aynen oyle canimmm...
sabir sabirrrr...
elbet bir gun rabbim yuzunuzu guldurecek
inşallah beklicez ne yapalım
bak kuzum sen hamiş bir kızçesin bana bakma sen hadi çık artık yat uyu dinlen emi
ben biraz daha takılırım kitap okuyorum anna karenina çok sürükleyici sonrada onu okucam
hamilelikte kitap okumakta çocuk için çok iyimiş psikologların yalancısıyım ben bilmem valla :)))
evet canim benimde uykum geldi...
anna karaninanin romanlari guzeldir...
oyleymis canim...
kendine iyi bak,kafana da cok takma..
iyi gecelerrr:80::80::80:
slm kızçem sevseri merak ettim gelmedi demekki doktordan zaten sonuçlar öğleden sonra veriliyordur
yeni uyandım :) şimdi motoru takıp evin tüm işlerini bitirip yemek yapıp kendimi hazırlamam gerek öptüm öptüm
kızlar hiç tarçın çörekotu bal karışımı ve incir kürü kullanna varmı sonuç alabildinizmi lütfenpaylaşırmısınız
ayın 2si yanidün hastalandım bebişim yazarsın...
nasıl pko luysam gayet düzenli adetlerim pufff
nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecek annemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık..ya da bende dağıtırım kendimi
ayyy bu kızçeyede cvp veriyimde çıkacam .canım ben tarçın çörekotunu kullanmadım aama bu sitede kullanıpta yararını görenlerin çok olduğunu biliyorum.ama incir kürünü kullandum 2 kere 21 günlük uygulama şeklinde.sonuça gelince malesef alamadım
umarım sende daha etkili olur banada etki etmiştir muhakkak sonuçta doğal ürün zararı gelmez
inşallah faydasını görürüm ben iki kürü birlikte kullanıyorum bakalım cumaya kontrolum var faydası olup olmadıgını anlıycaz .........
ayın 2si yanidün hastalandım bebişim yazarsın...
nasıl pko luysam gayet düzenli adetlerim pufff
nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecek annemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık..ya da bende dağıtırım kendimi
kızlar ya cemile de hamile vay anasını biz becemiyoz bu işi demekki
merhaba arkadaşlar;
nasılsınız? bayadır bende giremiyorum. yazılılar başladı ve devam ediyor hala :)
ben de onu düşünüyordum. millet 1 kere ile hamile kalıveriyor. çatlama zamanına geliveriyor. biz aylardır uğraşıyoruz tık yok. demekki aynı şeyleri düşünüyoruz:)
merhaba arwen83
bayadır kimseler yoktu zaten topikimim bom boştu dün biraz can geldi ama uğraşıyoz hareketlendirmeye
kolay gelsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?