Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam hosgeldin nasilsin?bebis nasil kiss?

iyiyim canım hastayım boğazlarım şişmiş.ateşim çıkıyor.kolumu kaldırmaya hiç halim yok.birde midem bulanıyor.
bebişin dün kesesini gördük 2 hafta sonrada kalp atışı için gideceğim.sata göre 6 haftalık ama doktor 5 haftalık olabilir dedi

bebisim ben dün gece regl oldum yani bu ay hamile kalamadim kismet bir dahaki aya insaAllah Rabbim hepimizin gönlündekini hayirli zamanda hayirli kilsin insaAllah...AMIN

canım inşallah gelecek ay olur bende bu ay adet oldum ve yumurtam gelişmedi bakalım gelcek ay ne olacak artık hayırlısı

geçmiş olsuuuuuuuuuuun. allah kucağına almak nasip etsin canım inşallah

ayyy bende mucizelerime kavuşsam:) hep ikizlerim olsun istiorum ama hayırlısı bakalım. birine kavuşalım da. sen ilk ay mı hamile kalmıştın?

insallah oda olur ALLAH sizede versin ücer beser :81::81::81:yok canim kolay olmadi emeksiz yemek olmuyor valla hem ben hem esim cok yipranmistik benim yumurtalarim cok zor gelismisti 1.bucuk yil igne yaptim kendime ikinci catlatma ignesinden sonra geldi bebisler

aman ne güzel canim sevindim icin rahatlamistir artik insallah minik kalp atisinida duyarsin hastalik daha köü olur bebis varken dikkat et canim öyle kendi basina ilac felan alma

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 13 haftalık
Nissam hamile 12 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 5 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

kızçem üçer beşer dedin de aklıma geldi aynı bizim gibi tedaviyle iğneyle hamiş kalan bir arkadaş var topiğin birinde tam 6 tane kesesi var bugünde kalp atışlarına gitti 5 nin kalbi atıyormuş 1 tanesinin gelişimi geriymiş elde 5 tane bebiş onları verene kurban olurum mucizeye bak sen

kizlar esimle ilgilenmem lazim yatarsa yie gelirim araniza kiziyo hastaymis ben bakmiyomusum
kendinize iyi bakin görüsürüz:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…