canım internette hesaplayıcılar var hesaplattırdın mı hiç?
merhabalaaaaaaaaaaar. ben geldiiiiiiiiiiiiiim
ya kızlar bişi sorucam ben ortalama 30 günde bir regli oluyorum benim yumurtlama günüm 14. günü değildir dimi acaba kaçıncı günü ???
Canım adet olduğun günden 14 gün geriye sayıyorsun....
Yani senin adetin ilk gününden itibaren 16. gün olur canım....
yok hiç hesaplatmadım nasıl olur onuda bilmiyorum
merhaba canım. pek ii değilim ya. adet olamıyorum bir türlü çok sinirli ve gergin hissediyorum kendimi. adetin 2 günü 23 nisana denk gelmesin die düşünüyorum. gelcek gibi. o gün gösteri grubum var. benim başlarında olmam lazım. o gün öğleden sonra dr yok. bilmiyorum yani.. olsada kurtulsam artık ya. bu ilaç normalde oldururdu. 2 aydır adet öncesi kahverengi akıntım oluyor. garip yaniHoşgeldin canım....:79::80:
Nasılsın ne var ne yok?
merhaba canım. pek ii değilim ya. adet olamıyorum bir türlü çok sinirli ve gergin hissediyorum kendimi. adetin 2 günü 23 nisana denk gelmesin die düşünüyorum. gelcek gibi. o gün gösteri grubum var. benim başlarında olmam lazım. o gün öğleden sonra dr yok. bilmiyorum yani.. olsada kurtulsam artık ya. bu ilaç normalde oldururdu. 2 aydır adet öncesi kahverengi akıntım oluyor. garip yani
sen nasılsın?
kızlar batım yarın ama bende hala hiç bir belirti yokkk
selam kızlar sizlere hoşçakalın diyorum bu siteye veda ediyorum ,sebebi ise doktorum bebeğin olmasını istiyorsan aklından çıkarcaksın çok düşündüğün için ,yumurtam gellişmiyormuş stresden uzak durmamı söyledi .ve araştırmalarıma göre gerçekten herkes aklından çıkardıkları an hamile kalıyorlarmış .ve özellikle pcolu bayanlara sesleniyorum sizlerde lütfen aklınızdan çıkarın ben spora felan yazılcam, ilişkiye bile istediğimiz için girin çocuk için değil RABBİM TÜM İSTEYENLERE VERSİN .eğer bu yöntemle hamile kalırsam muhakkakki buraya yazarım hoşçakalın
Canım o güne kalmaz heralde ya....
Bugün yarın olursun artık....
slm kızlar uzun zamandır denk gelemiyoruz sizlerle ama müsait oldukça takip ediyorum,çok zor günler geçirdim kızlar grip oldum ateşlendim ve hafta sonuna geldiği için doktorumada gidemedim o iki günü anlatamam herkes korkuttu beni bebeğe bişeyler olmuştur diye ateşlenmemen lazım diye buz gibi çarşafların altına yattım ateşim yükselmesin diye annemde eşimde başımda nerdeyse ağlama durumuna geldiler allah kimseye göstermesin neyse pazar gecesi 3 tane devlet hastanesi gezdim hiç biri kabul etmedi gebelere hiç birşey uygulamıyoruz deyip postaladılar anlamadım ben bu memelekette hamileler hastalanınca ölüyormu ???
neyse pazartesi kendi doktoruma gittik hemen bebeğim çok iyi şükürler olsun
hatta koca bi bebek olmuş yüzü burnu dudakları hepsi belli elllerini havaya savurup duruyor 11+4günlük olmuş maşallahhatta accık pipiyi bile gösterdi ama doktor kesin konuşmak istemedi bi dahaki gelişinizde kesin söylerim dedi
neyse ikili test yapıldı haftaya sonuçlarını öğrenicem yine yazarım sonuçlarını böyle işte kızlar artık insanların söylediklerini hiç umursamıcam o kadar korkuttularki beni ben ağladıkça ateşim yükseldi boşu boşuna bir allahın kuluda korkma hiç bişey olmaz demedi annem ve eşimde benimle birlikte harap oldular benden tavsiye siz siz olun kimseyi takmayın güzel düşünün güzel olsun herşey hamileykende kendinize dikkat edin çok zor ilaç kullanmadan iyileşmek neyse öpüyorum hepinizi yine görüşürüz inşallah kızlar :79:
merhaba arkadaslar nezamandan beri giremiyorum evle ugrasiyoruz mutfak duvarlarimi degistirecem benim evimin hertarafi kalebodur bir kismini laminant yaptiracaz insallah boya falan isde turkiyeye gitmeden once yaptirmayi dusunuyoruz daha baslatmadik su anda fiyat bilgilierindeyiz....
dun musayittim isdende erkenden gelmistim ama bu sefer acilen dr.a gitmek zorunda kaldim lekelenme oldum dun bnde dr.aradim cep numarasindan gel dedi bakalim ama sukurler olsun ki hic bir sorun yok sadece bebek buyudukce kilcal damarlar gerildigi icinmis buyuk ekografi yapti hemen de cikti zaten sebebi ne diye sukurler olsun ki bir sorun cikmadi ama o stres beni cok ama cok yormustu dun kafam davul gibiydi sabaha kadarda basim ve migdemin agrisana uyuyamadim dogru duzgun simdi biraz daha iyiyim yazayim dedim firsat bu firsttir diye...yaaa bir gundegilde sanki omrum gitti dun ama sukurler olsun ...
kendinize iyi bakin pouyorum hepiunizi
Selam kizceler biz bugün doktora gittik tabiki hersey yolunda bebisler saglikli10.1cm olmuslar
baya bi hareketliler masallah
birde bize ikili test yapilmiyordu biliyosunuz bende amniyosentez olmak istemedim
hem bebeklerimde bi sorun ciksa bile vazgemem asla bebeklerimden o yüzden ALLAH"a emanet bebeklerim eminim RABBIM koruyacaktir türkiye konusunu öbür aya biraktik gerci bi problem yok sükür
son kontrolden sonra gideriz umarim bu ara 12+4 olduk ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu daha ne diyim bugün gördüm en azindan iyiler sagliklilar icim rahatladi 4 hafta sonra tekrar gidecegiz zaten bisey kalmadi mutluyum ve yorgunum acikcasi görüsmek üzere :79::79::79:
listeye benide yazın belki bana da şans getirir bugun adetimin 3.günü.. beklenen adet günüde herhalde 19-20 gibi olur... bide ben hamile kaldığım ay çok incir yemiştim... bi tanıdığım peygamber efendimiz(cc) cocuk olmasını isteyenler incir yesin demiş diye bana iletince.. harbiden de o ay oldu ama hayırlısı... cümlemize hayırlı hamilelikler olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?