Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

yumurtlama günlerini takip etmen gerekiyor hayatım muhtemelen bu ay kaçırdın ama belli de olmaz adetlerim düzensiz demişsin belkide tutmuştur :)

bende pazartesi kan testi yaptıracam inş. hayırlısıyla pozitif çıkar...

yumurtlama günlerini takip etmen gerekiyor hayatım muhtemelen bu ay kaçırdın ama belli de olmaz adetlerim düzensiz demişsin belkide tutmuştur :)

inşallahhh tutmuşturr hiç hesaplamadan yumurtlama günlerini oluverdi birden :)))
aslında doktora gidip folik asit başlamak istiyordum
bu tutmazsa diğerini denemeden önce başlarım hapa
sizler kullanıyormusunuz

sende bendensin desene .ya bende kendimi bildim bileli böyleyim ve bir türlü sokamadım düzene.hatta bir ara acaba bundanmı çocugum olmuyor diye bile düşündüm dr olurmu öle şey dedi

bence dr a gitmekten zarar gelmez ben öle düşündüm 1 sene deniyor ama bende 6. ayda dr da soluğu aldım.kasılacak bişey olmuyor alışıyorsun ama tabiki dr çok önemli daha ilk seferden soğutan dr lar var hemde özelde.benim acayip tatlı dilli bir kadın resmen beni çekiyor 50 yaşlarında ama çok kokoş yüzüde nurlu parlıyor.bide gariptir çok utangaç olan ben ondan hiç utanmıyorum şimdi başkasına gitmek dahada zor gelecek .belkide gitmem bir ay ara veririm zaten başkasına gidince geri ona nasıl dönecem ayıp olur
kararsızım

Merhaba kızlar uzun zamandır sessız ce yazdıklarınızı okuyorum. çokta bilgi aldım. Buun adet günümdü gelmedı ümitsizdim zatende. Eşimle ilişkiye girdik ayıptır söylemesı:26: Ama bır tuhaftı sankı çok dardı sizce nedendir? Daha oncede adet gelmeden hemen önce ilişkiye giriyoduk oyle bır darlık olmuyodu

inşallahhh tutmuşturr hiç hesaplamadan yumurtlama günlerini oluverdi birden :)))
aslında doktora gidip folik asit başlamak istiyordum
bu tutmazsa diğerini denemeden önce başlarım hapa
sizler kullanıyormusunuz

inşaallah tutunmuştur bebeciğin evet canım folik acid'i bebişi düşündüğümüzden bu yana kullanıyorum sende başla biran evvel önce

Son zamanlarda bende aynı şeyi düşünmekteyimmm uyku düzenimin yanı sıra beslenme bozukluğum var ,,bi iştahsızlıktır alıyo başını gidiyo önümüzdeki hafta ablam geliyoda en azından uyku ve beslenme düzenim rayına girer diye düşünorum ,, çünkü tüm gün evde yapayalnızım gurbetteyim hiçkimseyide tanımıyorum

Hayırlısı canım yaa ,,benim korkum bir sorun çıkmasından yana inşaallahh bir sorun çıkmaz da daha çok beklemem 8 ay oldu ya üff tedavi süreci falan derken off ki ne off ( rabbim yar ve yardımcımız olsunnn en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmamıza nasip etsin ..aminn

zaman zaman banada oluyo canım ve bu zaman genellikle adetime yakın dönemlerde oluyor ...muhtemel adet görücez diyedir cnm..

Ne zamandır istiyorsunuz kuzum ?

zaman zaman banada oluyo canım ve bu zaman genellikle adetime yakın dönemlerde oluyor ...muhtemel adet görücez diyedir cnm..

Ne zamandır istiyorsunuz kuzum ?

bir senelik evliyim 4 aydır denıyoruz. kistler içinde hamıle kalmam gerek yoksa ameliyat olmam
şartmıs

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 13 haftalık
Nissam hamile 12 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 5 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

inşaallah tez zamanda gebe kalırsın canım kistin oduğu nasıl anlşıldı peki ?

evlenmeden bır ıkı ay once hafif hafif agrı başladı üşüttüm ettım derken hadı gıdeyım dedım orada çıktı. ne bır gecıkme ne bı adet duzensızlıgı yok tu yanı hala yok. bugunde gelmesı gerekıyodu gelmedı. bır haftadır çok halsızım basımda sureklı agrıyo. umutlanıyorum ıste bende.sureklı hayallerdeyım eşıme nasıl haber verıcem anneme nasıl soylıcem dıye sonra boşa çıkıo tabı:)

bu arada saol canım Amin inşallah..Allah isteyen herkeze nasip etsin o duyguyu

bu arada saol canım..Amin inşallah..Allah isteyen herkeze nasip etsin o duyguyu

Merhabalar kızlar....

Bu aralar pek giremiyorum,biraz geçmişi okudum....

Şu listeyi de bi ayıklayayım düzelteyim....

Kendinize iyi bakın.....

Görüşürüz....:79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…