Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar moralim çok bozuk doktordan geldim yumurtlama takibi görüyordum ya ymurtam büzüşmüş klomen tedavisine tepki vermemiş yumurtalıklarım başka tedaviye geçecez dedi bundan sonra ne tedavisi olur bilen var mı sanırım aşılama yapacakmış .bu konu hakkında bişi bilen var mı neden büzüştü vnm çoooooooook sıkkın

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADASLARR...

PEKİ SİZDE HANGİLERİ VAR..??

bende geldiiiiiim.

günlerdir merakla beklediğim adetim de gelmek üzere işaretini yolladı. ve çarşamba günü yine dr yolları göründü. bende başlıyorum artık düzgün bir yumurta takibine hayırlısıyla.

ilk aydan umutlanmak istemiyorum. çünkü bu yumurtalarım beni kesin yarı yolda bırakır gibi gelio:)

çok merak ediyorum bu süreci aslında. hangi günler gidilio, nasıl oluyo. net bir cevap bulamadım. sanırım kendim öğrenicem bu süreci.

Hoşgeldin canım....:79::80:

Yumurta takibini nerde yaptıracaksın canım?

teşekkür ederim canım, umarım bizde senin gibi mucizelere ya da mucizemize kavuşuruz. o günler hiç gelmicek gibi gelio ya bakalım.

Olurmu canim inanmak basarmanin yarisidir unutma ALLAH "tan ümit kesilmez sabirli ol DUALARIM sizinle
insallah sende kavuscaksin mucizene yeterki sabirli ol

Evet ya yarın bebişleri görcen sen....:81::81:

Randevun sabah mı?

Nolsun canım ya bildiğin gibi işte....

Yazılılarla boğuştum yine.....

Evet canim bakalim büyümüslermi nasillar randevum 14:30da canimdaha iyi sabah kalkamiyoum

senin isinde zor bi yerde canim ALLAH yardimcin olsun gercekten

Olurmu canim inanmak basarmanin yarisidir unutma ALLAH "tan ümit kesilmez sabirli ol DUALARIM sizinle
insallah sende kavuscaksin mucizene yeterki sabirli ol

evet aslında sabretmek gerekio. ama sabırsız bir insan olunca. bir de istediğim istediğim zaman da olmayınca o şeyden yavaşça soğumaya başlıyorum sanırım bu da öyle olmaya başlıyor.

yeni bir tedaviye geçmek sanırım enerjimi toplamama yardımcı olacak die düşünüyorum. bu da olmazsa bakcaz artık:)

özel bir hastanede yaptırcam. kendi dr.um yapck.

Ben de bi özel hastanede doktorla görüştüm de ben yapamam tüp bebek merkezleri yapar dedi de ondan sordum canım....

Kadın pek iyi gelmedi bana çok soğuk....

İlk defa bi kadın doğumcuyla görüştüm....

O da böyle çıktı....

Zannetmiyorum ki sadece tüp bebek uzmanları yapsın bence belki o hastanedeki diğer kadın doğumculardan yapan vardır....

Hiç başkasına gidip sormak da aklıma gelmedi...

Muayene parası ödedim yani bi de....

Hiç bi yerime bakmadı ki....

Bunu sordum konuştuk çıktım yani....

Eşinin sperm hareketliliği azmış zaten sen niye daha sebep arıyon ki dedi bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…