• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

iyi geceler kızlar bir bakıp çıkıcaktım hepinizi öpüyorum iyi geceler çok kötü karnım ağrıyor ,kasıklarım ve belim çok üşütmüşüm :59: gidip yatayım gastrit vardı midemde bir hoş

ee kızlar neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor.bende yarın izinliyim geç kalkabilirim diye biraz sohbetinize katılmak istemiştim ama sizde buğün durgun gibisiniz.

ben arada baktımda kimse yoktu
ben kpds çalışıyorum
bide belim agrıyor :44::44:
iyi geceler kızlar bir bakıp çıkıcaktım hepinizi öpüyorum iyi geceler çok kötü karnım ağrıyor ,kasıklarım ve belim çok üşütmüşüm :59: gidip yatayım gastrit vardı midemde bir hoş

geçmiş olsun:71:

Kızlar esasında bu akşam sizlere müjdeli haber vereceğimi umuyordum....Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,nasıl sevindim inanamadım,akşam kızlara anlatırım dedim amaaa tam 3,5 saat sonra kırmızı kartı yedim....:14: Adet oldum yaaa.....:14: Akşamüstü olmak bilmedi artık benim için kendimi zor tuttum,eve gelip bir an önce ağlamak istiyordum....Eve geldim ve saatlerce ağladım:43: :43: Sonra da uyuyup kalmışım.
Her ne kadar kendi kendimi teselli etmeye çalışam da gözyaşlarm durmadı yerinde işte.....:14:

sağolun kızlar aman dikat edin havalar çok kötü sağlıcakla kalın inşallah hayırlı rüyalar yarın görüşürüz

Kızlar esasında bu akşam sizlere müjdeli haber vereceğimi umuyordum....Sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı,nasıl sevindim inanamadım,akşam kızlara anlatırım dedim amaaa tam 3,5 saat sonra kırmızı kartı yedim....:14: Adet oldum yaaa.....:14: Akşamüstü olmak bilmedi artık benim için kendimi zor tuttum,eve gelip bir an önce ağlamak istiyordum....Eve geldim ve saatlerce ağladım:43: :43: Sonra da uyuyup kalmışım.
Her ne kadar kendi kendimi teselli etmeye çalışam da gözyaşlarm durmadı yerinde işte.....:14:

ne dicemi bilmiyorum birde çizgiyi gördükten sonra dahada umutlanır insan
peki adet oldum dedinya her zamanki gibimi rengi yoğunluğu
hani belki yerleşme falandır diye soruyorum
günün geçmişmiydi

canım üzülme dirayetli ol kendini harap etme...demekki zamanı varmış rabbim zamanında verir herşeyi bide bu pencereden bak...üzülüp ağlayınca yerine mi geliyor ....yooo!... ben heray yaşadım bu sendromu o yüzden üzülme önümüzdeki aylarda devam edersin çalışmalaraa üzülmek yok okiş

ne dicemi bilmiyorum birde çizgiyi gördükten sonra dahada umutlanır insan
peki adet oldum dedinya her zamanki gibimi rengi yoğunluğu
hani belki yerleşme falandır diye soruyorum
günün geçmişmiydi
Dündü canım....Bildiğin geliyor bayağı yaaa...yerleşme falan değil yani...:14:

canım üzülme dirayetli ol kendini harap etme...demekki zamanı varmış rabbim zamanında verir herşeyi bide bu pencereden bak...üzülüp ağlayınca yerine mi geliyor ....yooo!... ben heray yaşadım bu sendromu o yüzden üzülme önümüzdeki aylarda devam edersin çalışmalaraa üzülmek yok okiş

Benim de böylece 1 yılı geçmiş oldu,her ay aynı hüsran....Artık o kadar kötü oluyorum ki her ay daha da arttıyor ağlama şiddetim....:43:

kızlar hepinize iyi geceler.siz iyi dayanıyorsunuz valla ben alışık olmadğım için gözümden uyku akıyor.görüşürüz.:58:

İyi geceler canım....:58:

canım çıkacaktım ama mesajını görünce yazmadan edemedim.üzülme demek fayda vermez biliyorum ama yeni umutlarla devam etmek lazım.dün bende senin gibiydim.umutla beklerken ani de geliverdi kırmızı.ne kadar üzgündüm anlatamam.iş yerinde kimseye belli etmeden ağladım fakat yapacak bişey yok.önümüze bakalım olacak inşallah üzme canını.

canım çıkacaktım ama mesajını görünce yazmadan edemedim.üzülme demek fayda vermez biliyorum ama yeni umutlarla devam etmek lazım.dün bende senin gibiydim.umutla beklerken ani de geliverdi kırmızı.ne kadar üzgündüm anlatamam.iş yerinde kimseye belli etmeden ağladım fakat yapacak bişey yok.önümüze bakalım olacak inşallah üzme canını.

Sağol canım yaa....Dün sana söylediklerimi kendi kendime de çok düşündüm ama dayanamadım işte,gözyaşlarım durmadı yerinde,1 yılı da devirdik artık.....Napalım İnşaallah bu ay hamile kalanlarla beraber önümüzdeki ay hepimiz hamile oluruz İnşaallah.....

Dündü canım....Bildiğin geliyor bayağı yaaa...yerleşme falan değil yani...:14:

Benim de böylece 1 yılı geçmiş oldu,her ay aynı hüsran....Artık o kadar kötü oluyorum ki her ay daha da arttıyor ağlama şiddetim....:43:

İyi geceler canım....:58:

üzülmemek elde değil biliyorum ama ne yapalım yeni umutlarla yola devam etmek gerek degilmi

zaman geçtikçe panikte artı:88:yor doğal olarakta gerginlik ve streste
önce rahat olayı bir öğrenebilsek
yakınlarda duydum 2 kişiden korunurken olmuş işte istemiyorlarmış
bizde pimpirklendikçe olmaz işte asıl sorunda burda ya

kızlar geçen gece çok enterasan bir rüya gördüm...sözüm ona ablamın erkek bebeği varmış ona dilim dilim elma yediriyordum ..sonrasında kendimi gebe olarak gördüm...acaba ne anlama geliyor :61: bide bu gün hastalanmam gerekiyordu gelen giden yok ama 18 ini beklicem çünkü geçen ay 18 inde olmuştum...

üzülmemek elde değil biliyorum ama ne yapalım yeni umutlarla yola devam etmek gerek degilmi

Aman ne bileyim zaten öyle şeyleri duydukça daha bi sinirim bozuluyor....:84:

Takmayayım diyorum yapamıyorum işte,ben 8 ay geçesiye bu kadar takmadım kafama ama ondan sonra artık istesem de yapamıyorum takmadan...Akşamları kendimi örgüye verdim :6: ama yine de hep aklımda işte.....:84:

çok doğru canım ... eltim evli ve üniv öğrencisi korunmalarına rağmen gebe kaldı şuan 3 aylık çok tuhaf :)

Aman ne bileyim zaten öyle şeyleri duydukça daha bi sinirim bozuluyor....:84:

Takmayayım diyorum yapamıyorum işte,ben 8 ay geçesiye bu kadar takmadım kafama ama ondan sonra artık istesem de yapamıyorum takmadan...Akşamları kendimi örgüye verdim :6: ama yine de hep aklımda işte.....:84:

canım hiç doktor kontrolünde bulundun mu ?

Back
X