sen??
evet badem yagini bugun arkadasimla konusurkende demisi bana catlamasini istemiyorum cunku sonradan duzeltme sansim olmaz diye korkuyorum egerki gec olsaydi dr.un randevusu bir hafta daha alirdim badem yagi belkide yarinda dr.ilk etepda badem yagi onerecek
Evet doktor terminin varsa doktoruna sor daha iyi bencede...
canim ben hamileyim zaten asilamam tutdu benim...bu gebelik hesaplarinda hesapladigimda 6hafta 2gunluk diyordu ama ogun dr.bana dedi ki 16gunluk bebegin daha belkide 26falan dedi ben anlamadim ilk heyecanla subatin 28inde gittgimde gordum ben mercimegimi ama 3tane gelismis yumurta oldgu icin olabilir dedi simdilik bir tane demisti bana nisanin 8inde gel ozaman kac tane oldugu mutlaka sana solerim demisti..kisletse 9ay tikali adet yollarim
amin amin canım.. hepimizin inşallah. bişey sorcam, emir oğlunun adı mı yoksa yeni beklediğin minişin mi?? benim de oğlum olursa adını emir koyacağım da, tesadüfe bak dedim, aynı gün de haber alsak güzel güzel.. bir de doktorumuz da aynı olurmuş, bak o zaman :)))
21 aylık bebek için uğraşıyorum , bu ay ilk defa aşılama yaptım. 11. gün değerim 16,27 ; 13. gün değerim 30,57 çıktı , bugün de 2 idrar testinin biri çok silik diğeri de negatif çıktı, yarın sabah doktorum test istedi ama yine de size sormak istiyorum , belki yaşayan biri olmuştur.. Değer düşük mü ?
Emir nerden çıktı kız burda dönen beğe emir bebek deniyo onumu diyosunbenim oğlumun adı özgür.Ama emir de güzelmiş neden olmasın
anladım canım, Allah sağlık sıhhat versin hayırlısıyla, doğrudur o zaman ama ben ne zaman döllense de son adetin ilk gününe göre hesaplanır diye biliyorum, ama aşılama diye mi öyle ki acaba??? çünkü ben de aşılama yaptırdım şimdi, bu arada diş çektirmem gerekti ve antibiyotik kullandım 2 gün öncesine kadar mecburen, doktoruma sordum uygun mudur diye, çünkü benim de arkadan gelen bir yumurta daha vardı, o bana 4. haftadan itibaren etkiler demişti, son adet gününe göre 4 hafta hesapla dedi, yeni gelişene bişey olur mu dedim, hayır, hep son adet tarihin dedi..
evet cnmmm!ama bende hiçbirşey yok ne ağrı ne sızııı!sende cnmmm???
cevap için tşk.. bana sabah olmayacak bugün.. umarım herkes dileğine kavuşur..
ohoooo bende bisürü belirti var yassam roman olur
Geçmişte yazmıştımokursun bir ara canım
Size by ciciler yeni gün yeni umutlar getirsin geceniz nurlu yarininiz aydin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?