merhaba kızlar bizde bebek yapmaya karar verdik ve dün ilk çalışmayı yaptık
birşey sormak istiyorum sizlere benim reglime 1 hafta vardı yani ayın 10u gibi oluyodum 3 aydır nomalde düzenli değildir..şimdi reglden önce hamile kalma olasılığı varmı yani ben bunun üzerine bu 1 hafta içinde regl olurmuyum..umarım anlatabilmişimdir:26:
yumurtlama günlerini takip etmen gerekiyor hayatım muhtemelen bu ay kaçırdın ama belli de olmaz adetlerim düzensiz demişsin belkide tutmuştur :)
gece yatmaz sabah kalkmaz tiplerdeniz canım :) sabah 6 gibi yatıyorum öğlen 12 gibi kalkıyorum :)) aslında düzene sokmaya çalışıyorum ama beceremiyorum malesef
tabi canım 1 ay 1 aydır,,hayırlısı olsun tatlım sen elinden geleni yap tevekkülü Allah'a bırak,, bakalım bu ay adet göreyim bende gitmeyi düşünüyorummmm inşaallahhh kötü birşey çıkmaz feci kasıyorum kendimi
bende pazartesi kan testi yaptıracam inş. hayırlısıyla pozitif çıkar...
bende pazartesi kan testi yaptıracam inş. hayırlısıyla pozitif çıkar...
inşallahhh tutmuşturr hiç hesaplamadan yumurtlama günlerini oluverdi birden :)))
aslında doktora gidip folik asit başlamak istiyordum
bu tutmazsa diğerini denemeden önce başlarım hapa
sizler kullanıyormusunuz
sende bendensin desene .ya bende kendimi bildim bileli böyleyim ve bir türlü sokamadım düzene.hatta bir ara acaba bundanmı çocugum olmuyor diye bile düşündüm dr olurmu öle şey dedi
bence dr a gitmekten zarar gelmez ben öle düşündüm 1 sene deniyor ama bende 6. ayda dr da soluğu aldım.kasılacak bişey olmuyor alışıyorsun ama tabiki dr çok önemli daha ilk seferden soğutan dr lar var hemde özelde.benim acayip tatlı dilli bir kadın resmen beni çekiyor 50 yaşlarında ama çok kokoş yüzüde nurlu parlıyor.bide gariptir çok utangaç olan ben ondan hiç utanmıyorum şimdi başkasına gitmek dahada zor gelecek .belkide gitmem bir ay ara veririm zaten başkasına gidince geri ona nasıl dönecem ayıp olur
kararsızım
Merhaba kızlar uzun zamandır sessız ce yazdıklarınızı okuyorum. çokta bilgi aldım. Buun adet günümdü gelmedı ümitsizdim zatende. Eşimle ilişkiye girdik ayıptır söylemesı:26: Ama bır tuhaftı sankı çok dardı sizce nedendir? Daha oncede adet gelmeden hemen önce ilişkiye giriyoduk oyle bır darlık olmuyodu
herkese iyi aksamlar nasilsiniz?
zaman zaman banada oluyo canım ve bu zaman genellikle adetime yakın dönemlerde oluyor ...muhtemel adet görücez diyedir cnm..
Ne zamandır istiyorsunuz kuzum ?
bir senelik evliyim 4 aydır denıyoruz. kistler içinde hamıle kalmam gerek yoksa ameliyat olmam
şartmıs
inşaallah tez zamanda gebe kalırsın canımkistin oduğu nasıl anlşıldı peki ?
evlenmeden bır ıkı ay once hafif hafif agrı başladı üşüttüm ettım derken hadı gıdeyım dedım orada çıktı. ne bır gecıkme ne bı adet duzensızlıgı yok tu yanı hala yok. bugunde gelmesı gerekıyodu gelmedı. bır haftadır çok halsızım basımda sureklı agrıyo. umutlanıyorum ıste bende.sureklı hayallerdeyım eşıme nasıl haber verıcem anneme nasıl soylıcem dıye sonra boşa çıkıo tabı:)
evlenmeden bır ıkı ay once hafif hafif agrı başladı üşüttüm ettım derken hadı gıdeyım dedım orada çıktı. ne bır gecıkme ne bı adet duzensızlıgı yok tu yanı hala yok. bugunde gelmesı gerekıyodu gelmedı. bır haftadır çok halsızım basımda sureklı agrıyo. umutlanıyorum ıste bende.sureklı hayallerdeyım eşıme nasıl haber verıcem anneme nasıl soylıcem dıye sonra boşa çıkıo tabı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?