Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

aynen oyle canimmm...

sabir sabirrrr...

elbet bir gun rabbim yuzunuzu guldurecek

inşallah beklicez ne yapalım
bak kuzum sen hamiş bir kızçesin bana bakma sen hadi çık artık yat uyu dinlen emi
ben biraz daha takılırım kitap okuyorum anna karenina çok sürükleyici sonrada onu okucam
hamilelikte kitap okumakta çocuk için çok iyimiş psikologların yalancısıyım ben bilmem valla :)))

evet canim benimde uykum geldi...

anna karanina romani guzeldir...

oyleymis canim...

kendine iyi bak,kafana da cok takma..

iyi gecelerrr:80::80::80:

Son düzenleme:
kızlar hiç tarçın çörekotu bal karışımı ve incir kürü kullanna varmı sonuç alabildinizmi lütfen paylaşırmısınız

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 13 haftalık
Nissam hamile 12 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 5 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

slm kızçem sevseri merak ettim gelmedi demekki doktordan zaten sonuçlar öğleden sonra veriliyordur
yeni uyandım :) şimdi motoru takıp evin tüm işlerini bitirip yemek yapıp kendimi hazırlamam gerek öptüm öptüm

Selam hatunlar nasilsiniz sanirim ben yoruldum disarda islerimiz vardi sabahta erken kalktik uykumda var ama karnimda ac ne yapsam bilemedim

insallah güzel heberlerle gelir kizcem hayirlisi olsun hadi bakalim bitir sen islerini kolay gelsin

kızlar hiç tarçın çörekotu bal karışımı ve incir kürü kullanna varmı sonuç alabildinizmi lütfen paylaşırmısınız

ayyy bu kızçeyede cvp veriyimde çıkacam .canım ben tarçın çörekotunu kullanmadım aama bu sitede kullanıpta yararını görenlerin çok olduğunu biliyorum.ama incir kürünü kullandum 2 kere 21 günlük uygulama şeklinde.sonuça gelince malesef alamadım
umarım sende daha etkili olur banada etki etmiştir muhakkak sonuçta doğal ürün zararı gelmez

ayın 2si yanidün hastalandım bebişim yazarsın...

nasıl pko luysam gayet düzenli adetlerim pufff

nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecek annemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık.. ya da bende dağıtırım kendimi

slm lagrima kızçem bebişimin sanıırm işi var bu ara giremiyor bizde özledik onu

annenin dayısınada Allah şifa versin bilirim çok zordur bu süreç ameliyattan beterdir bu kemoterapi dönemi.hastalık bir taraftan kemoterapi bir taraftan.zaten bu kemoterapi konusuda tartışmalı iyimi yoksa kötümü üretici firmaların stogunu tüketmek için bile verildiği söyleniyor sonuca bakmak lazım ne kadar başarı oranı var.şimdi ben biri ölmüş deseler okadar üzülmüyorum ama biri bu hastalığa yakalanmış deyince daha çok üzülüyorum.rabbim tüm hastaların şifasını versin yakınlarınada dayanma gücü versin.
sende düzenli adet olan pko lusun demek.peki nasıl kondu bu teşhis sana.çünkü dr um bendende şüpheleniyor yumurtalama takibim sırasında iğnelere aşırı tepki verdiğim için.ben,mde adetlerin çok düzenlidir hormon sonuçlarımda iyi.

inşallah faydasını görürüm ben iki kürü birlikte kullanıyorum bakalım cumaya kontrolum var faydası olup olmadıgını anlıycaz .........

inşallah faydasını görürüm ben iki kürü birlikte kullanıyorum bakalım cumaya kontrolum var faydası olup olmadıgını anlıycaz .........

bende bu ay incir kürü ve bal tarçın çörek otu kürü yaptım. ama düzenli yapamadım. aklıma geldikçe yiyom, içiyom. bebiş için değil de sanki zayıflamaya yardım ediyo gibi. çünkü onları yiyince iştahım kapanıyor:)

çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

merhaba arkadaşlar;

nasılsınız? bayadır bende giremiyorum. yazılılar başladı ve devam ediyor hala :)

merhaba arwen83
bayadır kimseler yoktu zaten topikimim bom boştu dün biraz can geldi ama uğraşıyoz hareketlendirmeye
kolay gelsin sana da

ben de onu düşünüyordum. millet 1 kere ile hamile kalıveriyor. çatlama zamanına geliveriyor. biz aylardır uğraşıyoruz tık yok. demekki aynı şeyleri düşünüyoruz:)

degilmi bide bu yaştan sonra cemile ne yapcan bebişi sen :) bize ver onuuuuuuu.
ya kendikendimize beceremedik dr çatlattı onlada beceremedik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…