koyvermiştim canım evlendik zaten yeni evlenince hani alışma dönemi gez toz derken ben 2 hafta sonrası adet oldum.ondan sonra hamile kalmak isterim diye düşündüm ve hiç takmadım kafaya asla ne olsa yeni evliyiz dedim psikolojim çok iyidi açıkcası gezdim tozdum dışarda yemeğe gittim eve geldim hiç aklımda hamile kalacak mıyhım diye düşünmedim sonra el öpmeye gidicekti otobüsle tabi dedim ben yol hapı almadan gidemem hani çıkartırım ne yediysem ama ya hamile kaldıysam dedim sonra test aldırdım eşime girdim yaptım çift çizgi hobaaa dedim git bir tane daha al sonra gitti bir tane daha aldı sonra baktım gene aynı sonra hamileyim diye hap almadım 3 gün sonra gelincede doktora gittim .
ama gerçekten genele bakılırsa hep stres içinde olunca kalınmıyor bak şimdi ben 15 martta korunmucaz ama bu sefer stres olcaktır kesin şimdi bile sizlerle konuşuyorum ya ondan etkilenicektir kesin bünye .adetini beklersin adet olmazsın ya aynı oyle düşün koyver gitsin.
olacaksada olur olmucaksada sonuna kadar devamm...
bende 3 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz ama şimdiki aklım olsa evlenince hiç korunmazdım senin gibi.
şunuda yapıyım bunuda derken zaman geçti birde ilk seferde olacak zannediyordum ne zormuş bu bebek yapma işi

rahat olamay çalışsamda olamıyorum takmayım diyorum aklımdan çıkmıyor
acaba böyle ola ola hamile kalınırmı bilmiyorum ondan sordum sana senin nasıldı diye