Gözün aydın canım....
Canım hormon testi için adetin 3. günü gerekiyor ama doktorun 2. gün çağırdıysa vardır bi düşündüğü....
Hormon testi için aç olmak gerekiyormuş.....
Bi de sabah ve öğleden sonra hormonları değişiyormuş....
Bence sen doktorunu ara bi sor canım....
kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmm
ama betahcg 185 çıktı doktor daha yüksek çıkması lazım dedi ama daha 2 gün gecikmem var.salak doktor moral bozmak için herşey olabilir dış gebelikte olabilir dedi sinir oldum o şokun arasında :44:
dr u aramaya pek fırsatım olmadı canım. bu gün çok yoğun bir gün geçirdim. 2 kere 23 nisan provası yaptık. acaip yorulmuşum eve gelince de sızmışım zaten. eşim 15:45 e almış randevuyu bakalım. nasıl olsa 5. günü bi daha gitcem. sorarım olmazsa ona sabahtan giderim. napim:)
nasipse oluyo zaten değilse ne kadar uğraşsan da boş...
Selam canim hayirlsi olsun sen yinede umudunu yitirme insallah hersey yolunda gider
herkese iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ....
Kız benimkini değil epsilonsigmanınkini bekliyoruz....
Ben yine adet oldum....
kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmm
ama betahcg 185 çıktı doktor daha yüksek çıkması lazım dedi ama daha 2 gün gecikmem var.salak doktor moral bozmak için herşey olabilir dış gebelikte olabilir dedi sinir oldum o şokun arasında :44:
nereye gii heemen?
kızlarrrrrr
hamileyimmmmmmm
hepiniz sağolun kızlar.Allah olmayanlarada en kısa zamanda tattırır bu duyguyu inşallah.daha doktora gitmedim erken diyorlar bişey görünmezmiş daha.haftaya giderim belki.annemlerde kayseridelerdi onlarda hemen gelmişler süpriz yapmşlar bana.
ve kasık ağrılarım ara arada olsa devam ediyo zaten tek belirti oydu
Iyi geceler arkadaşlarımmmmmmmmmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?