• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar geçen gece çok enterasan bir rüya gördüm...sözüm ona ablamın erkek bebeği varmış ona dilim dilim elma yediriyordum ..sonrasında kendimi gebe olarak gördüm...acaba ne anlama geliyor :61: bide bu gün hastalanmam gerekiyordu gelen giden yok ama 18 ini beklicem çünkü geçen ay 18 inde olmuştum...

İnşaallah hamilesindir canım....Bari bi müjdeli haber alalım yaaa......:81:

Aman ne bileyim zaten öyle şeyleri duydukça daha bi sinirim bozuluyor....:84:

Takmayayım diyorum yapamıyorum işte,ben 8 ay geçesiye bu kadar takmadım kafama ama ondan sonra artık istesem de yapamıyorum takmadan...Akşamları kendimi örgüye verdim :6: ama yine de hep aklımda işte.....:84:

seni çok iyi anlıyoruz canım ..olabildiğince kendile yalnız kalmamaya çalış..eşe dosta akrabalarına git kafan dağılsın ..zor bir süreç geçiriyoruz hepimiz ama inşallahhh geride bırakacağız bu süreci..

Bi daha hiç bi belirtiye ne inancam ne de adetim 4 gün falan geçmeden test yapıcam....Tabi bu şu anki fikrim yine dayanamam heralde....
Ama benim bu sefer aşırı üzülmee sebep şu test yani....Önceden olduğu gibi tek çizgi olsa umutlanmazdım bu kadar.....O zaman daha az ağlıyordum ama bugün anlatamam yaa hıçkıra hıçkıra ağladım....Ne diyeyim İnşaallah Allah'ım bu kadar ağlatmasın bi daha.....

selam kızlar gec oldu bılgı verıp yatıcam bu gun test yaptırdım negatıf cıktı aslında erken oldugunu bılıyodum ama beta hgc gecen 2 cıkmıstı belkı yukselmıstır dıye baktırdım ama sayısal deger vermedıler sadece negatır dedıler beklenmeyen adet tarıhım 20 sı artık onun gecmesını beklıycem herkese ıyı geceler

Bi daha hiç bi belirtiye ne inancam ne de adetim 4 gün falan geçmeden test yapıcam....Tabi bu şu anki fikrim yine dayanamam heralde....
Ama benim bu sefer aşırı üzülmee sebep şu test yani....Önceden olduğu gibi tek çizgi olsa umutlanmazdım bu kadar.....O zaman daha az ağlıyordum ama bugün anlatamam yaa hıçkıra hıçkıra ağladım....Ne diyeyim İnşaallah Allah'ım bu kadar ağlatmasın bi daha.....

çok tuhaf ikinci cizginin çıkması bende bunu anlamadım :S acaba üzerine görme diyorlar ya ondan mı oluyorsun acaba ? ki öyle değilsede üzülme inşallah bu sefer ki son olur canım..

selam kızlar gec oldu bılgı verıp yatıcam bu gun test yaptırdım negatıf cıktı aslında erken oldugunu bılıyodum ama beta hgc gecen 2 cıkmıstı belkı yukselmıstır dıye baktırdım ama sayısal deger vermedıler sadece negatır dedıler beklenmeyen adet tarıhım 20 sı artık onun gecmesını beklıycem herkese ıyı geceler

Tamam canım,haberlerini bekliyoruz....İyi geceler.....:58:
çok tuhaf ikinci cizginin çıkması bende bunu anlamadım :S acaba üzerine görme diyorlar ya ondan mı oluyorsun acaba ? ki öyle değilsede üzülme inşallah bu sefer ki son olur canım..

Üzerine görmede az geliyormuş canım, benimki bildiğin adet kanaması....:14:Napiyim senin dediğin gibi bu son olur 9 ay görmem bi daha İnşaallah.....

bebişim cnm ne desem üzüntünü geçirmicek ama bu kadar harap etme kendini
bak doktorlar ne diyor;stres ve sıkıntı hatta heyecan bile üreme organını olumsuz etkiliyor diyolar biliyorum bunları sende biliosun elimde değil diyosun ama Allahın takdiri işte
bence sen çok takıyosun 1 sene ne ki ya 6 sene bekleyen arkadaşlarım var benim hatta bi tane çiftin 8 sene sonra oldu mevlam zamanı gelince verir bu kadar üzme kendini
önce birahatla önemli olan eşimle benim mutluluğum bizim sağlığımız diye düşün allah korusun ya size bişey olsa tövbe tövbe yanlış anlama doğrular bunlar olursa olur olmazsa olmaz canımız sağolsun de çokta umursama millet kariyer için erteleyip duruyor artık anne olma yaşıda epey arttı bence kafana takacak kadar bu kadar üzülecek kadar uzun bi zaman değil bir sene inan bana hiç ummadığın anda olacak bak dedi dersin Rabbim sana sabır rahatlık ve doğru zamanda bebiş versin cnm

pc yi kociş ele geçirdi kısa bir süreliğine geri geldim

bebişim bende ikinci cizginin çıkmasına çok şaşırdım
gerçekten ozaman dahada çok üzülür insan

benimde tüm adet belirtilerim var :25::25:

pc yi kociş ele geçirdi kısa bir süreliğine geri geldim

bebişim bende ikinci cizginin çıkmasına çok şaşırdım
gerçekten ozaman dahada çok üzülür insan

benimde tüm adet belirtilerim var :25::25:

benimde cnm ne yazıkki bu gün göğüslerim sinyal vermeye başladı her ay böle hassas olular dokunsam acıyo yine öle yalnız iştahım çok açık onu anlamadım hiç yemediğim şeyleri yemeye başladım ona hayret ediyorum ama ben hep böle adet olmadan önce çok yer adet oluncada azıma bişey sürmem birden iştahım kesilir ne bilim az kaldı bakalım benimde görcez hayırlısı neyse o olsun

bebişim cnm ne desem üzüntünü geçirmicek ama bu kadar harap etme kendini
bak doktorlar ne diyor;stres ve sıkıntı hatta heyecan bile üreme organını olumsuz etkiliyor diyolar biliyorum bunları sende biliosun elimde değil diyosun ama Allahın takdiri işte
bence sen çok takıyosun 1 sene ne ki ya 6 sene bekleyen arkadaşlarım var benim hatta bi tane çiftin 8 sene sonra oldu mevlam zamanı gelince verir bu kadar üzme kendini
önce birahatla önemli olan eşimle benim mutluluğum bizim sağlığımız diye düşün allah korusun ya size bişey olsa tövbe tövbe yanlış anlama doğrular bunlar olursa olur olmazsa olmaz canımız sağolsun de çokta umursama millet kariyer için erteleyip duruyor artık anne olma yaşıda epey arttı bence kafana takacak kadar bu kadar üzülecek kadar uzun bi zaman değil bir sene inan bana hiç ummadığın anda olacak bak dedi dersin Rabbim sana sabır rahatlık ve doğru zamanda bebiş versin cnm

Sağol canım yaaa....Biliyorum eşim de teselli etmeye çalışıyor beni ama olmuyor işte....
İşte tam üstüne bastın ben de önce kariyerimi yapıp sonra evlenenlerdenim.....

aslında kızlar adet olduk diye üzülüyoruz ama birde şu yönden baksak hiç adet olamayanlar var iğne ilaç adet olup hamile kalmaya çalışmak daha zor daha çok stres yapar insan.
2 gün önce moralim çok bozuldu benimde adet belirtilerim var anlıyorum çünkü tek selam vermesi kaldı :63::63::63: ama bu ama bugün üzülmüyorum demekki zamanı varmış diyorum
birde benim başıma çok geldi hep kötü bişey olur sonra aradan zaman geçer eşimle deriz ki iyki öyle olmuş herşeyde bir hayır vardır.rabbim bizim için iyi olanı bizden daha iyi biliyodur

benimde cnm ne yazıkki bu gün göğüslerim sinyal vermeye başladı her ay böle hassas olular dokunsam acıyo yine öle yalnız iştahım çok açık onu anlamadım hiç yemediğim şeyleri yemeye başladım ona hayret ediyorum ama ben hep böle adet olmadan önce çok yer adet oluncada azıma bişey sürmem birden iştahım kesilir ne bilim az kaldı bakalım benimde görcez hayırlısı neyse o olsun

benimde adet olmam için herşey hazır bekliyoz kendilerini bakalım :76::76::76:
olsun bitsinde çalışmalara tekrar başlayalım değilmi :1::1::1:

Sağol canım yaaa....Biliyorum eşim de teselli etmeye çalışıyor beni ama olmuyor işte....
İşte tam üstüne bastın ben de önce kariyerimi yapıp sonra evlenenlerdenim.....

ya olabilir cnm ya takma kafana al ben mesela hala üniv.öğrencisiyim açıköğretim son sınıf ama bide şunu düşünüyorum acaba bebek olursa ben bu dersleri nasıl veririm???
bence doğrusu senin yaptığın önce insan hayatını garantilemeli ,ben herşeyi birbirine kattım okurken evlendim çalıştım şimdide evliyim okuyorum ve bide bebek istiyorum hep hayatımı erteliyorum buda pek doğru değil bence eşim istemese ben pek düşünmüyordum daha hazır çalışmaken biraz büyütüp öyle işe girerim dedik ama bence seninki daha doğru bi yaşam tarzı bence sabırla üzülmeden bekle en güzel zamanda gelicek senin bebişin

ben de 3 yıllıkewliyim we tembel yumurtalıktan tedawi görmeye başladım kolmen kullanıyordum yumurtaçatlamayıp kiste dönmüşşimdi de onun tedawisi başladı.zor bi süreç allah bu duurmdakii hekesin yardımcısı olsun bebk özlemi çok zor...:19:

aslında kızlar adet olduk diye üzülüyoruz ama birde şu yönden baksak hiç adet olamayanlar var iğne ilaç adet olup hamile kalmaya çalışmak daha zor daha çok stres yapar insan.
2 gün önce moralim çok bozuldu benimde adet belirtilerim var anlıyorum çünkü tek selam vermesi kaldı :63::63::63: ama bu ama bugün üzülmüyorum demekki zamanı varmış diyorum
birde benim başıma çok geldi hep kötü bişey olur sonra aradan zaman geçer eşimle deriz ki iyki öyle olmuş herşeyde bir hayır vardır.rabbim bizim için iyi olanı bizden daha iyi biliyodur

Evet canım yaa hayırlısı herşeyin tabiii...

Olumsuzları düşünüp rahatlamaya çalışıyoruz da (Allah o kadar bekletmesin İnşaallah kimseyi Bahar'ın dedikleri gibi )etrafımda da o kadar çok anında hamile kalan tanıdığım ve arkadaşım var ki.....Hele bi tanesi benden 6 ay sonra evlendi ilk geceden kaldı yani....Şimdi 7 aylık hamile.....

Yarın daha iyi olurum heralde bugün şoku anca atlatıyorum işte....
Burda konuşunca rahatlıyor insan ama...

ben de 3 yıllıkewliyim we tembel yumurtalıktan tedawi görmeye başladım kolmen kullanıyordum yumurtaçatlamayıp kiste dönmüşşimdi de onun tedawisi başladı.zor bi süreç allah bu duurmdakii hekesin yardımcısı olsun bebk özlemi çok zor...:19:

Hoşgeldin canım....Sen ne zamandan beri istiyorsun,ilk günden beri mi?

Back
X