Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar bir bakıp çıkıcaktım hepinizi öpüyorum iyi geceler çok kötü karnım ağrıyor ,kasıklarım ve belim çok üşütmüşümgidip yatayım gastrit vardı midemde bir hoş
hoşgeldin
evet evet görüyorum burası epey kalabalıklaştı![]()
iyi geceler kızlar bir bakıp çıkıcaktım hepinizi öpüyorum iyi geceler çok kötü karnım ağrıyor ,kasıklarım ve belim çok üşütmüşümgidip yatayım gastrit vardı midemde bir hoş
ee kızlar neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor.bende yarın izinliyim geç kalkabilirim diye biraz sohbetinize katılmak istemiştim ama sizde buğün durgun gibisiniz.
Kızlar esasında bu akşam sizlere müjdeli haber vereceğimi umuyordum....Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,nasıl sevindim inanamadım,akşam kızlara anlatırım dedim amaaa tam 3,5 saat sonra kırmızı kartı yedim....Adet oldum yaaa.....
Akşamüstü olmak bilmedi artık benim için kendimi zor tuttum,eve gelip bir an önce ağlamak istiyordum....Eve geldim ve saatlerce ağladım
![]()
Sonra da uyuyup kalmışım.
Her ne kadar kendi kendimi teselli etmeye çalışam da gözyaşlarm durmadı yerinde işte.....![]()
Kızlar esasında bu akşam sizlere müjdeli haber vereceğimi umuyordum....Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,nasıl sevindim inanamadım,akşam kızlara anlatırım dedim amaaa tam 3,5 saat sonra kırmızı kartı yedim....Adet oldum yaaa.....
Akşamüstü olmak bilmedi artık benim için kendimi zor tuttum,eve gelip bir an önce ağlamak istiyordum....Eve geldim ve saatlerce ağladım
![]()
Her ne kadar kendi kendimi teselli etmeye çalışam da gözyaşlarm durmadı yerinde işte.....![]()
kızlar hepinize iyi geceler.siz iyi dayanıyorsunuz valla ben alışık olmadğım için gözümden uyku akıyor.görüşürüz.![]()
Dündü canım....Bildiğin geliyor bayağı yaaa...yerleşme falan değil yani...ne dicemi bilmiyorum birde çizgiyi gördükten sonra dahada umutlanır insan
peki adet oldum dedinya her zamanki gibimi rengi yoğunluğu
hani belki yerleşme falandır diye soruyorum
günün geçmişmiydi
canım üzülme dirayetli ol kendini harap etme...demekki zamanı varmış rabbim zamanında verir herşeyi bide bu pencereden bak...üzülüp ağlayınca yerine mi geliyor ....yooo!... ben heray yaşadım bu sendromu o yüzden üzülme önümüzdeki aylarda devam edersin çalışmalaraa üzülmek yok okiş
kızlar hepinize iyi geceler.siz iyi dayanıyorsunuz valla ben alışık olmadğım için gözümden uyku akıyor.görüşürüz.![]()
canım çıkacaktım ama mesajını görünce yazmadan edemedim.üzülme demek fayda vermez biliyorum ama yeni umutlarla devam etmek lazım.dün bende senin gibiydim.umutla beklerken ani de geliverdi kırmızı.ne kadar üzgündüm anlatamam.iş yerinde kimseye belli etmeden ağladım fakat yapacak bişey yok.önümüze bakalım olacak inşallah üzme canını.Kızlar esasında bu akşam sizlere müjdeli haber vereceğimi umuyordum....Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,nasıl sevindim inanamadım,akşam kızlara anlatırım dedim amaaa tam 3,5 saat sonra kırmızı kartı yedim....Adet oldum yaaa.....
![]()
canım çıkacaktım ama mesajını görünce yazmadan edemedim.üzülme demek fayda vermez biliyorum ama yeni umutlarla devam etmek lazım.dün bende senin gibiydim.umutla beklerken ani de geliverdi kırmızı.ne kadar üzgündüm anlatamam.iş yerinde kimseye belli etmeden ağladım fakat yapacak bişey yok.önümüze bakalım olacak inşallah üzme canını.
Dündü canım....Bildiğin geliyor bayağı yaaa...yerleşme falan değil yani...
Benim de böylece 1 yılı geçmiş oldu,her ay aynı hüsran....Artık o kadar kötü oluyorum ki her ay daha da arttıyor ağlama şiddetim....
İyi geceler canım....![]()
üzülmemek elde değil biliyorum ama ne yapalım yeni umutlarla yola devam etmek gerek degilmi
zaman geçtikçe panikte artı:88:yor doğal olarakta gerginlik ve streste
önce rahat olayı bir öğrenebilsek
yakınlarda duydum 2 kişiden korunurken olmuş işte istemiyorlarmış
bizde pimpirklendikçe olmaz işte asıl sorunda burda ya
üzülmemek elde değil biliyorum ama ne yapalım yeni umutlarla yola devam etmek gerek degilmi
zaman geçtikçe panikte artı:88:yor doğal olarakta gerginlik ve streste
önce rahat olayı bir öğrenebilsek
yakınlarda duydum 2 kişiden korunurken olmuş işte istemiyorlarmış
bizde pimpirklendikçe olmaz işte asıl sorunda burda ya
Aman ne bileyim zaten öyle şeyleri duydukça daha bi sinirim bozuluyor....:84:
Takmayayım diyorum yapamıyorum işte,ben 8 ay geçesiye bu kadar takmadım kafama ama ondan sonra artık istesem de yapamıyorum takmadan...Akşamları kendimi örgüye verdimama yine de hep aklımda işte.....:84: