bende aranıza yeni katıldım yeni evliyim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şubat ayında şimdi yine istiyoruz benide bilgilendirirseniz sevinirim
bugün batım ama gelen giden yok halaaa
bilmiyorum sadece karnıma ağrılar girip duruyo son bir hafta gelen 2 damla kan ve kahverengi akıntıdan başka bişi yok gibi karışık durumlar gelcekse gelsin ama dimi yaa
iyi yaptin canim...
benden iyilik cok sukur,biraz yoruyor bebis bizi ama tattli yoruculukk..
boyle gunumuzu deviriyoruz iste...
ne yaptin sen canim iyi bir doktor bulabildinmi?????
Canım İnşaallah hamilesindir ve o kanamalar yerleşme kanamasıdır....
canim anladigim kadariyla ikinizde karsilikli olarak cinsel birliktelige soguksunuz ve isteksizsiniz...
canim bence bir uzmandan yardim almalisin bu isteksizlik problem yaratir ilerde bence...
hem yorgun olmasi bahane degilki bir erkek icin bu sorun degil.#
erkek hicmi istmez bu onlar icin bir ihtiyac...
sen bir uzmana danis canim kesinlikle bunu erteleme onemli cunku...
selam kızlar..
bugün kan testi yaptırdım sonuç yarına artık..
akşam haber veririm size
bende anlamadım güzelim biraz önce hastalandımmmm beni 17 mayısa yazınn off offf moral sıfırrrrrrrrrr sormayınnnn
selam kızlar..
bugün kan testi yaptırdım sonuç yarına artık..
akşam haber veririm size
ben geldiiiiiiiiiiim.
sonunda bu ay merakla beklediğim adetim sonunda gelebildi. yarın dr. a gidiyorum.
kızlar bu arada adetin 2. günü çağırdı dr ama sabahtan mı gitmeliyim, aç mı olmam gerekio?
bazen sabahtan gelmeniz gerekecek demişti ama bu adetin 2. günü geçerli mi bişi demedi.
fikri olan, daha önce takip yaptıranlar var mı?
Mujdelı haberını sabırsızlıkla beklıyorum bebişim
kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmm
ama betahcg 185 çıktı doktor daha yüksek çıkması lazım dedi ama daha 2 gün gecikmem var.salak doktor moral bozmak için herşey olabilir dış gebelikte olabilir dedi sinir oldum o şokun arasında :44:
kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmm
ama betahcg 185 çıktı doktor daha yüksek çıkması lazım dedi ama daha 2 gün gecikmem var.salak doktor moral bozmak için herşey olabilir dış gebelikte olabilir dedi sinir oldum o şokun arasında :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?