Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

burdan anladığım demekki ggünüm geçsede umutlanmıcam
ay bu vüdumuz ve pskolojimiz ne kadar dalga geçiyor bizle böyle pes doğrusu
benim hiç günüm şaşmaz ondan demiştim ama vazgeçtim artık herşey mümkün

İnşallah canım benim durumumu yaşamazsın çünkü inan insan kahroluyo o gün eşim zor zapdetti salya sümük tüm gece ağladım...hem ağladım hem ona kızdım..sanki onun ne suçu varsa...aslında vücudun kimyasınıda bozan bizleriz yaşadığımız en ufak stres sıkıntı hemen böyle şeylerde patlak veriyor...inan ki 2aydır yüzümde akneler çoğladı ki normalde hiç yoktur böyle yara gibi oluyo sonrasında ne bilim sonra reglim sarkması biranda 55 den 49 kiloya düşmemm hepsinin başı stres sıkıntı işte

kesinlikle stres çok önemli bir faktör
rahat olmak için uğraşalım yoksa kaybeden biz oluyoruz

kesinlikle stres çok önemli bir faktör
rahat olmak için uğraşalım yoksa kaybeden biz oluyoruz

Kesinlikle

Neyse canım öpüyorum seni inşallah hayırlı haberlerini duyarız ama ne olursa olsun üzülmek yok tamam mı...kendine çok iyi bak.. iyi geceler..tatlı rüyalar...

Kesinlikle

Neyse canım öpüyorum seni inşallah hayırlı haberlerini duyarız ama ne olursa olsun üzülmek yok tamam mı...kendine çok iyi bak.. iyi geceler..tatlı rüyalar...

inşaallah.aman ne yapıyım enfazla görecem kırmızı kart
bir iki gün ağlarım geçer bişey olmasss
zaten adet olmam beklenen bir durum hamilelikse tamamen süpriz olur sanki günlerce çalışan ben değilmişim gibi
sana da iyi gecelr tatlı rüyalar

aynı durumdayız seninle.bizde 3 yıllık evliyiz.başta istemedik.şimdi pişmanlık çekiyorum.

bende ağustos ayından beri uğraaşıyorum çok şükür bu ay 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.

bende ağustos ayından beri uğraaşıyorum çok şükür bu ay 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.

adına çok sevindim canım..rabbim analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi ve kucağına almayı nasip etsin ..

aynı durumdayız seninle.bizde 3 yıllık evliyiz.başta istemedik.şimdi pişmanlık çekiyorum.
ben eger olurda hamile kalırsam ikinciye hiç korunmıcam sana da tavsiye ederim

tebirkler Allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin
peki nasıl öğrendin nasıl anlatsana bize merak ediyorum

ee kızlar neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor.bende yarın izinliyim geç kalkabilirim diye biraz sohbetinize katılmak istemiştim ama sizde buğün durgun gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…