isde diyorum ya dr.bana dogruyu soyledi bnm beyin uctu...birsey olmaz bnde ictim sanirim 7.gunumdeydi agri kesici icmistim 500mglik sordum adet gecmedikden sonra dollenme zamani bile olsa bir sey olmaz demisti bana isde benmkinide ben kafamdan oyle hesapladim subat 22de adet oldum adetimin 4.gunu ignelre basladim buyusunler diye martin 11indede asilama oldum martin 24unde hamile oldugumu tetlerden ogrendim 28indede gordum...canim senin kacinci gunun asilamanin
ben 27 martta yaptırdım, bugün 11. gün, bir tane de geriden gelen vardı ama belki o da olabilir demişti, 13 martta da adet görmüştüm, yarın adetin 28. günü, ben normalde hep 28. günde adet görüyorum, 30u bekleyelim dedi bana..
21 aylık bebek için uğraşıyorum , bu ay ilk defa aşılama yaptım. 11. gün değerim 16,27 ; 13. gün değerim 30,57 çıktı , bugün de 2 idrar testinin biri çok silik diğeri de negatif çıktı, yarın sabah doktorum test istedi ama yine de size sormak istiyorum , belki yaşayan biri olmuştur.. Değer düşük mü ?
Hoşgeldin aramıza.Değerin düşük değil bariz hamişsin.Hayırlı olsun
himmmm anladim bitanem hadi bakalim insaah allah gonlune gore versin bir tanede olsa bebek insan ona kardes ariyor yine ayni olyor degisien bir sey olmuyor benm ilk olacak insallah ama ikincisinide ayni sekilde ararim...bekle canim 2 gun oyanama riskini soylemistir massalah ozaman sen ssat gibi calisiyor adet supermis ben pco hastasi oldugum icin bnm icin normlde ayni hamilelikde ayni adet olamamkdan hic yokdan hamileyim diye olmuyorum simdi
bana da sağda pcos dedi, glikofage kullanıyorum sürekli, bu ay da klomen kullandım zaten, ama nedense bende kilo alma dışında başka hiçbir belirti yok.. 2-3 yılda 25 kilo aldım, 52 idim, şu an 77 oldum, kabus gibi, ama hormon ölçümlerim çok normal, iyi çıkıyor.. canım benim, hayırlısıyla al bebeğini kucağına, seni etkilemezse çok günlük yaşamda pcos korkulacak bişey değilmiş zaten.. senin dr. kim, hangi şehirdesin canım sen??
bana da sağda pcos dedi, glikofage kullanıyorum sürekli, bu ay da klomen kullandım zaten, ama nedense bende kilo alma dışında başka hiçbir belirti yok.. 2-3 yılda 25 kilo aldım, 52 idim, şu an 77 oldum, kabus gibi, ama hormon ölçümlerim çok normal, iyi çıkıyor.. canım benim, hayırlısıyla al bebeğini kucağına, seni etkilemezse çok günlük yaşamda pcos korkulacak bişey değilmiş zaten.. senin dr. kim, hangi şehirdesin canım sen??
kizlar ben cikiyorum kenidnize iyi bakin allaha emnae tolun yarin havadisleri veririm seizlere opuldunuz
tabikdie degil pco korkulacak birsey vallahi hepside kaliyorlar hamile sadece tedavi istiyor bazilarinda bazilarda hemen oluyor bnde iki taraflida degismiyor bnmde hormonlar baktin mi normal hatda killanma sorunu var derler ya bnm aksine erkeklik hormonum dusuk cikti..neden ki okadar cok kilo aldin birden dr.na bir danissaana...bn su anda 56 kiloyum kisin en fazla uc kilo alirim yazin 52lere duserim diyetle sonra 56 ya tekrardan cikarim...canim ben yurtdisindayim brukseldeyim
zseda06
Canım sen birde guatırına baktır bak ondanda kilo almış olabilirsin
gunaydin canimmmmmm.....
hayirdir neden kosturuyorsun ki insallah onemli bir sey degildir optum seni kendine iyi bak
haklısın, şu işler belli olsun da baktırayım bi cidden de... ben de izin isteyeyim, yarına hazırlık yapmam gerek, öpüyorum çok, iyi geceler..
Aysuu nerdesin kız bir yemek yedin gitti bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?