Hayirlisi olsun kizcem olsun benim icin umut hic tükemez sükür et herksein sorunu dersi baska
iste herseyde bi hayir vardir derler az daha sabredecen iste ALLAH yardimcin olsun
öyle gerçekten elden başka bişey gelmiyorki
eşimede önce çok kızdım ama sonra konuştuk o da baya stres yapmış anladım bide öyle saatle kurulup olmuyorki bu işler hakvermedim değil ama olan bana oldu yediğim iğneleerle kalacam
doktor çatlatma iğnesinden sonra 12. 36. saatlerde özellikle sonrada 1 hafta gün aşırı demişti
size böyle bişey dedimi ?
Ya tabiki insan yipraniyor ama en sonunda degince mutlu oluyosun akisina birakican saat gibi tabi olmaz canim ben cok igne yedim sayisi yokbizede öyle dedi ama 1gün arayla demisti doktor
mutlu olunmazmı hemde nasıl .günaşırı demek bir gün arayla demekmiş ben hergün anlıyordum ama özelikle 12. ve 36. saati sizede söyledimi ? onu merak ediyorum yani hala umut varmıdır
unutmusum kiss onu yazmayi ben yok canim bize saat vermedi her ikisindede söylemedi ama bilemeyiz sen sonucta biseyler oldu dioysun
evet bişeyler oldu :) bir hafta boyunca bir gün arayla demişti ama .bugün 3. gündü.ama bugün doktor baktı hepsi çatlamış olduysa olmuştur zaten artık bundan sonra yapacak bişey yok dedi.eşimde doktor Allahın işine karışmasın bakıyım diye suçunu hafifletmeye çalıştı :)
Hep böyle olur zati sen yine de umutlu olcanim o kadar hamilemiz var insallah sende yakinda aramiza katilacaksin ben inaniyorum olacak eninde sonunda ama bekletiyor sizin bebis tipki bizimki gibi
neyse canim ben cikiyorum simdilik yorgunum hep kaybolma ama oratdan görüsürüz canim hayirli gecelr:79::79::79:
Arkadaşlar niye artık yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
selam canim ben geldim
nasılsın arkadaşımmm???bizim arkadaşlar hiç artık uğramıyorrrr
nasılsın arkadaşımmm???bizim arkadaşlar hiç artık uğramıyorrrr
geldim yoksunuz bende topik topik geziyorum
bilemiyorumki canim bende takiliyorum öyle iyiyiz cok sükür seni sormali??
ben yakaladim seni aralik 2011 annelri topigindeydin demi
evetttt
bizimkiler yok ama
ne yapalim herkes dagilmis bu arada sen aralik annesimi oluyosun canim
internetteki hesaplayıcı öyle diyor.24 aralık görünüyor.pazartesi doktora gideceği daha.o zaman tam belli olur
bilemiyorumki canim bende takiliyorum öyle iyiyiz cok sükür seni sormali??
Ben yakaladim seni aralik 2011 annelri topigindeydin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?