ben de şu an ilk takip için çok heycanlıyım bakalım. benim yumoşlat n yapcak çok merak ediyorum. ben hiç iğne fiyatı aşılama fiyatı bilmiyorm. iğnenin pahalı olduğunu duymuştum sadece. baş koyduk bu yola artık. dr ne derse yapcaz. sen dedr una sor bakalım o ne önerecek....
aşılama ve tüp bebktede bu iğneler kullanılıyor zaten bende bari bukadar para verdik aşılama yapsak dedi ısrarla ama yapmadı gerek yok ilk seferden aşılama yapılırmı hiç dedi 3 kere bu yumurtalama takibiden sonra aşılamaya geçilir dedi.ama belki bdenim dr aşılama yapamıyordur sonuçta onun içinde belli bir eğitim almak gerekiyordur açıkcası bilmiyorum ama bidaha gidince soracam.dediğin gibi bende eşime diyorum baş kyduk bu yola dr ne derse yaparım
aşılama ve tüp bebktede bu iğneler kullanılıyor zaten bende bari bukadar para verdik aşılama yapsak dedi ısrarla ama yapmadı gerek yok ilk seferden aşılama yapılırmı hiç dedi 3 kere bu yumurtalama takibiden sonra aşılamaya geçilir dedi.ama belki bdenim dr aşılama yapamıyordur sonuçta onun içinde belli bir eğitim almak gerekiyordur açıkcası bilmiyorum ama bidaha gidince soracam.dediğin gibi bende eşime diyorum baş kyduk bu yola dr ne derse yaparım
dediğin gibi belli aşamalardan sonra geçiyorlar aşılamaya ve tüp bebeğe galiba.
bakalım ya hayırlısı artık. ilk ayımızda tutar da o yöntemlere gerek kalmaz inşallah.
dediğin gibi belli aşamalardan sonra geçiyorlar aşılamaya ve tüp bebeğe galiba.
bakalım ya hayırlısı artık. ilk ayımızda tutar da o yöntemlere gerek kalmaz inşallah.
inşallah canım ya gerekirse onlarıda yaptırıcaz artık yeterki rabbim versin
hiç aklıma gelmezdi meger ne zormuş bu tedavi süreci maddi manevi yıpratıcı
bakalım daha neler bekliyor bizi görecez
inşallah canım ya gerekirse onlarıda yaptırıcaz artık yeterki rabbim versin
hiç aklıma gelmezdi meger ne zormuş bu tedavi süreci maddi manevi yıpratıcı
bakalım daha neler bekliyor bizi görecez
ay bakalım neler görcez.
eşime diyorum zaten, aşılama ve tüp bebek de yaptırım da kadın doğum danışmanlığı yapim:)
ay bakalım neler görcez.
eşime diyorum zaten, aşılama ve tüp bebek de yaptırım da kadın doğum danışmanlığı yapim:)
ewet kısa zamanda çok şey öğrendim bende hiçbişeyden haberim yokmuş bildiğim tek şey leyleklerin bebişi getirmediğiydi
ewet kısa zamanda çok şey öğrendim bende hiçbişeyden haberim yokmuş bildiğim tek şey leyleklerin bebişi getirmediğiydi
aynen öyle. bunların yanında bu sorunu çok kişinin yaşadığını ve yalnız olmadığımı öğrendim bende.
aynen öyle. bunların yanında bu sorunu çok kişinin yaşadığını ve yalnız olmadığımı öğrendim bende.
çok doğru söyledin bizim giib birsürü kişi varmış meger
kızlar ben 3 defa klomen kullandım olmadı bu ay baya yüksek doz kullanmama rağmen yumurtam oluşmadı adetin 2. günü gel dedi doktor iğne vuracak arkasındanda sanırım yumurta çatlatma iğnesi vuracak bundan sonraki aşama ne bilen varmı bu ayda olmazsa ne yapılacak:26:
çatlatma iğnesiyle 3 ay daha tedavi yapılıyor dedi benim dr sonra aşılama aşamasıdır
iğneler daha etkili oluyor ozaman olur yumurtan zaten dozunu ona göre ayarlıyor devamkı takip ediyor
benim 2. günü başlamıştı ama 3.günde oluyormuş ilk başta 2 güne bir çağırıyor ultrasyonla vajinal bakıyor yumurtaların durumuna göre dozu artırıyor son günlerde hergün çağırmıştı 18-20 mm oluncada çatlatma iğenesini vuruluyorsun sonra 3-4 gün sonra tekarar bakıyor çatlamayan varmı diye varsa kist oluşyormuş ya.sonra benim gibi kuzu kuzu bekliyosuntakip günleri değişiyor mu?
adetin 2. günü başlanıyor sonra hangi günler?
slm lagrima kızçem bebişimin sanıırm işi var bu ara giremiyor bizde özledik onu
annenin dayısınada Allah şifa versin bilirim çok zordur bu süreç ameliyattan beterdir bu kemoterapi dönemi.hastalık bir taraftan kemoterapi bir taraftan.zaten bu kemoterapi konusuda tartışmalı iyimi yoksa kötümü üretici firmaların stogunu tüketmek için bile verildiği söyleniyor sonuca bakmak lazım ne kadar başarı oranı var.şimdi ben biri ölmüş deseler okadar üzülmüyorum ama biri bu hastalığa yakalanmış deyince daha çok üzülüyorum.rabbim tüm hastaların şifasını versin yakınlarınada dayanma gücü versin.
sende düzenli adet olan pko lusun demek.peki nasıl kondu bu teşhis sana.çünkü dr um bendende şüpheleniyor yumurtalama takibim sırasında iğnelere aşırı tepki verdiğim için.ben,mde adetlerin çok düzenlidir hormon sonuçlarımda iyi.
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
benim 2. günü başlamıştı ama 3.günde oluyormuş ilk başta 2 güne bir çağırıyor ultrasyonla vajinal bakıyor yumurtaların durumuna göre dozu artırıyor son günlerde hergün çağırmıştı 18-20 mm oluncada çatlatma iğenesini vuruluyorsun sonra 3-4 gün sonra tekarar bakıyor çatlamayan varmı diye varsa kist oluşyormuş ya.sonra benim gibi kuzu kuzu bekliyosun
sağoll amin inşallah Ala hım şifa versin.. zaten 1 ay önce anneannemi kaybettim annem kötü dayımada birşey olursa bilmyorum Rabbim ayarlamıştır elbet...
bende duydum stokalrın bitmesi için falan piyasaya sürülmeyen ila. varmış aslında kanserin ilacı bulunmuş diye duydum ama işte... daya cok can gitmesi gerekiyor demekki...
pko nasıl kondu doktorum bi enteresan vaginal ultrasonla baktı sen pko sun dedi ama bu teşhis konmadan önce 1 ay hastanede yattım ben kist vardı patladı dedi doktor öyle yattım ozaman demediler böylee birşey böyle bir teşhis konulmamıştı ama işte bebk konusunda gittim bu doktora baktı pko dedi dedim bende belirtileri yok adet düzenli oluyorum normal oluyorum yok sen öylesin dedi geçen ay gittim 14mm olmuştu bir yumurtam adetimin 3.günüydü aa normal dedi bende sıkıntılıyom bir dahaki ay geleyim dedim.. ne bileyim işte bende bilmiyorum bi halt gidipgeliyorum koyun gibi.. perşembe gideceğim bakacagız bakalım...
sağol..Allah razı olsun...
hakikaten koyun gibi gidip geliyoz
benim normalde değilde yumurta gelştirici iğne kullamırken vajinal ultrasyonla öle görünüyor dedi
ama tam degil dedi.keşke doğal yumurtalama takibi yaptırsaydım ozaman anlaşılırdı birde pkonun şöle bir dezavantajı varmış yumurtluyosun herşey yolunda büyüyor derken birden gelişimi duruyormuş belli olgunluğa gelmedende çatlamıyorya yada çatlasada döllenmiyor .çok pis bişeymiş bu pko.gebeliğe engel değil ama biraz zaman alıyormuş
öyle gerçekten ama ne yapacaksın elimiz mahkum gidip geliyoz kendiliğnden olanlarda var ama genelde yardımcı tedavi yollarına başvuluyor dr yardımı olmadan olmuyorewet berbat birşey şu pko.. ne yapacagımı bilmiyorum.. pko hakkında bir sürü söylenen şey var bir senin dediğini öğrendim döllenmiyor yumurtalar.. bu doktorlar ne böyle ya adam gibi anlatsalar da bizde öyle merakta kalmasak sankii.. gebeliğe engel pko oldugunda gebe kalamıyorsun ne yazıkki anca tedaviler vs ama tedaviyede cevap verirsen... artık çoksıkıldım saldım çayıra mevlamkayıra decem olmazsa olmasın dicem yoruldum ve sıkıldım bu durumdan artık.. git gel git gel hiç bir sey yok.. hiçbir ilerleme kaydetmiyoruz gidiyoruz doktor bakıyor git birdahaki ay gel ne bu böyle yaaa..
ben artık çıkıyorum. hepinize ii geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer....
öyle gerçekten ama ne yapacaksın elimiz mahkum gidip geliyoz kendiliğnden olanlarda var ama genelde yardımcı tedavi yollarına başvuluyor dr yardımı olmadan olmuyor
iyi geceler
genellikle tedaviile oluyor evet ama ne yapayım cok yoruldum inan git gel git gel.. ne bileyim amnn canım sıkılıyor zaten bu sebeple... neyse ben cıkıyorumiyi geceler..Allah rahatlık versin...
benim 2. günü başlamıştı ama 3.günde oluyormuş ilk başta 2 güne bir çağırıyor ultrasyonla vajinal bakıyor yumurtaların durumuna göre dozu artırıyor son günlerde hergün çağırmıştı 18-20 mm oluncada çatlatma iğenesini vuruluyorsun sonra 3-4 gün sonra tekarar bakıyor çatlamayan varmı diye varsa kist oluşyormuş ya.sonra benim gibi kuzu kuzu bekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?