slm kizlar merhabalar nasilsiniz bende sizler gibi hamile kalmayi istiyorum uzun suredirde deniyorum bir dusuk birde dis gebeligim oldu cok moralim bozuk 2 aydir hicbisey yok siz neleryapiyorsunuz kizlar....
slm kizlar merhabalar nasilsiniz bende sizler gibi hamile kalmayi istiyorum uzun suredirde deniyorum bir dusuk birde dis gebeligim oldu cok moralim bozuk 2 aydir hicbisey yok siz neleryapiyorsunuz kizlar....
iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrr!!!!!!!
NASILSISNIZZZZZZZZZZ
selam biz geldik ama kisa süreligine esim yanimda
ya sevser bisey dememis merak ettim yahu
diger hatunlar siz nasilsiniz?
ekrandan elimi uzatıp sana çay vermek istedim bir an :)saolasın canım. şu ana hem yazılı okuyom, hem cemile izliyom, hem bu topike takılıyom. bi çayım eksik :)
slm hoşgeldin hepimiz aynı haldeyiz sedoşum aramızda hamile olanlarda var ama mesala asifirari kızçamin ikizleri var listemizde görürürsün hamişlerimizi darısı hepimizin başına.bende bu ay ilk defa yumurtalma takibi yaptırdım gonal f le çatlatm iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim.slm kizlar merhabalar nasilsiniz bende sizler gibi hamile kalmayi istiyorum uzun suredirde deniyorum bir dusuk birde dis gebeligim oldu cok moralim bozuk 2 aydir hicbisey yok siz neleryapiyorsunuz kizlar....
iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrr!!!!!!!
NASILSISNIZZZZZZZZZZ
ayın 2si yanidün hastalandım bebişim yazarsın...
nasıl pko luysam gayet düzenli adetlerim pufff
nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecek annemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık..ya da bende dağıtırım kendimi
ekrandan elimi uzatıp sana çay vermek istedim bir an :)
/QUOTE]
süper olur valla. şu an tam keyif yapıom.
selam biz geldik ama kisa süreligine esim yanimda
ya sevser bisey dememis merak ettim yahu
diger hatunlar siz nasilsiniz?
saol canım sen daha doğrusu siz nasılsınız....:)
selam canim hosgeldin aramiza ayrica cok gecmis olsun takma kafana dinlensin kafan insallah yakinda dualarin gercek olur
selam iyiyiz canim sen nasilsin?
kızçem sevser sonuç olumsuz ama hala regl de olmadı morali çok bozuk ilk defa regli gecikti çünkü ondan doğall olarak umutlandı ben bile umutlandım halada olmadığına göre keşke geç döllenme falan olsa.zamanında regl olsa bukadar üzülmezdi sonuçta umutlanıyor insan.
cok sükür canim biz iyiyizde bebislerimle esim rahatsiz yatiyo yanimda
oyalaniyoruz iste sende bi degisiklik varmi tedavi nasil gidiyor??
ekrandan elimi uzatıp sana çay vermek istedim bir an :)
/QUOTE]
süper olur valla. şu an tam keyif yapıom.
arwen sen hsg çekilecektin değil çekilmişindir bende çekildiğim ay korunmuştum geçen aydı sanada dedimi korun diye.sonra bende bu ay yumurta geliştirici iğne kullandım sen ne kullacaksın benimki gonal f di
TEŞEKKÜRLER CNM BEN İYİYİM SENİN NASIL GİDİYORRR
hiiiiiiiç bi değişiklik yok ya. rahim filmi çektirdim. onda da bişi çıkmadı. gelecek ay iğneli tedaviye başlıcak sanırım. gelecek ayı bekliom bakalım. bu ay keyfi yaşıom. böyle daha rahat oldu sanki ya. hiç düşünmüyom bu ay çocuk mocuk :)
bu arada eşine geçmiş olsuuuuuuun.
iyidir canim hem biseyler atistiriyorum hem size yaziyorum esim hasta biraz hasta
bende hep yiyorum agzim bos durmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?