Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoşgeldin canım....:79::80:

Nasılsın ne var ne yok?
merhaba canım. pek ii değilim ya. adet olamıyorum bir türlü çok sinirli ve gergin hissediyorum kendimi. adetin 2 günü 23 nisana denk gelmesin die düşünüyorum. gelcek gibi. o gün gösteri grubum var. benim başlarında olmam lazım. o gün öğleden sonra dr yok. bilmiyorum yani.. olsada kurtulsam artık ya. bu ilaç normalde oldururdu. 2 aydır adet öncesi kahverengi akıntım oluyor. garip yani

sen nasılsın?

Son düzenleme:

Canım o güne kalmaz heralde ya....

Bugün yarın olursun artık....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 12 haftalık
Bahar1212 hamile 11 haftalık
Nissam hamile 9 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Tamam canım İnşaallah hayırlısı olsun....

merhaba arkadaslar nezamandan beri giremiyorum evle ugrasiyoruz mutfak duvarlarimi degistirecem benim evimin hertarafi kalebodur bir kismini laminant yaptiracaz insallah boya falan isde turkiyeye gitmeden once yaptirmayi dusunuyoruz daha baslatmadik su anda fiyat bilgilierindeyiz....

dun musayittim isdende erkenden gelmistim ama bu sefer acilen dr.a gitmek zorunda kaldim lekelenme oldum dun bnde dr.aradim cep numarasindan gel dedi bakalim ama sukurler olsun ki hic bir sorun yok sadece bebek buyudukce kilcal damarlar gerildigi icinmis buyuk ekografi yapti hemen de cikti zaten sebebi ne diye sukurler olsun ki bir sorun cikmadi ama o stres beni cok ama cok yormustu dun kafam davul gibiydi sabaha kadarda basim ve migdemin agrisana uyuyamadim dogru duzgun simdi biraz daha iyiyim yazayim dedim firsat bu firsttir diye...yaaa bir gundegilde sanki omrum gitti dun ama sukurler olsun ...

kendinize iyi bakin pouyorum hepiunizi

Canım o güne kalmaz heralde ya....

Bugün yarın olursun artık....

canım pazar akşamı başladı bu akıntı. hala da az bir şey. geçen ay da böyle oldu. hatta yerleşme kanamasıdır demiştik. 1 hafta sürmüştü ondan sonra normal adet oldum. bu sefer de öyle olursa yandım valla:)

Selam canim öncelikle cok gecmis olsun cok sükür sen ve bebis iyisiniz ALLAH bidaha göstermesin insallah cok zor yani hamileyken sanirim senin cin takvimi dogru cikti sanirim bebis erkek bencede
neyse canim saglikli olsunda yeter bize sende dikkatli ol canim masallah bebis büyüyor ne güzel sen yaz yinede mrak ediyorz sizi kendine iyi bak görüsürüz
:80::80::80:

Kiss evacik yorma kendini mutfak felan yapiyom diye bebise bisi olmasin bak kulahlari degisiriz
unutma nasil oldu o bebis
cok stress yapma herseyi dinlenmeye calis sen bebisede kendine iyi bak :79::79::79:

Selam kizceler biz bugün doktora gittik tabiki hersey yolunda bebisler saglikli 10.1cm olmuslar
baya bi hareketliler masallah
birde bize ikili test yapilmiyordu biliyosunuz bende amniyosentez olmak istemedim
hem bebeklerimde bi sorun ciksa bile vazgemem asla bebeklerimden o yüzden ALLAH"a emanet bebeklerim eminim RABBIM koruyacaktir türkiye konusunu öbür aya biraktik gerci bi problem yok sükür
son kontrolden sonra gideriz umarim bu ara 12+4 olduk ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu daha ne diyim bugün gördüm en azindan iyiler sagliklilar icim rahatladi 4 hafta sonra tekrar gidecegiz zaten bisey kalmadi mutluyum ve yorgunum acikcasi görüsmek üzere :79::79::79:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 12 haftalık
Bahar1212 hamile 11 haftalık
Nissam hamile 9 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

allah bağışlasın canım. sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah....

bende 2,5 senelik evliğim 2 düşüğüm oldu.. 1 hamilelik kendiliğinden diğeri aşılamayla oldu ama kalp atımları yok diye sonlandırıldı.. bu gun tekrar aşılama için iğnelere başladım... Allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla.. başarıyı arttırmanın yollarını biliyorsanız lütfen paylaşalım.. ben bu ay folik asite başlıyorum..

listeye benide yazın belki bana da şans getirir bugun adetimin 3.günü.. beklenen adet günüde herhalde 19-20 gibi olur... bide ben hamile kaldığım ay çok incir yemiştim... bi tanıdığım peygamber efendimiz(cc) cocuk olmasını isteyenler incir yesin demiş diye bana iletince.. harbiden de o ay oldu ama hayırlısı... cümlemize hayırlı hamilelikler olsun inş.

amin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…