Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canim anladigim kadariyla ikinizde karsilikli olarak cinsel birliktelige soguksunuz ve isteksizsiniz...
canim bence bir uzmandan yardim almalisin bu isteksizlik problem yaratir ilerde bence...

hem yorgun olmasi bahane degilki bir erkek icin bu sorun degil.#
erkek hicmi istmez bu onlar icin bir ihtiyac...
sen bir uzmana danis canim kesinlikle bunu erteleme onemli cunku...

slm canim iyiyim tsk.ederim,bebiste iyi dun doktorda terminmiz vardi...

sen nasilsin bebislerin nasilllllll

Cok sükür yatiyorum kalkiyorum iyi yani biz ayni gitmisiz senle o zaman bende dün gittim
bugün canim sikildi acikcasi bundesamt brief göndermis bana okul icin doktor krank yazmisti ama
ne bilim nasil olur böyle

Cok sükür yatiyorum kalkiyorum iyi yani biz ayni gitmisiz senle o zaman bende dün gittim
bugün canim sikildi acikcasi bundesamt brief göndermis bana okul icin doktor krank yazmisti ama
ne bilim nasil olur böyle

evet ya ayni gunmus terminimz...
aman cok sukur iyiler yaaaa.

yaz gittigin okula bildirdinmi ben hamilegim diye :26::26:

evet ya ayni gunmus terminimz...
aman cok sukur iyiler yaaaa.

yaz gittigin okula bildirdinmi ben hamilegim diye :26::26:

Yok canim bildirmedim cünkü ben 9 ay gittim zaten gecen sene sinavda oldum ama A2 kazandim tabi onlar B1 istiyor biliyosunki 300 saat daha hakkim varmisda derse girmeliymisimde takrar sinav olmaliymisim iste nasil yapacagim aklim durdu simdiden

canim hic canini sikma hamile oldugun icin gitme zorunlulugun yokkkk...
kendine problem yapma...

anmelden yaptinmi senn

Yok canim yeni yaptirmadim acikcasi ama olmassa giderim konusurum okulla
cekemem valla suan sen ne yaptin bittimi kurs yoksa devammi?

canim hic kendini sikma,icini ferah tut,gitme zorunlulugun yok ilerde gidersin...

bende yarim kaldigim yerden devam edecektim ama benim kurs mayis,yada haziranda aciliyormus,gecen gun kadin aradi gel diye anmelden yapalim...benimde kalan cok saatlerim var...

bende zaten suanda gidemiyorum.ki gitmemde hamileyim diye...
ilerde giderim galiba...

Sagol tatlim dikkat etmmk gerek tabi senin bu ilk kurstu demi toplam kac saat senin canim

Sagol tatlim dikkat etmmk gerek tabi senin bu ilk kurstu demi toplam kac saat senin canim

ilk kursu bitirdim ben canim...

ya ben dilimi ilerletmek icin devam etmek istiyorumm..

zaten devlet bize 600 saati veriyor onu bitirdikten sonra 300 saat daha veriyorlar...

ama onun disinda kendinde ayri derse veren ucretli yerler var oraya gittinmi ogrenebildigin kadarini veriyorlar..
sana bagli yani..

:26:belirtin felan varmi lalee arkadisimizin yazdiklarindan hani ????hamislik belirtisi

asicigiminde dedigi gibi belirtiler felan varmiii:26:

bilmiyorum sadece karnıma ağrılar girip duruyo son bir hafta gelen 2 damla kan ve kahverengi akıntıdan başka bişi yok gibi karışık durumlar gelcekse gelsin ama dimi yaa

Öylemi bilmiyordum ben ilk kursta ne aldin peki B1mi almistin ??
Ama ben 935 saat yaptim 300 saat sonradan geldi bende anlamadim degisiyomu bu sehire göre yoksa

bilmiyorum sadece karnıma ağrılar girip duruyo son bir hafta gelen 2 damla kan ve kahverengi akıntıdan başka bişi yok gibi karışık durumlar gelcekse gelsin ama dimi yaa

ama zaten bugün batin canim bekle bi yani karnim agriyor diyosun baska bisiy yok gögüslerin felan degisikli varmi belki farketmedin sen biraz kanaman olmus bekle bakalim sikinti yapma hemen
hayirlisi olsun

Öylemi bilmiyordum ben ilk kursta ne aldin peki B1mi almistin ??
Ama ben 935 saat yaptim 300 saat sonradan geldi bende anlamadim degisiyomu bu sehire göre yoksa

yok senin dedigin dogru canim...

ilk verilen 600 saat biz onda sinava girince kazanamyinca 300 saat daha veriyorlar onda kazanamayinca bir 300 saat daha veriyorlar...

sinavi verinceye dek..

evet ben b1 aldim...

offff ya valla daha istekte kalmiyor insandaaaa
hic gidesimde yok artikkkkkkkkkkkkkkkkne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hiç farkında değilim değişiklik varsada olursam hemen yazarım ama hiç regl günüm şaşmaz yani hayırlısı ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…