• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Bak geçen ay benimde başıma geldi..normalde 28 günde bir olurum hiç aksamaz ama geçen ay ocakta tam bir hafta sarktı o kadar çok ümitlendim ki anlatamam..adetim geçince hergün gebelik testi yapıyordum sonuç negatif çıkıyordu sonra dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve o gün hem gebe olmadığımı öğrendim hemde adet gördüm...o yüzden dedim ben çok üzüldüm kahroldum :(

burdan anladığım demekki ggünüm geçsede umutlanmıcam
ay bu vüdumuz ve pskolojimiz ne kadar dalga geçiyor bizle böyle pes doğrusu
benim hiç günüm şaşmaz ondan demiştim ama vazgeçtim artık herşey mümkün :42:

burdan anladığım demekki ggünüm geçsede umutlanmıcam
ay bu vüdumuz ve pskolojimiz ne kadar dalga geçiyor bizle böyle pes doğrusu
benim hiç günüm şaşmaz ondan demiştim ama vazgeçtim artık herşey mümkün :42:

İnşallah canım benim durumumu yaşamazsın çünkü inan insan kahroluyo o gün eşim zor zapdetti salya sümük tüm gece ağladım...hem ağladım hem ona kızdım..sanki onun ne suçu varsa...aslında vücudun kimyasınıda bozan bizleriz yaşadığımız en ufak stres sıkıntı hemen böyle şeylerde patlak veriyor...inan ki 2aydır yüzümde akneler çoğladı ki normalde hiç yoktur böyle yara gibi oluyo sonrasında :( ne bilim sonra reglim sarkması biranda 55 den 49 kiloya düşmemm hepsinin başı stres sıkıntı işte :(

İnşallah canım benim durumumu yaşamazsın çünkü inan insan kahroluyo o gün eşim zor zapdetti salya sümük tüm gece ağladım...hem ağladım hem ona kızdım..sanki onun ne suçu varsa...aslında vücudun kimyasınıda bozan bizleriz yaşadığımız en ufak stres sıkıntı hemen böyle şeylerde patlak veriyor...inan ki 2aydır yüzümde akneler çoğladı ki normalde hiç yoktur böyle yara gibi oluyo sonrasında :( ne bilim sonra reglim sarkması biranda 55 den 49 kiloya düşmemm hepsinin başı stres sıkıntı işte :(

kesinlikle stres çok önemli bir faktör
rahat olmak için uğraşalım yoksa kaybeden biz oluyoruz

kesinlikle stres çok önemli bir faktör
rahat olmak için uğraşalım yoksa kaybeden biz oluyoruz

Kesinlikle :(

Neyse canım öpüyorum seni inşallah hayırlı haberlerini duyarız ama ne olursa olsun üzülmek yok tamam mı...kendine çok iyi bak.. iyi geceler..tatlı rüyalar...

Kesinlikle :(

Neyse canım öpüyorum seni inşallah hayırlı haberlerini duyarız ama ne olursa olsun üzülmek yok tamam mı...kendine çok iyi bak.. iyi geceler..tatlı rüyalar...

inşaallah.aman ne yapıyım enfazla görecem kırmızı kart :52:
bir iki gün ağlarım geçer bişey olmasss :66:
zaten adet olmam beklenen bir durum hamilelikse tamamen süpriz olur sanki günlerce çalışan ben değilmişim gibi :64::64::64:
sana da iyi gecelr tatlı rüyalar :kkk:

bende 3 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz ama şimdiki aklım olsa evlenince hiç korunmazdım senin gibi.
şunuda yapıyım bunuda derken zaman geçti birde ilk seferde olacak zannediyordum ne zormuş bu bebek yapma işi :52:
rahat olamay çalışsamda olamıyorum takmayım diyorum aklımdan çıkmıyor
acaba böyle ola ola hamile kalınırmı bilmiyorum ondan sordum sana senin nasıldı diye

aynı durumdayız seninle.bizde 3 yıllık evliyiz.başta istemedik.şimdi pişmanlık çekiyorum.

bende ağustos ayından beri uğraaşıyorum çok şükür bu ay 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.

aynı durumdayız seninle.bizde 3 yıllık evliyiz.başta istemedik.şimdi pişmanlık çekiyorum.
ben eger olurda hamile kalırsam ikinciye hiç korunmıcam sana da tavsiye ederim :1:
bende ağustos ayından beri uğraaşıyorum çok şükür bu ay 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.

tebirkler Allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin
peki nasıl öğrendin nasıl anlatsana bize merak ediyorum :49::49:

ben eger olurda hamile kalırsam ikinciye hiç korunmıcam sana da tavsiye ederim :1:

aynı şekilde bende.ilki bi olsun inşallah.bidaha aynı hatayı yapmayacağım.gerci hata demeyim kısmet değilmiş demekki ama yinede insanların bak gördünmü başta korundun şimdi olmuyor biz demiştik sana demeleri çok zoruma gidiyor.

aynı şekilde bende.ilki bi olsun inşallah.bidaha aynı hatayı yapmayacağım.gerci hata demeyim kısmet değilmiş demekki ama yinede insanların bak gördünmü başta korundun şimdi olmuyor biz demiştik sana demeleri çok zoruma gidiyor.

ben daha çocuk istiyorum diye kimseye söylemedim kaynanam sorunca bakalım falan diye geçiştiriyorum bilse 5 aydır olmuyor ne der bilmiyorum:50:

ee kızlar neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor.bende yarın izinliyim geç kalkabilirim diye biraz sohbetinize katılmak istemiştim ama sizde buğün durgun gibisiniz.

Back
X