merhaba arkadaşlar nasılsınız? size ciddi bir sorundan bahsedeceğim ne yapabilirim ban ayardımcı olursanız sevinirim..
1.5 aydır cinsel birlikteliğimiz olmadı eşimle.. ben zaten normalde de hiç istemiyorum isteksizim.. hadi bu 1.5 ayın 20 günü anneannem vefat etmişti ondan diyim ama 20 gün kalıyor hiç istemiyorum ya.. zaten annemde kalıyoruz olmuyor, eşim akşamları çok yorgun geliyor.. ve bizim düzenli bir ilişkimiz yok.. anneannemi bahane etmesekte normal de 10 15 günde 1 oluyor ve 2 senelik evliyiz biz.. en büyük etken eşimin yorgunlugu ve benim isteksizliğim.. ya hiç mi istemez bir insan istemiyorum hiç yaa.. okadar soğuk geliyor ki bana cinsellik.. pufff ben ne yapcam.. istek arttırıcı damlalar falan mı kullansam ? ne yapsam.. ya da psikologa mı gitsem.? ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan.. şuan eşim bir problemçıkartmıyor ama çıkartırsa diye korkuyorum.. adamın ihtiyacı ve ben karşılamıyorum..
Selam nissam nasilsin kiss bebis nasil ??
slm canim iyiyim tsk.ederim,bebiste iyi dun doktorda terminmiz vardi...
sen nasilsin bebislerin nasilllllll
Cok sükür yatiyorum kalkiyorum iyi yani biz ayni gitmisiz senle o zaman bende dün gittim
bugün canim sikildi acikcasi bundesamt brief göndermis bana okul icin doktor krank yazmisti ama
ne bilim nasil olur böyle
evet ya ayni gunmus terminimz...
aman cok sukur iyiler yaaaa.
yaz gittigin okula bildirdinmi ben hamilegim diye :26::26:
Yok canim bildirmedim cünkü ben 9 ay gittim zaten gecen sene sinavda oldum ama A2 kazandim tabi onlar B1 istiyor biliyosunki 300 saat daha hakkim varmisda derse girmeliymisimde takrar sinav olmaliymisim iste nasil yapacagim aklim durdu simdiden
canim hic canini sikma hamile oldugun icin gitme zorunlulugun yokkkk...
kendine problem yapma...
anmelden yaptinmi senn
Yok canim yeni yaptirmadim acikcasi ama olmassa giderim konusurum okulla
cekemem valla suan sen ne yaptin bittimi kurs yoksa devammi?
canim hic kendini sikma,icini ferah tut,gitme zorunlulugun yok ilerde gidersin...
bende yarim kaldigim yerden devam edecektim ama benim kurs mayis,yada haziranda aciliyormus,gecen gun kadin aradi gel diye anmelden yapalim...benimde kalan cok saatlerim var...
bende zaten suanda gidemiyorum.ki gitmemde hamileyim diye...
ilerde giderim galiba...
bugün batım ama gelen giden yok halaaa
Sagol tatlim dikkat etmmk gerek tabi senin bu ilk kurstu demi toplam kac saat senin canim
bugün batım ama gelen giden yok halaaa
:26:belirtin felan varmi lalee arkadisimizin yazdiklarindan hani ????hamislik belirtisi
asicigiminde dedigi gibi belirtiler felan varmiii:26:
ilk kursu bitirdim ben canim...
ya ben dilimi ilerletmek icin devam etmek istiyorumm..
zaten devlet bize 600 saati veriyor onu bitirdikten sonra 300 saat daha veriyorlar...
ama onun disinda kendinde ayri derse veren ucretli yerler var oraya gittinmi ogrenebildigin kadarini veriyorlar..
sana bagli yani..
bilmiyorum sadece karnıma ağrılar girip duruyo son bir hafta gelen 2 damla kan ve kahverengi akıntıdan başka bişi yok gibi karışık durumlar gelcekse gelsin ama dimi yaa
Öylemi bilmiyordum ben ilk kursta ne aldin peki B1mi almistin ??
Ama ben 935 saat yaptim 300 saat sonradan geldi bende anlamadim degisiyomu bu sehire göre yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?