Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar ben 3 defa klomen kullandım olmadı bu ay baya yüksek doz kullanmama rağmen yumurtam oluşmadı adetin 2. günü gel dedi doktor iğne vuracak arkasındanda sanırım yumurta çatlatma iğnesi vuracak bundan sonraki aşama ne bilen varmı bu ayda olmazsa ne yapılacak:26:

çatlatma iğnesiyle 3 ay daha tedavi yapılıyor dedi benim dr sonra aşılama aşamasıdır
iğneler daha etkili oluyor ozaman olur yumurtan zaten dozunu ona göre ayarlıyor devamkı takip ediyor

takip günleri değişiyor mu?
adetin 2. günü başlanıyor sonra hangi günler?
benim 2. günü başlamıştı ama 3.günde oluyormuş ilk başta 2 güne bir çağırıyor ultrasyonla vajinal bakıyor yumurtaların durumuna göre dozu artırıyor son günlerde hergün çağırmıştı 18-20 mm oluncada çatlatma iğenesini vuruluyorsun sonra 3-4 gün sonra tekarar bakıyor çatlamayan varmı diye varsa kist oluşyormuş ya.sonra benim gibi kuzu kuzu bekliyosun

Son düzenleme:
sağoll amin inşallah Ala hım şifa versin.. zaten 1 ay önce anneannemi kaybettim annem kötü dayımada birşey olursa bilmyorum Rabbim ayarlamıştır elbet...
bende duydum stokalrın bitmesi için falan piyasaya sürülmeyen ila. varmış aslında kanserin ilacı bulunmuş diye duydum ama işte... daya cok can gitmesi gerekiyor demekki...
pko nasıl kondu doktorum bi enteresan vaginal ultrasonla baktı sen pko sun dedi ama bu teşhis konmadan önce 1 ay hastanede yattım ben kist vardı patladı dedi doktor öyle yattım ozaman demediler böylee birşey böyle bir teşhis konulmamıştı ama işte bebk konusunda gittim bu doktora baktı pko dedi dedim bende belirtileri yok adet düzenli oluyorum normal oluyorum yok sen öylesin dedi geçen ay gittim 14mm olmuştu bir yumurtam adetimin 3.günüydü aa normal dedi bende sıkıntılıyom bir dahaki ay geleyim dedim.. ne bileyim işte bende bilmiyorum bi halt gidipgeliyorum koyun gibi.. perşembe gideceğim bakacagız bakalım...

sağol..Allah razı olsun...
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

bu beklemenin sonucunu alırsın canım inşallah.

bakalım şu gidip gelmeler benim için biraz zor olcak galiba. çünkü ben bilecikteyim, eskişehire dr a gidiyoruz. tek sıkıntım bu bakalım şimdilik.

hakikaten koyun gibi gidip geliyoz
benim normalde değilde yumurta gelştirici iğne kullamırken vajinal ultrasyonla öle görünüyor dedi
ama tam degil dedi.keşke doğal yumurtalama takibi yaptırsaydım ozaman anlaşılırdı birde pkonun şöle bir dezavantajı varmış yumurtluyosun herşey yolunda büyüyor derken birden gelişimi duruyormuş belli olgunluğa gelmedende çatlamıyorya yada çatlasada döllenmiyor .çok pis bişeymiş bu pko.gebeliğe engel değil ama biraz zaman alıyormuş

ewet berbat birşey şu pko.. ne yapacagımı bilmiyorum.. pko hakkında bir sürü söylenen şey var bir senin dediğini öğrendim döllenmiyor yumurtalar.. bu doktorlar ne böyle ya adam gibi anlatsalar da bizde öyle merakta kalmasak sankii.. gebeliğe engel pko oldugunda gebe kalamıyorsun ne yazıkki anca tedaviler vs ama tedaviyede cevap verirsen... artık çoksıkıldım saldım çayıra mevlamkayıra decem olmazsa olmasın dicem yoruldum ve sıkıldım bu durumdan artık.. git gel git gel hiç bir sey yok.. hiçbir ilerleme kaydetmiyoruz gidiyoruz doktor bakıyor git birdahaki ay gel ne bu böyle yaaa..

öyle gerçekten ama ne yapacaksın elimiz mahkum gidip geliyoz kendiliğnden olanlarda var ama genelde yardımcı tedavi yollarına başvuluyor dr yardımı olmadan olmuyor
ben artık çıkıyorum. hepinize ii geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer....

iyi geceler

genellikle tedaviile oluyor evet ama ne yapayım cok yoruldum inan git gel git gel.. ne bileyim amnn canım sıkılıyor zaten bu sebeple... neyse ben cıkıyorumiyi geceler..Allah rahatlık versin...
öyle gerçekten ama ne yapacaksın elimiz mahkum gidip geliyoz kendiliğnden olanlarda var ama genelde yardımcı tedavi yollarına başvuluyor dr yardımı olmadan olmuyor

iyi geceler

üfffff bahsettiğin şey benim başıma yine geldi sanırım

geçen sene kasım ayında ilişki sonrası acaip kasık ağrım olmuştu apar topar hastaneye gittik kistlerim olduğunu söylemişlerdi (yumurtaların çatlamamasından oluşan kist ) fakat tedavi için ne bir ilaç nede başka birşeyyy sadece yine böyle olursa muhakkak gelmelisin dedi..Kistlerin içi kan dolu olduğu için patlama riski varmış ve çok ciddi bir durummuşş neyseki birdaha böyle bir durumla karşılaşmaktan korkuyordum kiiii bu gece tekrardan başıma geldi

acaip kasık ağrım var afedersiniz kıçınızın üzerine oturamıyorsunuz ama saatler geçtikçe ağrılarım azalıyor hastaneye gitmeye gerek görmedim çünkü yukarıda bahsettiğim üzre ne bir ağrı kesici ne de bir iğne hiç birşey vermiyorlar adet döneminde atacağımı söylemişlerdi ( uff yaaa gene bir umut olsada bu ay belki gebelik gerçekleşmiştir diye sabırsızlıkla günümü bekliyordum ((

malesef ki bu ayda hayallerim dibe çöktü (((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…