merhaba arkadaslar nezamandan beri giremiyorum evle ugrasiyoruz mutfak duvarlarimi degistirecem benim evimin hertarafi kalebodur bir kismini laminant yaptiracaz insallah boya falan isde turkiyeye gitmeden once yaptirmayi dusunuyoruz daha baslatmadik su anda fiyat bilgilierindeyiz....
dun musayittim isdende erkenden gelmistim ama bu sefer acilen dr.a gitmek zorunda kaldim lekelenme oldum dun bnde dr.aradim cep numarasindan gel dedi bakalim ama sukurler olsun ki hic bir sorun yok sadece bebek buyudukce kilcal damarlar gerildigi icinmis buyuk ekografi yapti hemen de cikti zaten sebebi ne diye sukurler olsun ki bir sorun cikmadi ama o stres beni cok ama cok yormustu dun kafam davul gibiydi sabaha kadarda basim ve migdemin agrisana uyuyamadim dogru duzgun simdi biraz daha iyiyim yazayim dedim firsat bu firsttir diye...yaaa bir gundegilde sanki omrum gitti dun ama sukurler olsun ...
kendinize iyi bakin pouyorum hepiunizi
Selam kizceler biz bugün doktora gittik tabiki hersey yolunda bebisler saglikli10.1cm olmuslar
baya bi hareketliler masallah
birde bize ikili test yapilmiyordu biliyosunuz bende amniyosentez olmak istemedim
hem bebeklerimde bi sorun ciksa bile vazgemem asla bebeklerimden o yüzden ALLAH"a emanet bebeklerim eminim RABBIM koruyacaktir türkiye konusunu öbür aya biraktik gerci bi problem yok sükür
son kontrolden sonra gideriz umarim bu ara 12+4 olduk ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu daha ne diyim bugün gördüm en azindan iyiler sagliklilar icim rahatladi 4 hafta sonra tekrar gidecegiz zaten bisey kalmadi mutluyum ve yorgunum acikcasi görüsmek üzere :79::79::79:
listeye benide yazın belki bana da şans getirir bugun adetimin 3.günü.. beklenen adet günüde herhalde 19-20 gibi olur... bide ben hamile kaldığım ay çok incir yemiştim... bi tanıdığım peygamber efendimiz(cc) cocuk olmasını isteyenler incir yesin demiş diye bana iletince.. harbiden de o ay oldu ama hayırlısı... cümlemize hayırlı hamilelikler olsun inş.
Maşaallah bebişlere.....
İnşaallah canım....
Kendine ve bebişlere iyi bak....
Canım buna göre BAT'ın 28,29,30 olabiliyor dediğine göre en kötü ihtimal 18 Nisan....
15 Nisanda yaptırdığına göre çıkması lazımdı.
Geç döllenme ihtimalini düşünürsek bugün bi kan testi yaptır varsa mutlaka çıkar artık canım.....
Selam canim öncelikle cok gecmis olsun cok sükür sen ve bebis iyisiniz ALLAH bidaha göstermesin insallah cok zor yani hamileyken sanirim senin cin takvimi dogru cikti sanirim bebis erkek bencede
neyse canim saglikli olsunda yeter bize sende dikkatli ol canim masallah bebis büyüyor ne güzelsen yaz yinede mrak ediyorz sizi kendine iyi bak görüsürüz
:80::80::80:
sağol cnm amin bundan sonra daha dikkatli olucam
evet çin takvimi tutuyor demiştim ben sana seninkilerde kız çıkçak bak görürsünneyse cnm bundan sonra daha sık giricem inşallah bolbol görüşürüz sende kendine iyi bak cnm
Çok geçmiş olsun canım....
Bebişin iyi olmasına sevindim....
Maaşallah....
Kendine ve bebişine iyi bak....
Selam kizceler biz bugün doktora gittik tabiki hersey yolunda bebisler saglikli10.1cm olmuslar
baya bi hareketliler masallah
birde bize ikili test yapilmiyordu biliyosunuz bende amniyosentez olmak istemedim
hem bebeklerimde bi sorun ciksa bile vazgemem asla bebeklerimden o yüzden ALLAH"a emanet bebeklerim eminim RABBIM koruyacaktir türkiye konusunu öbür aya biraktik gerci bi problem yok sükür
son kontrolden sonra gideriz umarim bu ara 12+4 olduk ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu daha ne diyim bugün gördüm en azindan iyiler sagliklilar icim rahatladi 4 hafta sonra tekrar gidecegiz zaten bisey kalmadi mutluyum ve yorgunum acikcasi görüsmek üzere :79::79::79:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? size ciddi bir sorundan bahsedeceğim ne yapabilirim ban ayardımcı olursanız sevinirim..
1.5 aydır cinsel birlikteliğimiz olmadı eşimle.. ben zaten normalde de hiç istemiyorum isteksizim.. hadi bu 1.5 ayın 20 günü anneannem vefat etmişti ondan diyim ama 20 gün kalıyor hiç istemiyorum ya.. zaten annemde kalıyoruz olmuyor, eşim akşamları çok yorgun geliyor.. ve bizim düzenli bir ilişkimiz yok.. anneannemi bahane etmesekte normal de 10 15 günde 1 oluyor ve 2 senelik evliyiz biz.. en büyük etken eşimin yorgunlugu ve benim isteksizliğim.. ya hiç mi istemez bir insan istemiyorum hiç yaa.. okadar soğuk geliyor ki bana cinsellik.. pufff ben ne yapcam.. istek arttırıcı damlalar falan mı kullansam ? ne yapsam.. ya da psikologa mı gitsem.? ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan.. şuan eşim bir problemçıkartmıyor ama çıkartırsa diye korkuyorum.. adamın ihtiyacı ve ben karşılamıyorum..
öncelikle başınız sağolsun canım.
bu durumu bende yaşıorum bazen. sıkıldığım zamanlar genelde monotonluk başladığı zamanlar ve kendimi beğenmediğim zamanlar. bu yüzden internetten araştırıyorum. neler yapılabilir? nasıl çekici hale gelir vs.
maşallah cnm allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi
hiç bişey olmaz merak etme ama ikili test neden yapılmıyor anlamadım ama iyi yapmışsın amniyosentez çok zor bişey,öbür ay türkiyeye gelince yaptırırsın ikili testi için rahat olur ama dediğim
gibi hiç bişey yoktur allah tamamına erdirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?