• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

koyvermiştim canım evlendik zaten yeni evlenince hani alışma dönemi gez toz derken ben 2 hafta sonrası adet oldum.ondan sonra hamile kalmak isterim diye düşündüm ve hiç takmadım kafaya asla ne olsa yeni evliyiz dedim psikolojim çok iyidi açıkcası gezdim tozdum dışarda yemeğe gittim eve geldim hiç aklımda hamile kalacak mıyhım diye düşünmedim sonra el öpmeye gidicekti otobüsle tabi dedim ben yol hapı almadan gidemem hani çıkartırım ne yediysem ama ya hamile kaldıysam dedim sonra test aldırdım eşime girdim yaptım çift çizgi hobaaa dedim git bir tane daha al sonra gitti bir tane daha aldı sonra baktım gene aynı sonra hamileyim diye hap almadım 3 gün sonra gelincede doktora gittim .
ama gerçekten genele bakılırsa hep stres içinde olunca kalınmıyor bak şimdi ben 15 martta korunmucaz ama bu sefer stres olcaktır kesin şimdi bile sizlerle konuşuyorum ya ondan etkilenicektir kesin bünye .adetini beklersin adet olmazsın ya aynı oyle düşün koyver gitsin.
olacaksada olur olmucaksada sonuna kadar devamm...

bende 3 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz ama şimdiki aklım olsa evlenince hiç korunmazdım senin gibi.
şunuda yapıyım bunuda derken zaman geçti birde ilk seferde olacak zannediyordum ne zormuş bu bebek yapma işi :52:
rahat olamay çalışsamda olamıyorum takmayım diyorum aklımdan çıkmıyor
acaba böyle ola ola hamile kalınırmı bilmiyorum ondan sordum sana senin nasıldı diye

bende 3 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz ama şimdiki aklım olsa evlenince hiç korunmazdım senin gibi.
şunuda yapıyım bunuda derken zaman geçti birde ilk seferde olacak zannediyordum ne zormuş bu bebek yapma işi :52:
acaba böyle ola ola hamile kalınırmı bilmiyorum ondan sordum sana senin nasıldı diye

Acaba annelerimiz döneminde de böyle sıkıntı oluyormuymuş çok merak ediyorum :( bende öyle sanıyordum korunmayı bırakırsak hemen gebe kalınabilir zihniyetindeydim meğersem kanun öyle işlemiyormuş :(

at kafandan sinema izle keyif yap hihi kocanla güzel vakitler geçir yaklaştığında bile bebiş düşünme hayatım aslında erkeği çok etkilermiş sonuçta onu bir iş gibi görünce sperm kaliteside düşermiş eşime dedim 15 marttan sonra çalışmalara başlayalım dedim hayırdır ne yapcaz diyor :60: e dedim bebiş için :53: niye soyledin şimdiden beni steslendiriyon ya diyo :9:

at kafandan sinema izle keyif yap hihi kocanla güzel vakitler geçir yaklaştığında bile bebiş düşünme hayatım aslında erkeği çok etkilermiş sonuçta onu bir iş gibi görünce sperm kaliteside düşermiş eşime dedim 15 marttan sonra çalışmalara başlayalım dedim hayırdır ne yapcaz diyor :60: e dedim bebiş için :53: niye soyledin şimdiden beni steslendiriyon ya diyo :9:

Evet aslında güzel bir konuya değindin...Bebiş aşkıyla yanop kavrulduğumuz için yumurtlama dönemlerinde en az kendimiz kadar onları da strese sokuyoruz :59:

ben de tam gebemisin diye soracaktım canım ki inşallah öylesindir canım...
inşallahhh
aslında canım pek tecrübeli değilim ama normalde eger adetine yakın hamile kaldıysan adet dahi görenler olduğunu biliyorum adeti üstüne gördü derler ya aslında adetine çok az kalmış adetten sonra tekrar bir kontrol et bence.çok erken olunca da ikinci çizgi çok silik oluyormuş oyle birşey oldu mu?
tecrübeli degilmisin yok daha neler :51: tecrübe için bi tane yeter bence :1:
tecrübelilerden akıl almak insanı hem bilgilendiriyor hemde rahatlatıyor dimi :) evet canım 2 gün kaldı ama çok korkuyorum adet olacağım diye :( dediğim gibi bugün de test yaptım negatif çıkınca umutlarım biranda sönüverdi :( zaten 3 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum kırmızılar sinyal vermeye başladı anlayacağın :59:
adet belirtisiyle benziyomuş ya bilmiyorum ama umarım olmayız :25:
:1: adacım sen test yapmamışsın belki hamişsindir kim bilir :27: sen yarın sabah bir bakalım ondan sonra :44:

genelde tüm aksilikler beni bulur çöle gitsem kutup ayısı çıkar karşıma
yok adet olurum aglarım sızlarım yine bu ay alıştım zaten 5 aydır
:43::43::43:

inşallahhh

tecrübeli degilmisin yok daha neler :51: tecrübe için bi tane yeter bence :1:

adet belirtisiyle benziyomuş ya bilmiyorum ama umarım olmayız :25:

genelde tüm aksilikler beni bulur çöle gitsem kutup ayısı çıkar karşıma
yok adet olurum aglarım sızlarım yine bu ay alıştım zaten 5 aydır
:43::43::43:

seni çok iyi anlıyorum canım 7 aydır bizde bu uğraş içindeyiz her ay hüsranla sonuçlanıyor cabalarımız...züğürt tesellileri artık işe yaramıyor..kendime baskın olamıyorum .... o kırmızı görünce sinir stres üzgün kızgın gibi karmaşık duygularla etrafıma saldırıyorum..inan artık hiç birşeyden tat alamaz hale geldim :( canım ne gezmek istiyor ne de yemek yiyor ot gibiyim anlayacağın :(

Acaba annelerimiz döneminde de böyle sıkıntı oluyormuymuş çok merak ediyorum :( bende öyle sanıyordum korunmayı bırakırsak hemen gebe kalınabilir zihniyetindeydim meğersem kanun öyle işlemiyormuş :(
boyumuzun ölçüsünü aldık ondan 2.ye ara vermeden devam etmek gerek:62:
hakikatten ya sen test yaptın mı hiç ada ?
yapmadım:49:

kendi kafamdan atamadığım gibi adamında kafasına sokuyorum
üstelik okadar gamsız kedersiz bir eşim varki onu bile telaşlandırıyorum :61:

gün ola hayrola kızlar bu kadar ümitsiz olmayın asla doktora gidipde çocuğu olmayacak diyenlere dahi nasip ediyor güzel rabbim inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız öncelikle şu kafada atalım en güzel şeyleri düşünelim ben sizler için dua edicem yatmaya gidiyorum allaha emanet olun .
ben bile ilk cocukta hemen kalmış olabilirim belki 2. cocuk olmaz nasip herşeyin başı bol bol dua edelim hayırlısıyla güzel tatlı rüyalar sizlerin olsun kız ada sende bak yarn merak ediyorum hee :27: ne olsa arkadaş olarak ekledim sorarım valla yarın sana özel msj :52: ilee

boyumuzun ölçüsünü aldık ondan 2.ye ara vermeden devam etmek gerek:62:

yapmadım:49:

kendi kafamdan atamadığım gibi adamında kafasına sokuyorum
üstelik okadar gamsız kedersiz bir eşim varki onu bile telaşlandırıyorum :61:

yapma boşver sonra benim gibi üzülürsün en iyisi adetin geçmesini bekle öyle hemen 1,2 gün geçince de ümitlenme vadeyi uzat 1 hafta olsun..zaten ondan sonra da varsa bebiş sinyalleri verir yoksa da kırmızılar gelir :( yaşadığım için biliyorum canım o yüzden üzülmeni istemiyorum..sabret

seni çok iyi anlıyorum canım 7 aydır bizde bu uğraş içindeyiz her ay hüsranla sonuçlanıyor cabalarımız...züğürt tesellileri artık işe yaramıyor..kendime baskın olamıyorum .... o kırmızı görünce sinir stres üzgün kızgın gibi karmaşık duygularla etrafıma saldırıyorum..inan artık hiç birşeyden tat alamaz hale geldim :( canım ne gezmek istiyor ne de yemek yiyor ot gibiyim anlayacağın :(

aynen canım bende öyleyim
etrafıma bakıyorum herkes hamile sanki hiç bukadar dikkatimi çekmemişti
kaynanam sagolsun hergün araryıp haber veriyor şu hamile bu da hamile
bana duyuruyor kaynana işte :47:

gün ola hayrola kızlar bu kadar ümitsiz olmayın asla doktora gidipde çocuğu olmayacak diyenlere dahi nasip ediyor güzel rabbim inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız öncelikle şu kafada atalım en güzel şeyleri düşünelim ben sizler için dua edicem yatmaya gidiyorum allaha emanet olun .
ben bile ilk cocukta hemen kalmış olabilirim belki 2. cocuk olmaz nasip herşeyin başı bol bol dua edelim hayırlısıyla güzel tatlı rüyalar sizlerin olsun kız ada sende bak yarn merak ediyorum hee :27: ne olsa arkadaş olarak ekledim sorarım valla yarın sana özel msj :52: ilee

Dualarında yer almak inan çok mutlu edicek bizi çünkü o kadar çok ihtiyacımız var ki ....inşallah sende tez zamanda 2.ci çocuğuna kavuşursun canım... iyi geceler tatlı rüyalar...

canım benim sen artık saplantı haline getirmiş belli artık bir görev olarak algılama ne olur kendini üzme hayat herşeye rağmen çok güzel herşeyden tat alamasanda eşine bak kendine bak ailene bak ve eminim ki sen rahat olunca eşinde rahat olucak ve herşey yoluna giricek.öncelikle doktora dahi gittin mi bilmiyorum belki ilaçla bile düzelebiir bir durumdur.o kadar kendini üzüpde morelini bozma ne olur.kaç senelik evlisin hap falna kullandın mı yumurtalıklarını etkilemiş olabilir kist olabiilir tedavisi zor şeyler göstermesin rabbim.
öpüyorum seni :61:

aynen canım bende öyleyim
etrafıma bakıyorum herkes hamile sanki hiç bukadar dikkatimi çekmemişti
kaynanam sagolsun hergün araryıp haber veriyor şu hamile bu da hamile
bana duyuruyor kaynana işte :47:

Al benden de o kadar ... ne kadar o düşünceyi atmak istesemde olmuyor zaten çevrem izin vermiyor buna...en basiti alalade bir tv progmramı açsam gebelik üzerine...sohbet programlarına baksam gene gebelik...olmuyo atamıyorum işte napayım....rabbim inşallah bizlerede nasip kısmet eder ..dua edip yakarmaktan başka bişi gelmez elimizden...rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese yar ve yardımcı olsun ve dualarını kabul görür inşallah..

çok teşekkür ederim
biliyorsundur kabul olan dualar arasında müslümanın başka müslümana yaptığı dua diye geçer
Allah razı olsun
Allah seninde çocuguna en kısa zamnda kardeş gönderir inşallah

yapma boşver sonra benim gibi üzülürsün en iyisi adetin geçmesini bekle öyle hemen 1,2 gün geçince de ümitlenme vadeyi uzat 1 hafta olsun..zaten ondan sonra da varsa bebiş sinyalleri verir yoksa da kırmızılar gelir :( yaşadığım için biliyorum canım o yüzden üzülmeni istemiyorum..sabret

elimden geldiğince test yapmıcam zaten benim daha günüm hiç geçmedi tam günümde olurum
olmazsam o gün yaparım ama sanki adet olacam öle hissediyorum belirtilerimden adet belirtisi

canım benim sen artık saplantı haline getirmiş belli artık bir görev olarak algılama ne olur kendini üzme hayat herşeye rağmen çok güzel herşeyden tat alamasanda eşine bak kendine bak ailene bak ve eminim ki sen rahat olunca eşinde rahat olucak ve herşey yoluna giricek.öncelikle doktora dahi gittin mi bilmiyorum belki ilaçla bile düzelebiir bir durumdur.o kadar kendini üzüpde morelini bozma ne olur.kaç senelik evlisin hap falna kullandın mı yumurtalıklarını etkilemiş olabilir kist olabiilir tedavisi zor şeyler göstermesin rabbim.
öpüyorum seni :61:

evet canım saplantı oldu artık bende ama napim elimden gelen birşey yok :( İnşallah canım dediğin gibi olur..Doktor kontrollerimizi yaptırdık canım çok şükür problemimiz yok...bebiş düşünmediğimiz zamanlarda eşim korundu hap falan kullanmadım canım...1,5 senedir evliyim.. bende öptüm çokça :)

çok teşekkür ederim
biliyorsundur kabul olan dualar arasında müslümanın başka müslümana yaptığı dua diye geçer
Allah razı olsun
Allah seninde çocuguna en kısa zamnda kardeş gönderir inşallah

elimden geldiğince test yapmıcam zaten benim daha günüm hiç geçmedi tam günümde olurum
olmazsam o gün yaparım ama sanki adet olacam öle hissediyorum belirtilerimden adet belirtisi

Bak geçen ay benimde başıma geldi..normalde 28 günde bir olurum hiç aksamaz ama geçen ay ocakta tam bir hafta sarktı o kadar çok ümitlendim ki anlatamam..adetim geçince hergün gebelik testi yapıyordum sonuç negatif çıkıyordu sonra dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve o gün hem gebe olmadığımı öğrendim hemde adet gördüm...o yüzden dedim ben çok üzüldüm kahroldum :(

Al benden de o kadar ... ne kadar o düşünceyi atmak istesemde olmuyor zaten çevrem izin vermiyor buna...en basiti alalade bir tv progmramı açsam gebelik üzerine...sohbet programlarına baksam gene gebelik...olmuyo atamıyorum işte napayım....rabbim inşallah bizlerede nasip kısmet eder ..dua edip yakarmaktan başka bişi gelmez elimizden...rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese yar ve yardımcı olsun ve dualarını kabul görür inşallah..

amin canım öyle dua edip rabbime sıgınmaktan daha iyi birşey yok
belki bizi sınıyordur bakalım sabırlı olacakmıyız degilmi
isyan etmeyip sabırlı olursak bebişleirmizi göderecek bize
böyle düşününce hemen rahatlıyorum

amin canım öyle dua edip rabbime sıgınmaktan daha iyi birşey yok
belki bizi sınıyordur bakalım sabırlı olacakmıyız degilmi
isyan etmeyip sabırlı olursak bebişleirmizi göderecek bize
böyle düşününce hemen rahatlıyorum

İnşallah canım rabbim o isyan noktasına vardırtmasın ...çünkü öyle bir an geliyorki bocalıyorsun...o zamanlarda hep la havle çekerim dua ederim...

Back
X