Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ben 27 martta yaptırdım, bugün 11. gün, bir tane de geriden gelen vardı ama belki o da olabilir demişti, 13 martta da adet görmüştüm, yarın adetin 28. günü, ben normalde hep 28. günde adet görüyorum, 30u bekleyelim dedi bana..

himmmm anladim bitanem hadi bakalim insaah allah gonlune gore versin bir tanede olsa bebek insan ona kardes ariyor yine ayni olyor degisien bir sey olmuyor benm ilk olacak insallah ama ikincisinide ayni sekilde ararim...bekle canim 2 gun oyanama riskini soylemistir massalah ozaman sen ssat gibi calisiyor adet supermis ben pco hastasi oldugum icin bnm icin normlde ayni hamilelikde ayni adet olamamkdan hic yokdan hamileyim diye olmuyorum simdi

Hoşgeldin aramıza.Değerin düşük değil bariz hamişsin.Hayırlı olsun

bana da sağda pcos dedi, glikofage kullanıyorum sürekli, bu ay da klomen kullandım zaten, ama nedense bende kilo alma dışında başka hiçbir belirti yok.. 2-3 yılda 25 kilo aldım, 52 idim, şu an 77 oldum, kabus gibi, ama hormon ölçümlerim çok normal, iyi çıkıyor.. canım benim, hayırlısıyla al bebeğini kucağına, seni etkilemezse çok günlük yaşamda pcos korkulacak bişey değilmiş zaten.. senin dr. kim, hangi şehirdesin canım sen??

tabikdie degil pco korkulacak birsey vallahi hepside kaliyorlar hamile sadece tedavi istiyor bazilarinda bazilarda hemen oluyor bnde iki taraflida degismiyor bnmde hormonlar baktin mi normal hatda killanma sorunu var derler ya bnm aksine erkeklik hormonum dusuk cikti..neden ki okadar cok kilo aldin birden dr.na bir danissaana...bn su anda 56 kiloyum kisin en fazla uc kilo alirim yazin 52lere duserim diyetle sonra 56 ya tekrardan cikarim...canim ben yurtdisindayim brukseldeyim

bende pikoluyum 3 yıl sonra oldu bebişim hamileyken doktor hayırlı olsun bir bebeğin birde nur topu gibi kirstin var demişti.Ama sonra yok oldu sorun çıkmadı yani.Pikolu arkadaşlar takmasın kafaya.
Bu arada bende bu ay ilk defe klomen kullandım:26:

kizlar ben cikiyorum kenidnize iyi bakin allaha emnae tolun yarin havadisleri veririm seizlere opuldunuz

bilmiyorum ki neden bu kadar aldım, hareket aynı, anaokulu öğretmeniyim ben bi de sürekli ayakta koşturmaca bütün gün, doktora bu pcodan mı oldu dedim, hormon değerlerin normal dedi, demek ki ondan değil demek istedi herhalde, bende bi belirti yok ailede de hiç yok ama işte oluyor demek ki... bakalım ne çıkacak işte?? kilo almak da zaten tetikliyor ya, ama versim de yok sanki, eskisi gibi spor yapayım, diyet yapayım, o zaman sürekli ilgilenirdim.. bir de geçen yıl evlendim hani evlenmeden önce de almaya başlamıştım kilo kendimi saldım desem.. hamile değilsem spor ve diyete başlıcam zaten. senin ki gayet ideal, pco için de bir sorun teşkil etmiyor, maşallah canım..

merhaba kise yok dye cıkmıştım şimdi gördüm.. kusurabakma anneannem vefat etti biliyorsunuzdur 10 gün oldu hala gelen giden oluyor onlara koşturuyorum.. hayat zaten beni hep koşturuyor öyle işte..
gunaydin canimmmmmm.....

hayirdir neden kosturuyorsun ki insallah onemli bir sey degildir optum seni kendine iyi bak

iyigecelerr nasılsınızkızlar??

haklısın, şu işler belli olsun da baktırayım bi cidden de... ben de izin isteyeyim, yarına hazırlık yapmam gerek, öpüyorum çok, iyi geceler..

İyi geceler canım.Sende git kaldım tek başıma.Kız ben şimdi gitti göğüslerime baktım valla yem yeşil olmuş

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…