bu arada saol canım..Amin inşallah..Allah isteyen herkeze nasip etsin o duyguyu
evlenmeden bır ıkı ay once hafif hafif agrı başladı üşüttüm ettım derken hadı gıdeyım dedım orada çıktı. ne bır gecıkme ne bı adet duzensızlıgı yok tu yanı hala yok. bugunde gelmesı gerekıyodu gelmedı. bır haftadır çok halsızım basımda sureklı agrıyo. umutlanıyorum ıste bende.sureklı hayallerdeyım eşıme nasıl haber verıcem anneme nasıl soylıcem dıye sonra boşa çıkıo tabı:)
Merhabalar kızlar....
Bu aralar pek giremiyorum,biraz geçmişi okudum....
Şu listeyi de bi ayıklayayım düzelteyim....
Kendinize iyi bakın.....
Görüşürüz....:79::80:
Son zamanlarda bende aynı şeyi düşünmekteyimmm uyku düzenimin yanı sıra beslenme bozukluğum var ,,bi iştahsızlıktır alıyo başını gidiyoönümüzdeki hafta ablam geliyoda en azından uyku ve beslenme düzenim rayına girer diye düşünorum ,, çünkü tüm gün evde yapayalnızım gurbetteyim hiçkimseyide tanımıyorum
Hayırlısı canım yaa ,,benim korkum bir sorun çıkmasından yanainşaallahh bir sorun çıkmaz da daha çok beklemem 8 ay oldu ya üff tedavi süreci falan derken off ki ne off ( rabbim yar ve yardımcımız olsunnn en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmamıza nasip etsin ..aminn
Merhabalar kızlar....
Bu aralar pek giremiyorum,biraz geçmişi okudum....
Şu listeyi de bi ayıklayayım düzelteyim....
Kendinize iyi bakın.....
Görüşürüz....:79::80:
aynı duurmdayız demekki bende kimse tanımıyorum hep evde yalnızım kafama göre takılıyorum
inşallah çıkmaz ben varsada biran önce zaman kazanmış olurum diye gittim ilk dr a ne sorun var ne bebek :/
6 ay sonucunda göründün dr'a değilmi ? bu ay bende görüncem inşaallahh...bu arada hangi şehirdesin canım ?
evet 6. ayımda gittim ben samsundayım sen
aaa bende samsundayımmm
ciddenmi tesadüfe bak biz ilçesindeyiz ama dr samsunda aysın akçay atasamdaki
sende buralı degilsin değilmi
yeminn ederim bende kafa falan kalmadı dolaptan 3 tane sodayı çıkarttım çat çat çat diye 3 ünüde açtım kim içecekse 3 ünü dalmışım bir an şimdi içmesem asidi kaçar
bir an kapı komşusu çıkacaz zannettim nerdeys :)ay çok sevindirik oldum ya :)))))))))))))))))) aslen ist canım...atakumdayız ...ayy atasam uzak bize ya
Aşıkmısın sen ? :))))) tatlım benimm beynin o kadar dolu ki anlıyorum seni :)) içme ama 3 tane çok ya :S
bir an kapı komşusu çıkacaz zannettim nerdeys :)
bize dahada uzak ilçeden gelip gidiyoruz
peki senin daha önce gittiğin biri varmı burda
yada kime gitmeyi düşünüyorsun
birincii bitti bile ama 3 nüde içmem valla naptımı bilmiyom ben salak salak geziyom
ay keşke kapı komşusu olsak nede olsa sende yabancısın bende ne güzel arkadaş olurdukhiç öyle doktora gitmedim canım bilmiyorum yani kim iyi kim kötü,,zaten bu şehre geleli 1 sene olcak neredeyse hiçbiryer bilmiyorum
uykun gelmiş bence git yat kuzum :)
atakumdaysan medical park yakın sana ama dr larını bilmiyorum
uyku malesef yok
bakalım deneyip görcez :)) neyse canm opüyorum seni iyi geceler
inşaallah tutunmuştur bebeciğinevet canım folik acid'i bebişi düşündüğümüzden bu yana kullanıyorum sende başla biran evvel önce
kızlar ben regl oldum sabah:44:tutmamıştır dimi hamile kalmam:44:
folik asidi doktorunuz verdi dimi
peki bir hafta var demiştin yanlışmı hatırlıyorum erken olmuşun
regl olduğuna göre tutmamıştır malesef
folik asiti ben ilk içiyodum bıktım içmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?