kızlar toplanmışşş
selam kızlar
arwen sen hsg çekilecektin değil çekilmişindir bende çekildiğim ay korunmuştum geçen aydı sanada dedimi korun diye.sonra bende bu ay yumurta geliştirici iğne kullandım sen ne kullacaksın benimki gonal f di
evet çektirdim bişi çıkmadı. bilmiyorum bakalım hangi iğneyi vercek. tam yazıyodu bu ay. rahim filmini hatırlattım ne güzel unutmuştu:) iptal etti iğneleri. bu ay korunun demedi. adetin gecikirse gebelik testine gelirsin dedi.
GEÇMİŞ OLSUNNN!AMAN SEN KENDİNE DİKKAT ET ARKADAŞIMMMM!!!!
Hayirlisi olsun canim insallah diger tedavin sonucunu iyi alirsinda müjdeli haberler verirsin bize bende igne yaptim biliyosun
selam hosgeldin nasilsin?bebis nasil kiss?
evet çektirdim bişi çıkmadı. bilmiyorum bakalım hangi iğneyi vercek. tam yazıyodu bu ay. rahim filmini hatırlattım ne güzel unutmuştu:) iptal etti iğneleri. bu ay korunun demedi. adetin gecikirse gebelik testine gelirsin dedi.
demekki her zaman bi umut var ne güzel insallah olurda tedaviye gerek kalmaz
bebisim ben dün gece regl oldum yani bu ay hamile kalamadim kismet bir dahaki aya insaAllah Rabbim hepimizin gönlündekini hayirli zamanda hayirli kilsin insaAllah...AMIN
iyiyim canım hastayım boğazlarım şişmiş.ateşim çıkıyor.kolumu kaldırmaya hiç halim yok.birde midem bulanıyor.
bebişin dün kesesini gördük 2 hafta sonrada kalp atışı için gideceğim.sata göre 6 haftalık ama doktor 5 haftalık olabilir dedi
demekki her zaman bi umut var ne güzel insallah olurda tedaviye gerek kalmaz
ay inşallah canım ya. ama yumurtlama olmadığı için umutlanmıyorum bu ay. dr a da öle dedim. bu ay olmaz dedim:) umutlanmayınca oluyomuş ya:) belki tutar:) yine umutlandm bak:)
ayyy bende mucizelerime kavuşsam:) hep ikizlerim olsun istiorum ama hayırlısı bakalım. birine kavuşalım da. sen ilk ay mı hamile kalmıştın?
iyiyim canım hastayım boğazlarım şişmiş.ateşim çıkıyor.kolumu kaldırmaya hiç halim yok.birde midem bulanıyor.
bebişin dün kesesini gördük 2 hafta sonrada kalp atışı için gideceğim.sata göre 6 haftalık ama doktor 5 haftalık olabilir dedi
geçmiş olsuuuuuuuuuuun. allah kucağına almak nasip etsin canım inşallah
benimki korunun demişti sıkı sıkı tembih etti ama bazılarından duyuyorum korunmayın diyen dr larda varmış seninki de onalrdan demekki.gerçi desene bana korunmasan sanki hemen olacakmıydı işte laf diye söyledi.ama psikolojik açıdan bir ayda olsa ara vermek beni çok dinlendirdi.iğnelere ilk başladığımda çok heyecanla gittim hergün şimdi beklemek daha zor regl olacaksam hemen olsamda bari hemen 2. takibe başlasam diyorum.birde bu iğneler biraz pahalı rapor çıkartırsanda yarısını ödüyodun tanesi 360 milyon bana 3 tane yazmıştı yarısını kullandım ikinci aya hazır şimdi iğnem normalde hepsini bitirmeyi bekliyordu ama benim yuomoşlar faala aktif çıktı 10.gün çatlatma iğnemi oldum 2 tane 18 mm lik olanı hdefledi dr.onun dışında en az 10 tanede daha yumurtam vardı.birde raporda birkereliğne çıkıyormuş.bidahaki aya acaba aşılama yaptırsam diye düşünüyorum sonuçta iğneleer pahalı aşılama için 400 daha ödüyosun
ay inşallah canım ya. ama yumurtlama olmadığı için umutlanmıyorum bu ay. dr a da öle dedim. bu ay olmaz dedim:) umutlanmayınca oluyomuş ya:) belki tutar:) yine umutlandm bak:)
işte bende aynı öleyim umutsuzluğumdan bile umut ediyorum
insallah tatlim insallah aminn
işte bende aynı öleyim umutsuzluğumdan bile umut ediyorum[/QUOT
hep böyle ol kizcem insalah gelicek bi sürü bebis ALLAH"in izniyle
benimki korunun demişti sıkı sıkı tembih etti ama bazılarından duyuyorum korunmayın diyen dr larda varmış seninki de onalrdan demekki.gerçi desene bana korunmasan sanki hemen olacakmıydı işte laf diye söyledi.ama psikolojik açıdan bir ayda olsa ara vermek beni çok dinlendirdi.iğnelere ilk başladığımda çok heyecanla gittim hergün şimdi beklemek daha zor regl olacaksam hemen olsamda bari hemen 2. takibe başlasam diyorum.birde bu iğneler biraz pahalı rapor çıkartırsanda yarısını ödüyodun tanesi 360 milyon bana 3 tane yazmıştı yarısını kullandım ikinci aya hazır şimdi iğnem normalde hepsini bitirmeyi bekliyordu ama benim yuomoşlar faala aktif çıktı 10.gün çatlatma iğnemi oldum 2 tane 18 mm lik olanı hdefledi dr.onun dışında en az 10 tanede daha yumurtam vardı.birde raporda birkereliğne çıkıyormuş.bidahaki aya acaba aşılama yaptırsam diye düşünüyorum sonuçta iğneleer pahalı aşılama için 400 daha ödüyosun
ben de şu an ilk takip için çok heycanlıyım bakalım. benim yumoşlat n yapcak çok merak ediyorum. ben hiç iğne fiyatı aşılama fiyatı bilmiyorm. iğnenin pahalı olduğunu duymuştum sadece. baş koyduk bu yola artık. dr ne derse yapcaz. sen dedr una sor bakalım o ne önerecek....
insallah oda olur ALLAH sizede versin ücer beser :81::81::81:yok canim kolay olmadi emeksiz yemek olmuyor valla hem ben hem esim cok yipranmistik benim yumurtalarim cok zor gelismisti 1.bucuk yil igne yaptim kendime ikinci catlatma ignesinden sonra geldi bebisler
aman ne güzel canim sevindim icin rahatlamistir artik insallah minik kalp atisinida duyarsin hastalik daha köü olur bebis varken dikkat et canim öyle kendi basina ilac felan alma
insallah tatlim insallah aminn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?