Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bende hamile kalmak istiyorum buay ilaç kulanmadan yumurta takibi yapılıcak bana ben pko hastasıyım yumurtam büyümüyor ilaçla büyütülüp çatlama iğnesi veriliyor ama hamilelik oluşmadı henüz............

kızçeler doktor yumurtalarımın iğneye verdiği aşırı tepkiden dolayı çok hafif düzeyde polikistik over görümü var dedi
pko nun bende başka belirtisi yok adetlerim çok düzenlidir saati bile şaşmaz tüylenme kilo oda yok ama yinede var gibi dedi ondan kist oluşumu bekliyormuş ama cuma gittim hepside çatlamış çok şükür
kist olsa bir ayda onaları yok etmek için uğraşacaktım

hoşgeldin aramıza umarım en yakın zamanda iyi haberi alırsın

Selam kızlar ben geldim pek kimse yok ama neyse gelince görüşürüz.
biraz moralim bozuk.iki gün önce idrar yanmasından dolayı üroloğa gittim.İdrarımda pek bişe çıkmadı dr birde ultrasonla bakalım dedi.Bide ne görsünler(
piko birsürü kirst her iki yumurtalığımdada oluşmuş.Geçen ay hiç birşey yoktu klomen den oldu sanırım.Geçi ben zaten pikoluydum ama seyri nasıl oluyoru bilmiyorum demekki bir oluyor bir olmuyor
ne bilim anlamadım.Anladığım tek şey galiba benden geçti.Ben çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum.Dr bir kadın doğuma görün dedi.Bakalım görünek ne olacaksa.
bu arada idara yanmasının olduğu gün ve birgün sonrası lekelenmeler oldu pembe gibi çok az.Bu bende ilk defa oluyor.Acaba kirsttenmi oldu.Offff çok sıkıldım.Ben oynamıyorum deyip çekilmek istiyorum bu kargaşadan.Zaten eşimlede aramız bir dargın bir barışık.Ne bilim çok istiyorum ama bir yandan dana da istemiyorum.Piskolojim çok kütü arkadaşlar sizin anlayacağınız

çok geçmiş olsun.sorma bir taraftan tedavi olalım derken bir taraftan hastalık sahibi oluyoruz degilmi.bunada şükredelim daha beteri var herşeyin.
ahhh bu eşleri ne yapsakki bilmiyorum hepsini kaynar kazana atıp kurtulalım :)
bende bu ay gonal f ve ovitrelle kullandım şimdi bekliyorum sonucu umutsuzca
doktor kist oluşumu bekliyordu bendede ama cuma karından ultrasyonla baktı yok bişey dedi ama hala benim içimde şüphe var acaba karnımdan göremedimi diye vajinal bakmadı güya bebk varsa diye
bu pko ne zor bişeymiş hiç bilmiyordum dr bendende şüpheleniyor daha başıma neler gelecek acaba ?
sen pko belirtin nelerdi naasıl kondu bu teşhis ?

selam canım Allah yardımcın olsun.Benim tehşisim oğlumdan önce konmuştu onun belirtisi neydi hatırlamıyorum.Ama çok zor hamile kalabildim.Yumurtalıklarım yavaş çalışıyor 3 yıl sonra hamile kalbildim

son 3 aya kadar da korunuyorduk.Eşşek kafam pikolu olduğum halde ne korunuyorsam, neyse bu kez de tehşisim ultrasonda tesadüfen görüldü.Böbrekte taş falan bakılıyordu kirst görüldü.Ama tahminimce bu ay oldu kirstler.Çünki son iki aydır iki ayrı dr a gittim kasıklarım ağrıyor kirstmi var diye iki dr da tertemiz dedi.

Bu ay da kirst görüldü birden çok hemde iki yumurtalıkda

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 12 haftalık
Nissam hamile 11 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 5 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Selam canim cok gecmis olsun üzme kendini insallah yakin zamnda kurtulursun kistlerinden umutsuz olma hemen ama öff bu adamlarida artik ne yapmali bilmem benimkide baya sinir ediyo beni
neyse tatlim kafani yorma tedavine odaklan sen görüsürüz

benim yumurtalılarda çok aktifmiş iğneye verdiği tepkiden dolayı pko olabirsin görünümün o yönde dedi dr da bana ondan sordum sana.banada dediki seninki sadece yumurtalama takibiyle anlaşılır yani hergün ultrasyonla bakarak.bide pko olunca birden fazla yumurtlasan bile belli boyuta gelemiyormuş .benim iğneyle olduğu için tabi geldilerde hatta 10 gün çatlatma iğnemi oldum 2 tane 18 mm lik olan vardı.diğerleri daha küçüktü 15-16-16,5 mm bir sürü vardı.
senin klomenden dolayı olmuş demekki atamamışın hepsini
diane 35 le bir ayda gidiyormuş öle demişti dr
ama bir ay zaman kaybı demek
3 yıl sonunda baya beklemişin

kızçeler şimdi ben 3 gündür progestron kullanıyorum 2 gündür de kasıklarımda adet sancısı gibi agrı var ama 5 dakika kadar sürüyor sonra birden geçiveriyor saat başı oluyor nerdeyse gece uykumdan uyandırdı
progestron kullanan oldumu hiç ? bana ondan dolayı gibi geldi aacaba neden

yaw bende çok sinir oluyom bu adamlara hele bugünlerde gözüme çok batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…