kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bende hamile kalmak istiyorum buay ilaç kulanmadan yumurta takibi yapılıcak bana ben pko hastasıyım yumurtam büyümüyor ilaçla büyütülüp çatlama iğnesi veriliyor ama hamilelik oluşmadı henüz............
Selam kızlar ben geldim pek kimse yok ama neyse gelince görüşürüz.
biraz moralim bozuk.iki gün önce idrar yanmasından dolayı üroloğa gittim.İdrarımda pek bişe çıkmadı dr birde ultrasonla bakalım dedi.Bide ne görsünler(
piko birsürü kirst her iki yumurtalığımdada oluşmuş.Geçen ay hiç birşey yoktu klomen den oldu sanırım.Geçi ben zaten pikoluydum ama seyri nasıl oluyoru bilmiyorum demekki bir oluyor bir olmuyor
ne bilim anlamadım.Anladığım tek şey galiba benden geçti.Ben çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum.Dr bir kadın doğuma görün dedi.Bakalım görünek ne olacaksa.
bu arada idara yanmasının olduğu gün ve birgün sonrası lekelenmeler oldu pembe gibi çok az.Bu bende ilk defa oluyor.Acaba kirsttenmi oldu.Offff çok sıkıldım.Ben oynamıyorum deyip çekilmek istiyorum bu kargaşadan.Zaten eşimlede aramız bir dargın bir barışık.Ne bilim çok istiyorum ama bir yandan dana da istemiyorum.Piskolojim çok kütü arkadaşlar sizin anlayacağınız
hoşgeldin aramıza umarım en yakın zamanda iyi haberi alırsın
çok geçmiş olsun.sorma bir taraftan tedavi olalım derken bir taraftan hastalık sahibi oluyoruz degilmi.bunada şükredelim daha beteri var herşeyin.
ahhh bu eşleri ne yapsakki bilmiyorum hepsini kaynar kazana atıp kurtulalım :)
bende bu ay gonal f ve ovitrelle kullandım şimdi bekliyorum sonucu umutsuzca
doktor kist oluşumu bekliyordu bendede ama cuma karından ultrasyonla baktı yok bişey dedi ama hala benim içimde şüphe var acaba karnımdan göremedimi diye vajinal bakmadı güya bebk varsa diye
bu pko ne zor bişeymiş hiç bilmiyordum dr bendende şüpheleniyor daha başıma neler gelecek acaba ?
sen pko belirtin nelerdi naasıl kondu bu teşhis ?
Selamlarrrrrrrrrrrrr herekese merhabaaaaa!!
bir saat sonra çıkacam ama gece gelecem topiğimize promosyon hazırlayalım biraz :)
gel gel topiğe gel
ne ararsan burda
bir soru sorana iki cvp bedava :))
kızçeler hepimizde eskisi gibi giremiyoruz sonuçta herkesin kendine göre işi uğraşı var
ama inanın aklım burada kalıyor birde stres yapıyon diye doktor girme diyo ne alkası varsa sanki girmeyince stres yapmıyom birde ben bulunduğum şehirde kimseyi tanımıyorum burayada girmeyip iki çift laf etmeyince dilim iyice şişiyor yaw :)
kimse olmasada yazın bişeyler geldikçe cvp veririz yinede
Selam kızlar ben geldim pek kimse yok ama neyse gelince görüşürüz.
biraz moralim bozuk.iki gün önce idrar yanmasından dolayı üroloğa gittim.İdrarımda pek bişe çıkmadı dr birde ultrasonla bakalım dedi.Bide ne görsünler(
piko birsürü kirst her iki yumurtalığımdada oluşmuş.Geçen ay hiç birşey yoktu klomen den oldu sanırım.Geçi ben zaten pikoluydum ama seyri nasıl oluyoru bilmiyorum demekki bir oluyor bir olmuyor
ne bilim anlamadım.Anladığım tek şey galiba benden geçti.Ben çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum.Dr bir kadın doğuma görün dedi.Bakalım görünek ne olacaksa.
bu arada idara yanmasının olduğu gün ve birgün sonrası lekelenmeler oldu pembe gibi çok az.Bu bende ilk defa oluyor.Acaba kirsttenmi oldu.Offff çok sıkıldım.Ben oynamıyorum deyip çekilmek istiyorum bu kargaşadan.Zaten eşimlede aramız bir dargın bir barışık.Ne bilim çok istiyorum ama bir yandan dana da istemiyorum.Piskolojim çok kütü arkadaşlar sizin anlayacağınız
selam canım Allah yardımcın olsun.Benim tehşisim oğlumdan önce konmuştu onun belirtisi neydi hatırlamıyorum.Ama çok zor hamile kalabildim.Yumurtalıklarım yavaş çalışıyor 3 yıl sonra hamile kalbildim
son 3 aya kadar da korunuyorduk.Eşşek kafam pikolu olduğum halde ne korunuyorsam, neyse bu kez de tehşisim ultrasonda tesadüfen görüldü.Böbrekte taş falan bakılıyordu kirst görüldü.Ama tahminimce bu ay oldu kirstler.Çünki son iki aydır iki ayrı dr a gittim kasıklarım ağrıyor kirstmi var diye iki dr da tertemiz dedi.
Bu ay da kirst görüldü birden çok hemde iki yumurtalıkda
Selam canim cok gecmis olsun üzme kendini insallah yakin zamnda kurtulursun kistlerinden umutsuz olma hemen ama öff bu adamlarida artik ne yapmali bilmem benimkide baya sinir ediyo beni
neyse tatlim kafani yorma tedavine odaklan sen görüsürüz
iyi geceler kızlar ben geldim :)
selam kizcem görmemisim seni nasilsin cikacaktim bi selam verim dedim
slm kızcem iyi yapmışın kendi kendime konuşup duruyom burda napıyım :))))
ohh ohh ne güzel
biide meyve yiyoruz bebislerle cok acim ya ben hep acim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?